Arkadaşlar en yakın arkadaşım doğum yapacak ona bebek kanguru almak istiyorum. En uygun bebek kanguru fiyatları neler lütfen yardımcı olun.bebek kanguru modelleri
Bebek kanguru tavsiyeniz var mı? Hangi markayı kullandınız?
Bebek kanguru fiyatları çok değişkenlik gösteriyor her marka her fiyat değişkenlik gösteriyor. Birkaç öneri vereyim özellikle bebek mağazalarından bakıp internetten almanı öneririm çünkü daha uygun oluyor.
Bebek kanguru tavsiyeleri
İlkaybaby
9 kiloya kadar taşıyabilen ve 2 sene garantisi olan bu ürün aynı zamanda şıklığıyla da annelerin tercih ettiği bir model. Fiyatı da uygun 84 lira civarı.
Baby2go Kanguru
Piyasadaki en pahalı ve en çok tercih edilen kangurulardan biri. Çift yönlü kullanılabiliyor yani iki tane kangurun varmış gibi olabilir. :) Yüzde yüz pamuktur. En fonksiyonel ürün sanırım bu ama fiyatı biraz tuzlu. 775 lira civarı bir ücreti var.
Babybjörn Kanguru
Bu ürün doğumdan itibaren kullanılabilir. Bebeğin kalça, pelvis ve omurgasının sağlıklı gelişimi için en doğru pozisyon M oturuş pozisyonu ya, bu kanguruda o pozisyonda oturabiliyor. Emzirirken de gizlilik sağlıyor. Fiyatı 150 lira civarında.
Babalin Baby Ergonomik Kanguru
3 aylıktan 4 yaşa kadar kullanılabilir. Hem önde hem arkada kullanabilirsin. Bir de iç astarı pamuklu, o nedenle bebeği de darlamaz diye düşünüyorum. Makinede de yıkanabilir ve boyar madde yok. 130 lira fiyatı var.
Evet bende Babalinbaby ergonomik kangurudan yana kullandım tercihimi. Fiyat performans açısından oldukça güzel bir ürün. Avrupa markaları gereksiz pahalı. Babalinbaby kanguru almamın nedeni firmanın bu konudaki başarısı ve farklı markaları da bünyesinde barındırmasıydı. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.
En İyi Cevaplar