Bebeland (şok) bebek bezi kullananlar var mı nasıl bir bez sızdırma pişik durumu nedir? Bimin bezini kullanıyorduk ama firma değiştikten sonra pişik yapmaya başladı yeni uygun fiyatli bez arayışına girdik. bebeland bebek bezi kullananlar
Bebeland bebek bezleri sadece Şok marketlerde satılan bir bebek bezi markasıdır. Şok bebek bezi olarak da biliniyor aslında. Prima, Canbebe, Molfix gibi bebek bezi markalarında pişik problemi yaşayan ebeveynlerin tercih ettiği bir marka oldu Bebeland. Etrafımda Bebeland bezi kullanan pek çok ebeveyn var. Hepsinden duyduğum kadarıyla pişik problemi asla yaratmıyor ve fiyat olarak gayet uygun olduğu. Ayrıca sızıntı gibi sorunlar yaratmıyor. Kötü kokuyu içine hapsediyor.
Bir de biliyorsunuz ki bebek bezlerinde en önemli şeylerden biri de bebeklerin bezlerden rahatsız olmamasıdır. Yani bez bağlıyken istediği gibi hareket edebilmeli bebek. Bezlerden dolayı kenarları tahriş olmamalı ve göbek - bel tarafını asla sıkmamalı. İşte Bebeland bezi de bunları vaat ediyor. Ben de kızım için bir dönem kullandım. Memnun kaldım açıkçası. Kızım çok hareketli bir bebek olmasına rağmen hiç sızıntı yaratmadı ve tahriş problemleri yaşatmadı. Bebeland bebek bezi kullananlar genel olarak hem pişik yapmamasını hem de fiyatlarından çok memnunlar.
Bebeland Bebek Bezi Numaraları Neler?
Bebeland 1 Numara Bebek Bezi: 2-5 kilo arası - yenidoğan bebek
Bebeland 2 Numara Bebek Bezi: 3-6 kilo - mini
Bebeland 3 Numara Bebek Bezi: 5-9 kilo - midi
Bebeland 4 Numara Bebek Bezi: 8-18 kilo maxi
Bebeland 5 Numara Bebek Bezi: 12 - 25 kilo junıor
Bebeland 6 Numara Bebek Bezi: 16 kilo x large
bebeland bebek bezi numaraları
Bebeland Bebek Bezi Fiyatları Ne Kadar?
Fiyatları gayet uygun aslında. Şimdi yazacağım tek tek. Eminim siz de uygun bulacaksınız. :)