GÖRÜMCEM BEBEĞİMİ KISKANIYOR OLABİLİR Mİ?

Arkadaslar merhaba benim 5 aylık erkek bebegim var. Gecen gun gorumceme yemege gittik. Yemekten sonra oglumu uyutmak icin battaniyede sallayalim dedim. Sallarken goruncem battaniyeyin bir ucunu birakti ay dustu dedi. Bebegim parkeye dustu sonra yuvarlandi. Feci sekilde 1 saate yakin agladi. Bir yeri kirildi ya da kafasina zarar geldigini dusundum, kafasini da carpti cunku. Doktora goturelim dedim gorumceme bisey olmaz benim cocuklarim kac defa dustu dedi. Aradan 1 gun gecti ve Şu an icim icimi yiyor. Acaba gotursem mi doktora ya kafasina bisey olmussa diye. Bu arada gorumcemin 3 kizi var. Erkek cocuk delisi ama erkek cocugu olmuyor. Benim oglum onun 3 kizindan sonra dogdu. Benim 5 aydir koruyup kolladigim bir kere bile dusurmedigim yavrumu bir yemege gittik iki dakkada dusurdu. Acikcasi beni erkek cocugum oldugu icin kiskandigini cekemeyip hasetlendigini dusunuyorum. Sizce cocugumu bilerek dusurmus olabilirmi? Simdiye kadar ki tavirlari konusmalari vesairede bu hissiyata kapilmama sebep oldu. Oglum massallah cok tatli bebek herkes deliriyor severken o cok soguk ogluma karsi yapmacik samimiyetsiz geliyor. Ustune de bu olay yasaninca hepten icime kusku dustu. 😢
GÖRÜMCEM BEBEĞİMİ KISKANIYOR OLABİLİR Mİ?