Rabbim kimseye yasatmasin bu acıyı..😔 Öyle zamanlarda insan yanında dostlarını arıyor ister istemez.. Peki evlat acısı çeken bir anneyi/babayi nasıl teselli edebilirsiniz?Amin..
Evlat acısı çeken bir anneyi/babayı nasıl teselli edebilirsiniz😔?
Asla teselli edemezsin boğazı düğümlenir kalbi acır yükü o kadar ağırdır ki hic bir söz gecirmez ama var olman yeter dinle o anlatsın sen dinle. Allah herkese kaldıra bileceği yükü verir buna hep tutumaya calişiyorum zamanla acıları asla gecmez ama azalır yaşadıkca ama beklemeyin hemen öyle cabuk
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ben düşük yaptığımda olsun iyi oldu sen bakamazsın diyeni duydu bu kulaklar. iyi kötü hiçbir şey söylemeyin yalnız bırakın
Eltim olur kendisi. şu an iki kızı var benim henüz çocuğum yok içinden göbek falan atıyordur kendisi. annesinin ve kaynanamın baktığı onun emzirmekten başka işe yaramayan anneliği sinirimi bozuyor
Gerçekten çok zor bir durum. Benim dayım bir yaşındaki bebeğini kaybetmisti. Tam bir yaşına girdiği gün toprağa vermiştik bebeğimizi. Özellikle anne ve baba için cok çok zor bir durum. Allah kimseye yaşatmasın.
Saat 05:47 ve bu soru ile hüzünlendim. Gerçekten bu acıyı gördüğümde o insanın hali beni derinden etkiliyor ve inan nasıl teselli verilir bilmiyorum ayrıca verilir mi onu da bilmiyorum.
annesi ölene öksüz demişler babası ölene yetim demişler evlâdı ölene koyacak bir isim bile bulamamışlar. o kadar tarifsiz bir acı. allah sabır versin başka diyecek yok
En İyi Cevaplar