Bebek bakımı konusunda detayli ve güzel bir eğitim aldiktan sonra neden olmasın ki? Sonuçta kadın erkek ayrımı yapmaksızın bütün meslekler yapılıyor.. Erkek dadı neden olmasın ki? Peki siz bebeklerinizi bir erkek dadıya emanet edebilir misiniz? Kadından tamirci oluyorda, erkekten neden bebek bakıcısı olmasın?
Bu önyargılı kadınlar midemi bulandırmaya başladı!
Kendileri sanki çok iyi bakıcıymış gibi erkekler hakkında gereksiz yargı oluştururlar. Hadi söyleyin bana çocukların eline küçük yaşlarda telefon ve tablet vermekten başka ne yapıyorsunuz? Daha geçen gün haberlerde gördüm kadın çocuğunun vücuduna iğneyle çamaşır suyu enjekte ediyor. Başka bir kadın da kucağındaki bebeğini polislere atmaya çalışıp öldürürüm bu bebeği diyor. Daha bunun gibi bebeğine kasten zarar veren çok anne var.
Erkeklerin kadınlardan farkı sadece kendi bebeğine bakar başkasının bebeğine bakmaz. Dayısı veya amcası ise yine bakar.
Bebeğin altını mesela ben alamam ama alanlar varmış.
Yalnız çok pis güldürürüz :D Yeğenimi güldürürken videoya çekmiştim. 😁
Türk insanı göbek büyütür eşini köle olarak kullanır hiç olur mu Erkek ve cocuk yapmak Çocuğa bakmak kölelik yapmak kadının görevidir Ben bu kadar iki yüzlü bir millet daha bilmiyorum yalancısınız bakarlarmış yorumlara bak Hanzosunuz olum kabul edin
Stajım için kreşlere broşur dağıtmaya gittiğimde görmüştüm, iki farklı kreşte erkek çalışan vardı, önce garip gelmişti ama şimdi neden olmasın ki diye düşünüyorum, çok tatlı😂😂
Bilemiycem.. almanyada bakici olan erkeklerde taciz olayida meydana cikiyor malesef.. Ben sahsen cocugumu kresde erkek bakiciya emanet edermiydim bilmiyorum tercihim yinede kadinlardan yana tabiki asla kiyetim karalamak degil Ama bir Anne olarak icimin biraz daha rahat etmesini isterdim.. o yüzden bence erkekler Baska meslek secsinler kendilerine
Neden olmasın ki? Geçen eve temizlikçi çağırdık. Akşama kadar eve gitmedim kadın rahatsız olmasın diye. Akşam oldu eve gittiğimde ne göreyim? Temizlikçi abi. :)
Aynen ya. Temizlik deyince akla hep kadın geliyor ya da ben öyle düşünüyorum. Ama temizlikçi abi ne bileyim tuhaf geldi. Adama da söyledim. Ben merdiven de silerim diyor. :)
Olur tabi de en son yeğenimi enişteme emanet edip gittiğimizde bezini ters bağlamıştı 😳 zoru başardığı için ona bir daha emanet etmemeyi öğrenmiş olduk.
Ben kadın bakıcılara bile güvenmiyorken, elin adamına çocuk emanet edemem asla. Yürek yemiş olmak gerek bu devirde. O bez değiştirme ritüelinde neler yaşanabileceğini düşünmek bile istemiyorum.
geçenlerde 1 yaşındaki bebeğe ağlıyor diye bağıran kadın gördüm, bu cinsiyet işi değil bence, hayvanlar bile beceriyor bu işi ki erkek neden beceremesin. hayvanlar daha iyi beceriyor gerçi
En İyi Cevaplar