Hamileliğinizi nasıl fark ettiniz? Vücudunuzda, ruhen veya sağlık açısından ne gibi değişimler meydana geldi? Hamilelik belirtilerini paylaşabilir misiniz? Ya da aranızda hamile olduğunu düşünüp aslında regl öncesi dönemde olduğunu öğrenen var mı ve neden hamile olduğu kanaatine varmıştı? Hamilelik belirtileri
Hamileliğinizi nasıl fark ettiniz, vücudunuzda ne gibi değişimler meydana geldi?
Tuhaf bir his ben farkettiğimde daha pms gunume vardı. Uyku halı bide sersemlik 1 sn 'lik baş dönmesi ve hemen geçmesi.. Ve kalan 8 ay ne birgün midem bulandı ne de başım döndü. Çok şükür karın büyümesi ve anormal meyve yemek harici rutin hayatım aynı geçti.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne kadar güzel bir hamilelik, maşallah :) Bakalım bende bu belirtiler yok, herkeste farklı tabi :) Görüşünüz için teşekkür ederim, iyi akşamlar.
Çok istediğin zamanlar ya da hamile olmaktan korktuğun zamanlar normal döngü belirtilerini hamileliğe yormak mümkün olabiliyor.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nasıl güzel yorumladınız... Hamile olmaktan şu an için korkuyorum demeyelim de hamileliğin henüz zamanı değil. Sürekli bunu düşünüyorum öyle miyim, değil miyim? Ya olursa? Hazır değiliz... Falan filan bir ton sıkıntı. Çok stres yaptım, çok da kuruntu yaptım aslında. 11 gün oldu, eşimle ilişkiden bu yana. İlişki zamanı yumurtlama gününden 2 gün sonrasıydı. Çok da düşük bir ihtimal aslında. Bugün gebelik testi yaptım doğum kontrol çubuğu ile. Negatif çıktı. Ama çok erken olduğu için de sonuç bu olabilir tabi. Hayırlısı.
Ben kasıklarımda oluşan ağrıdan ve bitmek bilmeyen uyku ihtiyaçlarımdan farkına varmıştım Zaten 1 hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bende de sağ kasıkta devamlı bir ağrı var gaz sancısı gibi ve gitmiyor onun haricinde bir belirti yok aslında ve 2 gün sonra regl gözüküyor takvimimde. Bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sizce?
Tatlım bence bir 10 gün daha bekle ve tekrarla Unutma ki o test hep doğru sonucu vermez Bebeğin yerleşmesi için oluşan ağrı imiş benim ki yani şu an da zaten hamileyim ama herkeste aynı olay olmuyor Kesin ağrı var diye hamilesin diyemem belki kist ya da başka bir sağlık sorunudur Çok stres yapıp kafaya takma hiç regl gelmez Akışına bırak ve 10-15 gün sonra tekrar dene
Ya da belki stresten veya soğuk havadan da olabilir diye düşünüyorum aslında. Çok yoğun stres altındayım bu aralar, hayırlısı olsun hepimiz için. Size de çocuğunuzu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Allah :) Görüşünüz için teşekkür ederim, dikkate alacağım :)
Zamanı gelince hayırlısını ben de dilerim, ancak şimdilik umarım yoktur çünkü durumlar az biraz karışık doğacak çocuğa güzel bir hayat sunabilmemiz için zamana ihtiyacımız var. :/ Çok sağolun teşekkür ederim, iyi akşamlar. Size ve çocuklarınıza uzun ve sağlıklı bir hayat diliyorum. :)
Pms de genelde ruhsal gerginlik, alınganlık, hassasiyet görülüyor. Gebelik belirtileri fiziksel de oluyor. Göğüslerin büyümesi, mide bulantısı, aşerme gibi belirtileri oluyor gebeliğin
Bende gaz sıkışması benzeri bir şey var, sağ kasıkta ağrı ve kabız. (Aslında büyük tuvalete çıkıyorum ancak zorlanıyorum) Regl de yakın haliyle arada kaldım :)
En İyi Cevaplar