Bazen yerleşme kanaması olabiliyor hamile iken inşallah öyle bir şeydir sizinki de. Bende regl ağrısından farklı bir kasık ağrısı olmuştu sol tarafımda. Bir de ilginç ir şekilde işyerindeki bir abinin içtiği sigara kokusunu mercimek çorbası kokusu sanmıştım. Hatta esprisine burda soru bile açmıştım hamile miyim diye. Meğersem hamileymişim. :D Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Aşılama yapmıştı doktor 2 hafta sonra tahlil yapmak için çağırdı. Bende regli sancısı sanmıştım. Doktor kandırdı beni canım üzülme falan dedi. İçim buruk oldu. Bende dedim sancım var zaten biliyodum olmadığını dedi. Sonra ayağa kalktı güldü hamilesin ondan ağrıyo karnın dedi. Sarıldık doktorla 😂😂 tahlille öğrendim yani.
sadece 2 haftalik bir dusuktu ve beklemiyorduk o sira cok bisey anlayamadim bir de sagliksiz bir gebelik oldugu icin saglikli bir gebelik belirtisi ile ayni olamaz diye dusunuyorum
sık idrara çıkma göğüslerde hassasiyet, karıncalanma, şişme "sabah bulantısı" günün her saati olabilecek mide bulantısı (meme ucu çevresinde) renk koyulaşması, göğüslerinizdeki damarların renginin belirleşmesi, göbeğinizden kasık kemiğinize uzanan koyu bir çizgi görünmesi yemek yeme arzusu sürekli yorgunluk ve uyku hissi
Merhabalar adetime 7gun kala sabah sivi kahve bir akinti oldu bugun 2. gundeyim peceteye kucuk kucuk kahve akinti geliyor midem gunduz inanilmaz bulaniyor aksam hicbirsey yok sol kasigimda inanilmaz bir batma var aksam ozellikle sabah uyandigimda adet sancisiyla uyaniyorum ogleye kadar suruyor sonra geciyor yemek midemi bulandiriyor cacik icecek ve tatli cips boyle sacma seyleri yiyebiliyorum kizlar ne diyorsunuz umut etmekte istemiyorum tecrubeleriniz benim icin onemli
tabiki ama ben buna hazir oldugumu dusunuyorum ki gerisi allaha kalmis o nezaman isterse o zaman verir ki genc anne olmanin avantajlari oldugunu dusunuyorum
Gerçi benim annemle aramda 20 yaş var ama bu eskide kaldı erken evlilik ve anne olma okulun bittimi annemin dediğine göre okul ile evlilik hayatı zor yürüyor yinede başarmış
En İyi Cevaplar