selam. arkadaşalr. ben 1 yıllık evliyim 2 aylık oğlan bebeğim var. sorunum şu. gece uyanınca. bebeğimin sesini duymuyorum çoçuğum ağlamaktan ölse duymuyorum. eşim uyanıyor sesine. kocam sabah erken işe gidiyor. ve bütün gece o bakıyor. biberona sağdığım sütten içeriyor. uyuyaba kadar o bakıyor bebeğimin sesini duymuyorum. geçen akşam üstü. bebeğimi uyuttum bende uyudum. ve bebeğim çok ağlamış. ağlamaktan çatlayacak kadar kocam işten gelmiş anahtarla eve girip o bakmış çocuğa çoçuğun yüzü kıpkırmızı olmuş. çatlayacakmış nerdeyse ağlamaktan eşim işe erken gidiyor. çocuğa da gece o bakıyor ben nabıcam
Cevabın nedir?
Yorumları okudum da hep şey yazmışsın doktor işte gece uyumalisin dedi de onun için kocamda beni uyandirmiyor ne yapmam lazım bir zahmet kalk emzir çocuğu geri yat Allah Allah bu kadar zormu her şeyi doktorun dediğine göre yapacaksan kolay gelsin bişey demiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılkocsm rahatsız değil. benimde evladı diyot. bu bir ikincisi 2 gün uyumadım gece sütüm azaldı. bu listeyi uygularım sütüm arttı. doktorum eb iyi özel hastanenin en iyi doktoru ayrıca bebeğime biberonlara süt sağıyroum kocsm onu içiriyo. kocsm beni uyandırmıyor. diyorum ama uyandırmıyor. birde oğlum emzirip durmuyor onu beşikte en 40 dk sallıyoruz. herşeyi doktorun dediğine göre yapıcaz tabiyki. o tıp üniversitelerini o bitirdi sen değil ben cahil kulaktan dolma bilgilere bebeğimi emanet etmem. sütüm kesilirse. bunun vebalini sen verecekmişin. 2 gün uyumadım. sütüm azaldı. bebeğimin en önemli şey anne sütü 1 sene böyle idare etsek zaten seneye ben uyumucam geceleri. ayrıca annemi çağırıcsm ben. olum durmuyor huysuz gece birinin onunla baya ilgilenmesi lazım. annem gece beb gündüz bakarım olur birer
En İyi Cevaplar
+1 yılKocana de seni uyandırsın bir zahmet bir daha uyuma. Kendini az uykuya alıştır zamanla alışırsın. Haa bir de şöyle bir şey de yapabilirsin bebek telsizi alıp onu hoparlöre bağlasan nasıl olur?
04 Yorumla
Soran+1 yılya kocama dedim beni uyandır ama işte benim sütüm azdı bebeğime yetmiyordu doktor bana liste yaptı en başında düzenli uyku geliyor ama ben kocama diyorum uyandır ne olur ama uyandırmıyor çok üzülüyorum ona
- +1 yıl
Düzenli uyku dediğin nedir? 6-7 saat yeter bir insana. Geri kalan vakitte bakabilirsin. Benim 12-13 15 saat uyuduğum zamanlar da oldu ama inan sana bağlı bir şey. Sorumluluk duygusu ile alakalı.
Soran+1 yılişte ben gece uykusuz kalınca. bebeğim her an uyanabilir dite beklesem o uyusa sabah ta uyumuyor ben hiç uyuyamam o zamsn yokda sütüm kesilmiyiceğini bilsem. geceleri göz kırpmam. ben inan ama işte doktor kesilir dedi bebeğini emzirmezsen anne sütü en az 6 ayına kadar düzenli almazsa çok çabuk hastalık kapar dedi
Soran+1 yılkocam da bunu duydu ve daha uyandırmıyor beni. şikâyet etmiyor ben işten gelince uyurum diyor 1 sene sabrederiz diyor. ama işe ebenim içim rahat değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılButun gece fosur fosur uyuduguna gore erken kalkivee bir zahmet.. Kica gece cocuk bakip bir de ise giden adam napsin yani.. Gece uyuyon ustune aksam da uyuyon bu nasil bir is arkadas ne kadar rahat insanlar varmis hayatta
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyorsun demi bir uykum ağır evet ama koxam beni duyunca uyandırsa bakarım.. ama doktor sütüm 'ün çoğalması için bana en önemli düzenli uyku dedi bu da uyandırmıyor beni şikayet etmiyor ams ben üzülüyorum bana sütin olması için senin yatman gerkli diyor. anladım mi
Alarm kurabilirsin, veya sabahları uykunu alamıyorsan geceleri derin yatıyorsan ailenden birileri sabahları bebeğine bakar sende uykunu almış olursun.
05 Yorumla
Soran+1 yılbebeğimin hangi saatte kalkacağı bekli olmuyor zaten kocam duyuyor. ve bebi uyandırmıyor. uyandırsa bakarım zaten. ve sütüm için uyku saat ve düzenim çok önemli eşim by yüzden uyandırmıyor a
Soran+1 yılannemi çağırıcam
Soran+1 yılteşekkürler yorumun için Allag sana da hayırlı evlatlar nasıp etrsin inşallah
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 447 cevap paylaştı. Kocan belli ki çok iyi biri ama ona bu kadar yüklenme, bir süre sonra patlayabilir. Annen veya kayınvaliden varsa yakınlarında, onlardan destek iste. Çocuğa yazık.
03 Yorumla
Soran+1 yılKocam anlayışlı biri ama şöyle Abi ben aslında geceleri Hiç uyumayı Düşünmüyorum yani bebeğin başında beklemeyi düşünüyorum benim doğumda sütüm çok azdı doktora gittik doktor bana liste yaptı Listenin en başında gece uykusu geliyor diyor ki gece uykusu vücut kendini yeniler en önemlisi gerçekten dediği listeyi uyguladım Sütüm iki katına çıktı Bunu duyduğumdan beri eşim de beni uyandırmıyor geceleri kendi bakıyor uyandır diyorum yok diyor o benim de Evladım Diyor ben de bakarım diyor sütünü içmesi için bu gerekli diyor sen uyu diyor uyumadığım zaman zorla uyutuyor o yüzden yani Ben de annem çağırmayı düşünüyorum zaten Eğer zaten sütümü kesilmeyeceğini bilsem Bebeğimin başından bir dakika ayrılmam ama şimdi çocuğuma emzirmezsem anne sütünden mahrum kalırsa daha kötü olacak emin ol hastalıkları çok çabuk kapacak Bu nedenle işte bir yıl idare etsek bana yeter sonrasında gözümü kırpmam başında annem çağırmayı düşünüyorum Ben de zaten
Soran+1 yılTeşekkür ederim yani evet bir yıl emzirsem Annem kalır bizim yanımızda zaten kaynanam da kalmak istedi ben bakayım dedi ama Ben kaynanamı yanında rahat rahat edemeyeceğim idi için annemi çağıracağım oldu zaten kalır torununa yakın olmak için can atıyor zaten Teşekkür ederim yorumunuz için size de çok güzel evlatlar nasip olsun inşallah m
Adam gece bile çocuga bakarken sen neden yatıyorsun keyfini bozmayıp? Anne olan sen misin babası mı? Sorumluluk sahibi ol birazcık
06 Yorumla
Soran+1 yılsen gelipte. öncelikle. bana by şekilde konuşamazsın haddini bil ben sans çözüm var mı diyr sordum uyumuyorum 2 gecedir. bu arada doktor düzenli uyku olmassa sütün kesilir dedi cahil cahil konuşma
Soran+1 yılhayır. vak şimdi gece ben bebeğim uyanır diye başında beklicem ya. sabah da o uyanınca uyumucam ve ben sütümün kesilmeyegeğibü bilsem hiç yatmam. şu an ben zaten 7 saat uyuyorum o da gece kocam bir sene böyle idare ederiz. şikâyet etmiyor benim için rahatt değil annemi çağırmayı düşünürüm
Soran+1 yılYani şöyle bir yıl annemle falan baksak Ben zaten seneye çocuğun bir yıl Hem sen bana yeter daha başında beklerim uyumam bir sene idare edelim bana yeter zaten Teşekkür ederim Bana yardımcı olduğunuz için yine de inşallah Size de hayırlı evlatlar nasip eder Allah biraz iraz ilk başta anlamadığınız için eleştirdiğiniz Ama olsun sonuçta sonuna anlaştık İyi günler
2 saate 1 alarm kur ya da 1 saate bir alarmın sesini sonuna kadar aç belki yardımı olur
03 Yorumla
Soran+1 yılİlginiz için çok teşekkür ederim ama doktorum gece uykum olmazsa sütümü kesileceğini söyledi eşim de bu yüzden beni kaldırmıyor zaten ama işte ben annemi çağırmayı düşünüyorum Sizce iyi bir fikir mi
Soran+1 yılSağ olun zaten 1 yıl böyle baksak 2 yıl ben hiç uyumayacağım geceleri şimdi sütün kesilmesini diye uyuyorum zaten öyle yapacağım bir yıl annemle falan ederdiniz Annem zaten bakar hiç öyle bir şey demez Teşekkür ederim yardımlarınız için inşallah Size de hayırlı evlatlar nasip olur
Allah, yardımcın olsun esinde psikolojik sinirlenmeler olabilir dikkat edin
06 Yorumla
Soran+1 yılyo sinirlenmiyor. gece benı uyandırmıyor kendi bakıyor doktor sütüm ün çoğalması için en başta uyku düzeni dedi o yüzden annemi bize çağırıcam o baksın dite ama işte nasıl fikir
Soran+1 yılya sütüm kesişmese ben geceleri ayakta dururum eğer annemi çağırısam annrm 'le bebeğime ods vericem. gerçketen doktor düzensiz uyursan uykusuz kalırsan sütüm kesilir dedi
Soran+1 yılanneme diyicem bir abi fikir verdi saolsun.
+1 yılÇocuğu tam yanında yatır, ancak o şekilde sesini duyabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılyatıyorum ama duymuyorum sesini. çoçuk ağlamaktan harab olıyor artık bazen geçerli uyumuyorum sesini duymak için sabah bitkin oluyorum
+1 yılUyku sorunu var sen de, bebeğin hayatına sebep olacaksın böyle devam ederse, acil yardım al.
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında şöyle oldu ben doktora göründüm dedim ki Doktor bey işte ben geceleri uyanamıyorum Doktor dedi ki şu anki sorunun bu değil senin şu anki tek sorunun sütün dedi sütü Mazda benim önce dedi sütünü artıracağız dedi gerekirse dedi Kocan dedi ya da dedi birini çağıracaksın dedi o geceleri bakacak dedi Senin Önemli olan dedi Şu an o bebeğe dedi güzel bir süt içine bilmek bana liste yaptı en başına da Düzenli uyku yazdı gece uykusu dedi uyuyacaksın dedi ve 2 haftada Sütüm iki katına çıktı ve doktora tekrar gittim bu uyguladığında nasıl arttıysa Eğer uyumazsan öyle azalır dedi eşim Bu durumdan şikayetçi değil diyor ben bakarım o benim de Evladım Diyor Yoluna ölürüm gerekirse diyor Yeter ki sütünü içsin diyor anne bağışıklığı alsın diyor Benim içim rahat değil 1 yıl böyle idare ederiz diyor hocam ama ben annemi çağırmayı düşünüyorum Sizce uygun mu size güzel Bir fikrim
Soran+1 yılDoktor böyle dedi için eşimde Geceleri beni uyandırmıyor kendi bakıyor yani Yoksa ben diyorum Lütfen beni uyandır Ben bakayım diye Ama yok uyandırmıyor Tek Doktor böyle dedi diye sütüm kesilir dedi diye çünkü gerçekten sütüm çok azdı Doktorun verdiği o lisete iki katına çıktı
+1 yılAlarm kursan onu da duymazsın değil mi
Kaygılı yat diken üstünde gibi uyuyunca belki uyanirsin015 Yorumla
Soran+1 yılya kocama diyorum duydun beni uyandır. ama uyandırmıyor. doktor sütüm olması için düzenli uyku şart dedi o da uyandırmıyor. yanımda deprem olsa uyanmıyorum
- +1 yıl
Ne saçma kızım kocaya güvenme ozmn
Soran+1 yılannemi çağırıcsm eğer sütümüm kesilemyeceğibi bilsem ben geceleri gözümğ bile kırpmam ama doktor düzensiz uyku sütünü keser dedi.
- +1 yıl
Güzelim o kadar da abartmayin yav ota boka süt kesilmez
Ağır bir depresyon can sıkıntısı üzüntü kesebilir
Sen bol yeşillik ye boza icebilirsin marul ye iyi süt yapar
Sütlaç iyi süt yapar
Ve bol su ile süt olur bulgur pilavı sogan acayip süt yapıyor
Uyku ne alaka
Benim çocuk 2 saate bı bazen 1 saate uyandırdı gece
Süt filan kesilmedi yani emzirir uyurdum geri
Annelik kolay değil büyüklerin yok mu söylemiyorlar mi onlar - +1 yıl
Tabi herkesin bünyesi farklı ona bişi diyemem
Bana bişi olmadı çok uyanirdim sabaha kadar
Soran+1 yılhayır. abla doğumda sütüm çok azdı doktor. baja liste yaptı en başında düzenli uyku dedi ve uykuda vücut kendini yeniler gece uykusu çok önemli dedi. ve dediğini yaptım şu an sütüm göğüslerimden talşyor ve doktor bu listeyi uyguladığınds nasıl arttuysaa uygulassan da azalır. ve kesilir dedi kocam da şikayete etmiyor bişey olmaz benimde evladım diyor. böyle 1 sene idare ederiz diyo.
- +1 yıl
İdare edin ozmn
Soran+1 yılyoksa ben bilsem ki. azalmayacak bitmeyecek bir gram uyuyumam zaten kocam da zorla uyutuyor beni. yoksa gece uyandır diyorum şikayetçi değilim evladıma iki elim kanda olsa bakarım. diyor ama ben yinede annemi çağırıcsm
Soran+1 yılannemi çağırıcsm vize
Soran+1 yılnasıl fikir
- +1 yıl
Ahaha👍😂
Baksın ozmn nolcek yinede dikkat et sen
Soran+1 yılzaten bu bir yıl tam emziyim sonrs geceleri uyumam daha çoçuğum için ölürüm şimdi de uyumam ama. işte bebeğim anne sütü içemesse güçsüz ve hastalıkları çabuk kapar dahs kötüsü olur. anneme diyicrm zaten kaynanam ben bakiyim dedi ama ben kendi annemi çağırıcsm çekinirim kaynanamdan
- +1 yıl
Sen bilirsin canım anlıyorum
Soran+1 yılYorumun için teşekkür ederim İnşallah sana da güzel evlatlar nasip eder Rabbim Teşekkür ederim iyi günler
- +1 yıl
Amin cümlemize sağol👍😊
Bence bir rahatsızlığın var uyuyorsun doktora görün derim şeker gibi falan
09 Yorumla
Soran+1 yılküçüklüğümden beri uykum çok ağır.
Soran+1 yılnormalim.. ama ben aslında geceleri uyumucam bebeğimin başında beklicem ama doktor sütün kesilir dedi. koxam da bu yüzden geçerli beni uyandırmıyor.
Soran+1 yıldiyorum vallahi uyandır diyoum benimde evladım diyor böyle idare ederiz diyor doğumda sütüm az geldi bebeğime yetmesi. doktor bana liste yaptı. en başında düzenli uyku dedi. vucut iykide özellıkle gece uykusunda kendisini yeniler dedi kocam da uyandırmıyor bu yüzden ama şikayet etmiyor. 1 sene böyle dayanalım diyor.
Soran+1 yılhayıe 2 aydır vat çoçuğum annemi çağırıcsm evime bu fikri buldum. ve doktor uyku düzenin olmassa sütün kesilir dedi.
Soran+1 yılAbi Bir şey olmaz değil Bak şöyle söyleyeyim sana doktora gittim doğumda sütün çok azdı yani bebeğime yetmiyordu bile mama takviyesi bile yaptık ama Doktora gittim doktor bana liste yaptı en başında düzenli Uykuyu her dediklerini uyguladım 2 hafta sütü iki katına çıktı tekrar gittim dedi Nasıl uyguladığında çıktıysa uygulamazsa ilk başta azalıp sonra biter dedi işte bir yıl söyle annemle annemle baksak 2 yıl ben artık geceleri uyumayacağım 1 yıl çocuğum emse tam bağışıklık sistemi kazası Anne den yeter
+1 yılUyuma sende yaaa çocuk yapmayacaktin yaptıysanda bir yolunu bulacan
06 Yorumla
Soran+1 yılBak kardeşim ben zaten uyumak istemiyorum çocuğumun başında durmak istiyorum tamam mı doğumda sütüm yoktu çok azdı doktorun bana bir liste yaptı sütün artması için ve en başında gece uykusu Düzenli uyku geliyor ve bu listeyi uygulayarak 2 haftada Sütüm iki katına çıktı doktora tekrar gittim bu listeyi uyguladığında nasıl çıktıysa bu listeyi bıraktığında da o şekilde azalır Hatta kesilir dedi eşim de bunu duyduğu için artık geceleri Beni uyandırıyor kendi bakıyor ha şikayetçi değil diyor benim evladım bakarım diyor ama benim içim rahat etmiyor annemi çağırmayı düşünüyorum yoksa bir sene şöyle idare edebilecek çocuğun tam bir anne sütü emse ben daha uyumayacağım zaten başında Bekleyeceğim ama işte sütümü kesilmeyeceğini bilsem de başında beklerim iki gün uyumadım sütüm yine çok azaldı Bu nedenle annemi çağırmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Mama takviyesi var hangi cagda kaldiniz bilmiyorum esiniz gündüz çalışıp gece çocuğa bakıyor siz evdeyken bakmıyorsanız sorunu kendiniz de arasaniz
- +1 yıl
Buraya soracak kadar karmaşık soru değil yani
Soran+1 yılSen hangi çağda kaldın ben bunu bilmiyorum Bangır Bangır her yerde posterler var Mama da olsa anne sütünün yerini hiçbir şey tutmaz anne sütü Eğer önemli bir şey olmasaydı Allah Kur'an'da çocuklarınızı iki tam yıl kesinlikle emzirin dermmiydi demezdi bu bir ikincisi bebeği anne sütü çocuğu hastalıklardan korur ve bağışıklık sistemi azalır. hastalılaeı çabuk kapar. araşrır bir bunu. mamas alakası yoö sütüm çok az bebeğimi bir kere bile emziremiyorum günde tam anlamıyor musun doktordan iyi mi biliyorsun sen doktordan iyi mi biliyorsun Lütfen Sen hangi çağda kaldın acaba Ayrıca ben eşime beni uyandır çocuğun sesini duyduğunda diyorum o da sütün olması için uyuman gerekiyor ben bakıyorum rahatsız değilim diyor ama ben rahatsız oluyorum ve bu yüzden gidip annemi çağıracağım doktor bile senin geceleri uyumam gerekiyor birini çağır baksın diyor ama sen sorunu bende arıyorsun öyle mi doktordan iyi biliyorsun yani bu nasıl bir yer yani kendine özgüvenin var senin çok değilşik Hayır yani bir de artist artist hangi çağda yaşıyorsunuz diyorsun lan reklamlardanbile öğrenirsin anne sütünün önemini kardeşim mama değil nr sütü olursa olsun. anne sütü başka bir şey bu çok önemli. bende buraya sordum Çünkü benim durumumda olan bir bayan varsa bana yardımcı olur diye Senin bilgin yoksa fikrinde olmasın lütfen daha fazla yorumda hacetim yok
- +1 yıl
Sut yetmiyosa çocuğa ayranmi verelim
Soran+1 yıltamam kardeşim ilerde kendi çoçuğun rakı içirisin sen 😂
+1 yılKocan seni böyle alistiriyor. Yanına köy çocuğu yanında yatır
05 Yorumla
Soran+1 yılduymuyorum abi. duymuyeoum emzirilen geçen gece bebeğim kucağımda uyumuşum çoçuk bir sürü ağlamışduymamışım uykum çok ağır bebeğime bişeu olucak diyr korkuyorum. artık bir çözümü yok mu
- +1 yıl
Çözümü bilmiyorum maalesef ama yanına koyarsan cirpininca hareketine uyanirsin belki
Soran+1 yılBen çözümü buldum annemi çağıracağım bize zaten 1 yaşına kadar baksak 1 yaşından sonra ben geceleri uyumam şimdi sütüm kesilir eğer uyumazsam o yüzden uyuyorum Öyle yapacağım Sence olur değil mi
- +1 yıl
Yani sürekli uyumazsan evet sorun olabilir ama annen sürekli yanında kalabilecek mi
Soran+1 yılZaten ben doktora geceleri uyuyanıyorum dediğimde bana bir kızdı dedi Senin derdin dolma dedi senin dedi sütün az dedi sütün bebeğini emziremeyen dedi Senin derdin bu olsun dedi bırak bebeğine başkası baksın dedi geceleri dedi ben burada Doktorum dedi ben bile ilk doğduğunda bebeğime kendim baktım dedi çünkü Düzenli uyku süt için çok önemli dedi Öyle dedi annem ara bir kızdı bana Eşim de dedi ki kesinlikle Bundan sonra sen geceler uyuyucaksın Kaynanan bakmak istedi ama ben annemi çağıracağım Çünkü annem Kalır çünkü ben Kaynanamın Ya da nasıl rahat edeyim da o nedenle annemi çağıracağım annem bakar kalır bizim yanımızda bir yıla kadar sıkıntı yok o konuda yorumunuz için teşekkür ederim
+1 yılBiraz sorumluluk sahibi ol oçucuga bişey olursa vebalini veremezsin
00 Yorumlaannenden yardım al kaynana da olur
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşündüm anneme bize çağırmayı düşünüyorum Aslında ben geceleri hiç uyumam da çocuğumun başında beklerim de doktorun güzel Düzenli uyku olmazsa kesinlikle sütün kesilir dedi çünkü doğumda sütüm çok azdı ve Doktorun verdiği Listenin en başında Düzenli uyku geliyor ve ben buna uyguladım sütün iki katına çıktı şu an Eğer Doktor dedi ki eğer nasıl uyguladığında çoğaldı ise uygulamasında azalıp kesilir dedi hocam da beni bu yüzden uyandırmıyor zaten Ama olsun annem
Soran+1 yılDaha yeni anne oldum d Yani ilk defa anne oluyorum ilk çocuğun bu yüzden bir de çok üzerine titriyorum bu yüzden çok heyecan yapıyorum Ne bileyim en küçük bir şeyde Çok tedirgin oluyorum bebeğim için ne bileyim azıcık böyle öksürürse direk doktora götürüyorum azıcık böyle hapşursa diğer doktora götürüyorum Hatta iki üç tane doktora götürüyorum biri bir şey yanlış söylemiştir diye Çünkü yeni bebeğim ve çok heyecanlı bir anneyim Hata yapmaktan çok korkuyorum o yüzden yani Çok hassasım biraz hani alışacağım Tabii ki de biliyorum Biraz zaman geçsin Alışırım
Soran+1 yılBenim Doktorum var Aile hekimine gitmiyoruz biz sağlık ocağına kesinlikle götürüyorum bebeğimi Doktorum çok iyi bir doktor Emir bey işinde çok iyi biri O ne derse onu yapıyorum ve dedikleri gerçekten oluyor biliyor musun abi bana dedi bunu uygula sütünü artıracak sütü şu an taşıyor Yani onun dediği liste ile O yüzden onu çok güveniyorum ve gidiyorum onunla dediğini yapıyorum annemi çağıracağım şimdi bir yıldan sonra önemli değil zaten
+1 yılgit kulağına baktır doktora o neymiş ya
01 Yorumla
Soran+1 yılaslında eşim gece duyduğunda beni uyandırsa ben gidip bakarım ama o da uyandırmıyor
Eşine yazık uyurken nasıl duymuyosun ki
08 Yorumla
Soran+1 yılküçükken de çok ağırdı uykum duymuhyorum artık 2 gecedir uyumuyorum bayıcam bir yerde eşim uyu diyor hayır eşim çoçuk uyanınca gece beni uyandırsa yine bakarım ama uyandırmıyor kendi bakıyor
Soran+1 yılişte ben diyorum ama benim sütğm çok azdı. ve doktor bana liste yaptı en önemlisi düzenli uyku dedi bu nedenle eşim uyandırmıyor beni benim buna bir çare bulmam lazım o yüznden bebeği olanlar nasıl yapıyor onun için sordum
Soran+1 yılannemi çağırmayı düşünüyorum bize
Soran+1 yılaslında kaynanam dedi abi ben bakarım dite de bu sefer de ben rahat edemem ve ben kadınım dah çok özelim var
+1 yılBiraz az uyu. Bebeğine bak. 😏
02 Yorumla
Soran+1 yılkocam eğer sesi duyduğunda beni uyandırsa ben bakarım ama uyandırmıyor kendi bakıyor
Soran+1 yılçünkü doktor sütünün çok olması için düzenli uyku şart dedi. sütüm az geliyordu ilk benim . dotkor bana düzen listesi yaptı
+1 yılKaynanani cagir
01 Yorumla
Soran+1 yılkaynanaım bakmak istiyo ama ben kendi annemi çapırıcam
Annen gili çağır
04 Yorumla
Soran+1 yılçok mantıklı gerçekten annemi çağırayım o baksın ben alışana kadar geceleri çok saol ya aklıma iyi ki getiridin
Soran+1 yılçok saol kardeşim allah razı olsun sana da güzel bebekler nasip etsin inşallah
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yıldoktora görün önce..
00 Yorumla
+1 yılTakip et bebeği
04 Yorumla- +1 yıl
@Lattee18 şerefsiz sen sin bebeği takip et diyorum ö küz
- +1 yıl
@Lattee18 iyi oku
Hemde sana burdan laf düşmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakamiyor musun
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında