ayi kari "hediye" diye nitelendirdigin sey bambaska hayati olan bambaska sizden tamamen ayri bir varlik -- beyinsiz orrrspu, vajinaniz var diye sicar gibi dogurmaktan cekinmiyosunuz bu igrenc dunyaya -- cocuk dedigin sey sen ben gibi bir yetiskin -- petshoptan aldigin kedi yavrusu dgil
(kedi yavrusuna lafim yok onlarinda hayati esit miktarda onemli ancak insanlarin zihinsel olarak aci cekme durumu oldugundan insan olmanin daha zor oldugu kanisina variyorum)
😂😂😂 sen çocuk istemiyor olabilirsin ama ben istiyorum ve şu yazdığın şeylere bak Allahım ya çocuk doğurmakta mı o**** luk oldu cahil? İşte sizin gibiler yüzünden insanın dünyaya çocuk getiresi gelmiyor..
gerizekalisin kizim sen - a. min var diye kendini b o k saniyon bir b o k dgilsin -- beyinsiz vicdansiz dusuncesiz kalpsizin tekisin, durduk yerde kendi hayatinin boslugunu amacsizligini tatmin edecegini dusunerek baska bir varligi yokluktan varliga getirip tekrar yokluga mahkum ediyosun, onu ölmeye mecbur birakiyosun 2 adim sonrasini dahi bilmedigin bu karmakarisik acimasiz dunyada, neyine guveniyosun? etten 2 kolun 2 bacagin var diye kendini ne saniyosun acaba? gercekten sevgi dolu olsan en cok sevdigin varliga bu kotulugu yapmazdin onu rahat birakirdin. Annesi babasi olmayan ama hayatta olan bissuru cocuk var gidip onlardan birine sahip cik illa kendi a. mindan cikarmadan rahat edemezsin ama senin a. mindan cikan butun * . lardan degerli cunku dimi iste bu yuzden orrspu senin gibisine denir parayla erkege verene dgil
Sen ne kadar zeki bir insansın. Bu dünya'da bu şekilde düşünen bir tek ben değilmişim. Dediklerinin hepsine katılıyorum ve bende aynı şekilde düşünüyorum. Bu hayatta çocuk yapmak kadar kötü bir şey yok. Neticede Hz. Adem ve Hz. Havva eğer cezaları bitesiye kadar bu şerefsizliği yapmasaydılar şu an hiçbir insan Cehennem'de yanmayacaktı.
Kim istemez? "Bana benzer şair, Annesine benzer şiir olur belki" diyor şair. :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Eskiden en büyük hayalimdi ama simdi sadece bir hayal cünki karsı cins egoist bencil we maddiyat awcısı oldugundan tm bu tüm kadınları kapsamıyor ama bayaa bir cogu böyle
aynen zaten yeni kızlar kendini bozmuş onlarda bu kezbanlara baksın kötü örnek mi olsun hele bak bide eksi vermişler yazık. ok yazık bide bunlar çocuk istiyor
salak bunlar ya ne anlamda yazdığımızı anlasalar şaşardım sen inanabiliyor musun bunlarla evlenebileceğiz çocuk getireceğiz valla boşuna beklemesinler evlenmem :D
Ya neden genelleme yapıyorsun ki doğru eğitirsen hiç bir şey olmaz. Babam annem beni öyle eğitmiş ki ben babamın bakışından bile anlarım korkmaya başlarım 19 yaşındayım ve hiç bir erkeğin elini bile tutmadım her şey eğitim. Arkadaşlarım benim gibi değil ama ben yine de onlar gibi olmaya çalışmıyorum alakası yok yani & ben bir şeyi eksilemedim
genellemeden kastım "kız veya erkek fark etmiyor bu dünyaya çocuk getirmek pek akıl kârı gelmiyor" demeye çalışıyorum. ayrıca ne kadar eğitirsek eğitelim arkadaş ortamı çok fark ediyor
Ben zaten saygı duyarım yani istemeyen de var da bazıları hemen "cahilsiniz" "sizinle evlenmem" felan bir havalar bir havalar. Istemiyorsan evlenme zaten ben herkes evlenmek zorunda diye bir şey demedim. Ama "siz cahilsiniz" deyip genelleme yapmak da ayrı bir ironi.
Cevap yazamayacak kadar acizsin kızım söz konusu kız olunca susarsınız erkek olunca k*pek gibi saldırırsınız işte siz busunuz boşuna demiyorum ülkenin kızları cahil diye
En İyi Cevaplar