Anne karnındaki bebeklerin 17. haftadan sonra seslere tepki verdiği gözlemlenir. Annenin kalp atışı, konuşurken ses tellerinde oluşan titreşim ve annenin duyamadığı bedenin içindeki ikinci ses bebeğin ilk deneyimlediği seslerdir. Hamileliğin 20.-21. haftalarından itibaren de bebekler dışarıdaki seslere tepki verir. Anne karnındaki bebeklerin aslında tek iletişim yöntemi duyduklarıdır. Özellikle bu kaygıyı yaşayan anneler için Harmoni hamile kolyesi anne bebek arasındaki bu iletişim köprüsünün ilk basamağını oluşturmaktadır. Harmoni hamile kolyesi, içinde bulunan minik bir top sayesinde sizin hareketlerinizle birlikte naif ve işitsel bir ses çıkarır. Anne karnında duyduğu bu güzel ses, doğduğu andan itibaren bebeğinize tanıdık gelecek ve ona anne karnını hatırlatıp rahatlamasını kolaylaştıracaktır.
Antik çağlardan bu yana kullanılan bu kolyeler modern çağda da bu geleneğin devam etmesini sağlar.
Antik çağlardan bu yana kullanılan bu kolyeler modern çağda da bu geleneğin devam etmesini sağlar.
Tree of Life Harmoni Kolye
Royal Harmoni Kolye
Love Harmoni Kolye
Leaf Harmoni Kolye
Island Harmoni Kolye
Heart Harmoni Kolye
Flower Harmoni Kolye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Flower Harmoni Kolye
İlk kez duyuyorum çok tatlıymış :)
Bende ilk defa duydum daha sonra araştırdım. İçerik olarak inanılmaz etkilendim. Modellerinde karar verememiştim. Şimdi model konusunda kararımı verdim. Bakalım inşallah işe yarar.
İnşallah 😊