Miratech
Al bi
Encomed
Sente lady
Certain
Bu markalar sizce nasıl bu markaları kullanip hamileligini öğrenen var mi yardımcı olur musunuz?
Al bi
Encomed
Sente lady
Certain
Bu markalar sizce nasıl bu markaları kullanip hamileligini öğrenen var mi yardımcı olur musunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Gebelik testlerinin hepsi aynıdır pek farkları yoktur ama miratechi diğerlerinden daha çok gördüm kullanıp olumlu sonuç alanda var
teşekkür ederim
Rica ederim
Bir sey daha sorabilir miyim?
Tabi ki bildiğim bişeyse yardımcı olmaya çalışırım
Ben bu markalarin hepsini kullandim ztn aylar önce bisiler yasadim ve iliskiden tam 43-44 gün sonra falan 7 tane falan yaptım negatifti gecenlerde yine yaptım yine negatif gebelik olma olasiligi yoktur değil mi o kdr test yaptim
Negetifse negatiftir merak etmeyin pozitif olunca siliktr olsa 2. çizgi çıkıyor kendi kızımda o şekilde öğrendim çünkü. sanırım regl olmadığınız için şüpheye düşmüşsünüz stres de gelmesini etkiler
Ya regli oldum iliskiden 1 gun sonra geldi hatta ama eski reglim gibi degil eskiden daha dolu olurdum artik oyle değilim diger ayda oldum ama aralik ayindan beri reglim 4,3, ve 2 gun once gelmeye basladi bu ayda 2 gun once geldi ama bugun 3 ya da 4. Gunum kan falan yok yani kahveye döndü suanda da gelmiyo karnim da sis olunca korkuyorum yarin randevu günüm ama bu gebelikten emin ol. ak istiyorum sizce yarin doktordan once bi tane gebelik testine daha ihtiyac var midir yapayim mi? Yine miratach markasini alip kusura bakmayin belki bu sorumu defalarca gordunuz ama sormak zorundayim
İçiniz rahat etsin istiyosanız yapın. Reglinizin o şekilde gelmeside strestrn olabilir emin olun çok etkiliyor o azalması kesilmesi kahve rengiye dönmesi yaşadığımız şeyler dahilinde vücudumuz tepki veriyor. ama dediğim gibi içiniz rahat etsin diye tekrar yapabilirsiniz test.
Sonucu bildirin lütfen
Teşekkür ederim ama yoktur degik mi sadece ben icimin rahat etmesi icin yapayım degil mi o testi
E yani bence yoktur o kadar testte negatif çıkmışken olacağını sanmıyorum
Tsk ederim
Ne demek rica. ederim 💐