Kaynanam aştı kendini, 2 aylık bebeğe pirinç lapası verilir mi?

2 aylık kızım var huysuzlanıyor ağlıyor bazen eşimin annesi babası takmış kafaya sütün mü yetmiyor diyorlar yetmese uyumaz emerken sürekli ağlar hiç susturamayız diyorum anlamıyorlar eşimin annesi 1 günlükken pastörize süt verdi sütün yok diye ama vardı sonra bal verdi ağzına mandalina ve cips vermeye kalktı eşim kızdı veremedi onları babasına çikolata verdi doktor çok kızıyor tabi ama anlamıyorlar doktor ne bilecek diyorlar bende doktor bilmiycekte sen ben mi bilicez boşa mi okudular o kadar yıl okulu dedim eşimin annesi iyice kendini aştı dün akşam bana pirinç ununa mi başlasak doymuyor heralde diyor eşim kızdı aç kalsada ne mama ne pirinç unu alacam hiç bisey almiycam diyor yettiği kadar emsin aç olsa hiç uyumaz ağlar dedi eşim yetmese sürekli ağlar emerken uyumaz hiç durmaz ister istemez kafam karışıyor psikolojim bozuluyor olan sütte kesilecek eşime de söyledim akşam bugün ki gibi hep bana destek ol olanda kesilecek dedim tamam aşkım dedi ben dediklerimde haklıyım dedi aç olduğunu sanmıyorum fikirlerinizi alabilir miyim 2 aylık bebeğe pirinç unu verilir mi birde yorumları alıyım

Daha öncede yazmıştım konuyla ilgili yeni gelişmeleri yazdin ve fikir almak istedim
Güncellemeler
+1 yıl
Belki inanmaya bilirsiniz şaka gibi dediklerim ama gerçek eşimin annesi süt ve bal verdi babası çikolata verdi cipsle mandalina veremediler ama eşim gördü ve kızdı ister inanın ister inanmayın
Güncellemeler
+1 yıl
Yüzünde kafasında ve vücudunda kırmızı benekler var bebeğimin dalin ve bebek yagindan olabilir kullanma dedi doktor dalin ve bebek yağını kestik özel şampuan krem aldık baya para verip geçmedi 20 gün oldu kullanıyoruz başka alerjiden şüpheleniyorum ben perşembe günü doktora gideceğiz tekrardan
Kaynanam aştı kendini, 2 aylık bebeğe pirinç lapası verilir mi?