+1 yılYa ne saçma cahil insanlar ya onlara deki bu verdikleriniz büyük insanlar için bile zarar lı birde bebege mi vericez ya de un ne demek ya unu insanlara yemeyin diyorlar pirinci insanlara yemeyin diyprlar cikolatayı cipsi büyüklere bile yemeyün diyorlar kaldı ki bebeğe sakınnn sert ol dişli ol kızım yırtık olmazsan çok çekersin
012 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten kızın bir buçuk yasında oğluna vermiyor sen bir buçuk aylık bebeğe cips veriyosun diye kızdım
- +1 yıl
İyi yapmışsın sakın versirtme takip et hep bebeğini
Soran+1 yılGenelde yanındayım korkumdan ama gizlice vermesinler diye dua ediyorum
- +1 yıl
Aynı evde mi yaşıyorsun 😔
Soran+1 yılEvet malesef
- +1 yıl
Nasıl birşey bende nişanlıyım tutturmuşlar aynı eve alıcaz diye
Soran+1 yılSakin bak sakin
Soran+1 yılSana özelden yaziyorum
Soran+1 yılBana cevap ver
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılIstegimi kabul et
- +1 yıl
Kabul ettim hala istek geliyor kabuş etmeme ragmen ben istek attım sana
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYahu siz naptınız?
2 aylık bebeğe pastörize süt mü verilir? Ya yok artık olmaz öyle şey. Bebekler için çok çok çok sakıncalı bir şey ve 2 aylık bebekler için mamalar, sütler var yapmayın böyle. Ayrıca bebeğinizi 15 dakikada bir emzirmeniz gerekiyor. Yoksa susmaz, sürekli ağlar04 Yorumla
Soran+1 yılCanim kaynanam 1 günlük bebeğe süt verdi
Soran+1 yılBeni takmıyor kadın
Cevap sahibi+1 yılAma bak böyle olmaz ki, o çocuk hastanelik olur, yazık olur. Bebeğin için taktik uygulayacaksın artık. Eşini devreye sok olmadı ağlamaya başla, bir şekilde kayinvalideni geri çek yoksa o bebeğe çok zarar verir. Vallahi üzüldüm ya
Soran+1 yılDoktora diyeceğim perşembe günü eşimi de yanımda götüreceğim doktor kızar zaten çok kızdı süte bala diğerlerine çıldırır kadın
+1 yılBunuda engelle ne yapacagımı gör hadi engelle hesabı kapatıp kaçmak zorunda kalırsın ama o evdende taşınmak zorunda kalırsın beni kızdırma bu son uyarım asla şaka yapmıyorm
010 Yorumla
Soran+1 yılPsikopat misin sen
- +1 yıl
Bakarsın neyim
Soran+1 yılArkadaşım konusmak istemiyorum zorla mi ya
Soran+1 yılTehdit ederek mi konuşacaksın benimle
- +1 yıl
İyi o zmn sonucuna katlanırsın hadi eyvallah
Soran+1 yıl🙋♀️
- +1 yıl
Şimdi ev adresini sitelerde paylaşmaya başlıyorm gelsinler evede
- +1 yıl
Ben uyardım sonra ağlama ama
- +1 yıl
Gizem
- +1 yıl
Nerdesn
+1 yılciddi ciddi sorunu okumaya basladım cevap vermek için piriç unu yerine mama vermelisin derken siz asmıssınız sut bal cips laf olsun diye yazdığın belli
02 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim bak gerçek eşimin annesi süt verdi bal verdi babasına çikolata verdi cipsle mandalina veremediler eşim kızdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSorunu okuyunca şok oldum resmen ben bebeğime 5 aylıkken bile kabız olur diye veremezken 2 aylık bebeğe pirinç unu? Arkadaşım öncelikle sakin ol senin kızın doyuyor. Sadece belki de sütün çok geldiği için ve yağlı kısmı az olduğundan dolayı kızının gazı oluyor rahatsızlanıyor yavrucak kakasının yeşil olmasından anlarsın bunun için gaz ilacı var doktorunuz vermedi mi? Ayrıca zeytinyağı ile karnına masaj yaparsanda gazı geçebilir elinde salla ninniler söyle ve sakinleştir. Pışpışla birde günde 8-10 kere emzir ayrıca geceleride 2 saatte bir emzirmelisin. Onun midesi ceviz kadar sürekli acıkıyor olmalı. Ayrıca kayınvalideni buradan KINIYORUM benim bebeğim 7 aylık ve ben bebeğim 5 aylık olana dek ağzına su bile vermedim. Hele cips asla cips bizim yememiz bile zararlı böceklerin farelerin mikropların olduğu ortamlarda üretiliyor. Hiç sağlıklı değil ve içinde ne olduğu belli değil kayınvalidenin onu kızına vermesine nasıl izin verirsin. Benim bebeğim 1 aylıktı kayınvalidem ağzına dolma koydu anında kızdım."Sakın bir daha görmeyecem" dedim ve bebeğim 6 aylık olana dek onları yalnız bırakmadım olur ya bn yokken bir şey mi şey yapar. O kadar dedi "sen çocuğu bnden kacırıyorsun mıy mıy" diye bn yine bildiğimi yaptım sende bildiğinden şaşma!!!
01 Yorumla- +1 yıl
Bal 1 yaşından önce yasak
+1 yılYa ben olsam ben biraz yalnız kalmak istiyorum diyip koymuştum kapının önüne çoktan onları... cahil insanla baş etmek gerçekten zor bebeğime zarar verecek hiç bir insanı gerekirse kendi annem babam olsun asla müsade etmem yakinindada tutmam saygısızlıksa saygısızlık.. yumurta olsa yoğurt olsa tamam iki aylık bebeğe onlar bile verilmez ama cips nedir çikolata nedir... ne demişler bir tane deli dostun olacağına bin tane akıllı düşmanın olsun...
11 Yorumla
Soran+1 yılGöndermiyorum işte eşim yüzünden doğru söz söylemişler
Evet eskiden bebek mamaları yokken pirinç unu veriliyormuş ama yeni doğan bir bebeğe cips mandalina ve bal vermek nedir? Çocuğa bal verirseniz o çocuk seni emmez tatlı birşey vermeyin sütünü istemez onları ister. emdikçede sütün gelir çocuk ne kadar emerse süt o kadar geliyor Ama bence bu sorunu Anneysen. com ve kadınlar kulubü sayfasında paylaşşsan daha iyi olur çünkü burada aklı başka yerlere çalışan kişiler insanlar mevcut malesef
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Sütsüz sütü yokki benek bakmayıda bilmiyor
+1 yılEk gıda, meyve suyu vs 6 aydan sonra.
Doymuyorsa mamalardan takviye yaparsın sema, aptamil falan.
Bu arada çok afedersin ama kaynanan kafayı yemiş, kendini bilmezin teki. Yetemediğin yerde deneyimlerinden faydalanmak istersen sorarsın zaten müsade etsin de kendi bebeğinle kendin ilgilen. Burnunu sokmasın bu konuya.02 Yorumla
Soran+1 yılValla çok haklısın kaynanama söylediklerin çok doğru valla
- +1 yıl
Merhaba arkadaşlar bu benim güçlü bir adamla karşılaşmam, 5 yıllık kocam beni 2 yaşındaki bebeğimizle bıraktı çünkü gece geç saatlere kadar dışarıda kaldığı için onu aldatmasıyla karşı karşıya kaldım, kocamın ne olduğunu anlamadan başka bir kadınla yaşadığını, ben beni Dr. Ajayi ile tanıştıran bir arkadaşımla tanıştım. Dr. Ajayi'ye durumumu anlattım ve aşk büyüsü yapıldı, bir hafta içinde kocam başına ne geldiğini bilmediğini söyleyerek eve döndü ve yeniden mutlu bir hayat yaşıyoruz. Evlilik sorunlarının çözümü için Dr. Ajayi ile Telegram / Whatsapp: +2347084887094 veya e-posta: drajayi1990@gmail. com üzerinden iletişime geçin.
+1 yıl
Çocuğun gazı tuzu bitti bir tek açlık kısmını düşünüyonuz. Hele bir ovalayın sırtını gazı varsa çıkarsın. O da rahatsız eder. Kaynananı falan da karıştırma kesin bir çizgi koy. Kendi annen için de aynı şekilde. Dediğin gibi doktor boşuna mı okuyo o kadar yıl.10 Yorumla
+1 yılMerhaba arkadaşlar bu benim güçlü bir adamla karşılaşmam, 5 yıllık kocam beni 2 yaşındaki bebeğimizle bıraktı çünkü gece geç saatlere kadar dışarıda kaldığı için onu aldatmasıyla karşı karşıya kaldım, kocamın ne olduğunu anlamadan başka bir kadınla yaşadığını, ben beni Dr. Ajayi ile tanıştıran bir arkadaşımla tanıştım. Dr. Ajayi'ye durumumu anlattım ve aşk büyüsü yapıldı, bir hafta içinde kocam başına ne geldiğini bilmediğini söyleyerek eve döndü ve yeniden mutlu bir hayat yaşıyoruz. Evlilik sorunlarının çözümü için Dr. Ajayi ile Telegram / Whatsapp: +2347084887094 veya e-posta: drajayi1990@gmail. com üzerinden iletişime geçin.
00 Yorumlae yuh artık yani kafayi yemişler bnce onlarin k. bkmada akillarinda bi sorun var küçücuk cocuk bilir bebeğe cips verilmicegini. bi anne olarak bunlara engel olup tavir takinman lazim. bebegime bnden bska kimse hic bsy vermck ne verilcegine bn karar verrm bn onun annesiyim demen lazim eger bebegime bnden gizli bisey verdgnizi duyar ya da görürsem bozuşurz vs gbi seyler demen lazim yani. sen annesisin onun onlar dogurmadi karismaya haklari yok. sen boyle sesini cikartip tavrini koymazsan b*ku yersin k. bkma ama dişini gostermzsen cok fena ezerler ilerde pisman olursun insan evladi icin yaşar onun icin dişini gostermcksen ne zmn göstercen.
00 Yorumla
+1 yılAay inanamıyorum allah sabır versin sana canım çocuğunda allaha emanet 1 yaşından önce çocuğa bal verilmesi çok tehlikeli evet belki sütün yetmiyordur bununda bir yolu var çocuğa uygun mama alınabilir sakın pastörize sütte dahil hiç bişey vermesine izin verme gerekirse al karşına söyle benim çocuğum diye seni çok iyi anlıyorum zor durumda kalmamak için susuyor olabilirsin ama bu kör cahillik çocuğunun hayatıyla oynuyor
01 Yorumla- +1 yıl
Alerji içinde kaynananın yedirdiği şeylerden dolayı olduğunu düşünüyorum sizin yanınızda bile yapıyorsa yokken neler yapar ayrıca çocuk aç kalırsa sarılık olur doktor anlardı gerek görürse ek takviye yapardı çok sanslısın ki eşin yanında destek oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanırım yapar büyükler arkadaşımın kaynanası 3 aylık bebeğe karpuz yediriyordu. Eski zamanlarda bebeklere 2 aylık falan pirinç unu yoğurt falan veriyolarmış hatta biyerde gazete haberi görmüştüm eski döneme ait ay ay bebek beslenmesi diye şoka girmiştim onlar öyle gördükleri için anlamıyorlar şimdikinin doğru olduğunu. Sakin verme sütün yetiyorsa başka birsey
00 Yorumla6 aydan önce anne sütü ve nama haricinde hic bisey verilmez. O yavrunun bağırsakları henüz bunlar dışında hic bir yiyecek içeceği sindiremez..
Bebeğin günde kaç kez kaka yapıyor?14 Yorumla
Soran+1 yıl4 günde bir
Soran+1 yılDoktor kilosu gayet iyi sadece anne sütü ver dedi 2 3 saatte bir emziriyorum dedim yeterli dedi 20 gün önce
Soran+1 yılPerşembe günü tekrar götüreceğim
+1 yılCiddi anlamda gazı vardır huzursuzluk yapar bazı çocuklar ağrıyı daha fazla hisseder ve ağlar. İlk 6 ay sadece anne sütü verilmelidir. Ihlamur bebeği sakinleştirir. Birde biberon ile su verilebilir ek gıda vermeyiniz
01 Yorumla- +1 yıl
He he tamam
+1 yılSüt gelmiyosa ancak mama verilir onun dışinda cocuga asla bal verimez içi yanar be deli mi senin kaynanan 😒
Çok biliyosa de bir tane daha dogursun onunla ilgilensin bence02 Yorumla
Soran+1 yılNormal sayılmaz doğur diyorum da yapmıyor valla
+1 yılLan bebeğin midesi zaten ceviz kadar neyine doymayacak benim çocuğuma karışma çok istiyorsan bir daha doğur kendine göre bak diyeceksin çocuğun söz konusu
00 Yorumla
+1 yılVerilmez tabiki de. Eşinle konuş bu durumu anlayisliysa çok iyi değilse de kaynani da al beraber doktora gidin doktordan dinlesin. Baktın yine olmuyor gidip gelme uzak kal çocuk büyüyene kadar.
00 Yorumla
+1 yılNe lapası su bile vermemelisiniz sadece anne sütü bunu sağlık ocağındaki ebeyle görüşün lütfen çocuk iyi ölmemiş
04 Yorumla
Soran+1 yılPerşembe günü doktorumuz ile görüşeceğiz
- +1 yıl
Çocukta bir belirti var mı alerji falan
Soran+1 yılVar vücudunda kafasında yüzünde kırmızı benekler var
- +1 yıl
Baldan ve sütten dolayı alerji olmuş bence beklemeden götürün
+1 yılŞimdi iki aylık bebek bunları yiyebiliyorsa o zaman kv den acilen mamaya başlamalı , zihinsel gelişime destek için aptamil multi pro 3 ile gelişime tam destek
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun böyle cahil kaynana kayınbaba zor Allah kimsenin başına vermesin inşallah ben dayanamam ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok zor
- +1 yıl
Ben inanıyorum var valla böyleleri
2 aylık bebeğe bal verilmez ölme riski var. Pirinç unu da verilmez. Bebeğini koru ondan bişey olsa gene seni suçlayacaklar.04 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben suçlu olurum elimden geldiği kadarıyla engel oluyorum ben görmeden verirlerse bilemem ya da eşim destek olursa o zaman bisey yapamam ama şimdilik eşim karşı benim gibi düşünüyor vede mamaya ek gıdaya karşı
Soran+1 yılÇok dikkat ediyorum
+1 yılİyi günler eşinizimi aldatıyorsunuz siz heryerde sizin profil var hatta bir adreste yazıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimle uğraşma
- +1 yıl
Yazana kdr upraşacgm
- +1 yıl
Ne tür sitelere koyacm adresini bak sen inanma
- +1 yıl
@gizem19gizem yazmanı bekliyorm
+1 yılBebeğin sindirim sisteminde sorun oluşur sakın birşeyler yedirmesine izin verme. Bebekler 8 9 ay sonra ek gıdaya geçiyor izin verme
00 YorumlaYa sütün onun ihtiyacına göre geliyor neden yetmesin belki başka bir sorunu vardır çocuğun ondan huysuzdur
00 Yorumla
+1 yılVerdi ne demek ya? Sen nerdeydin onlar evladına saydığın şeyleri verirken. Senin yerinde olsam eve almam onları. Ne cahil insanlar var ya
07 Yorumla
Soran+1 yılBal çikolatayı görmedim görsem asla verdirmem sütüde 1 günlükken sütün yok vs dedi ben verme dedim eşim laf diyemedi verdi tabi başka sebepte var
Soran+1 yılMandalina ve cipste bende kızdım eşimde verdirmedik pirinç unu meselesinede kızdım eşimde ne mama alırım ne pirinç unu yettiği kadar emsin aç olsa hiç durmaz dedi sesini kesti
- +1 yıl
Bal çocuğu ölüme kadar götürebilen bir şey biliyosun de mi? 1 yaşından önce kesinlikle verilmemesi gerekiyo. Diğerlerine de diyecek bir şey bulamıyorum. Acilen kendine gelip tavrını koymalısın. Sadece anne sütü alacak işte o kadar demelisin. Saygı da bir yere kadar. Evladın söz konusu
Soran+1 yılBiliyorum tepki gösteriyorum ama anlamıyorlar napiyim öldüriyim mi
Soran+1 yılElimden geldiği kadar engel olmuyorum
Soran+1 yılGörmesem sıkıntı oluyor işte
+1 yılSöyle ki iki aylık bebeği pirinç unu vesaire verilmez bal hatta çok yalnış konuşmasını geciktirir
00 Yorumla
+1 yılkendi oglu nasil yasamis bir mucize olmus belliki 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Yalancı bu kadın kendi bebek bakmayı bilmiyor
Peki ağlanacak haline gülmen
Çocuğun bağırsakları bozulur ayrıca 2 aylık bebeğe cips vermek nedir sorunlular heralde10 Yorumla
+1 yıl2 aylık kızı olan birisinin burda ne işi var ya garipsiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden garip oluyum hem kızımla ilgileniyorum hem siteye giriyorum
- +1 yıl
Burda erkek arıyor ne işi olack ev adreside bende var iletirim sanada
+1 yılDaha katı yiyecek ve ya o tür yemek yedirmek için küçük sakın hasta eder en iyi anne sütüdür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bildigim 6. Ayda verilir benim anneminkardesimde 3. Ayda kesildi mecbur ek gidaya basvurduk
00 Yorumla
+1 yılGizem yaz diyorm sana adresini vereyim yazda ama adrese başka şeylerde gideck
00 Yorumla
+1 yılYalancı gizem sözünde duramayan gizem sen busun işte daha verdiğin sözü tutamıyorsn
05 Yorumla- +1 yıl
Eğer adamsan verdiğin sözü tut yaz bana bekliyorm
- +1 yıl
Yok ben yalancının önde gideniyim karaktersizim diyorsan devam et
- +1 yıl
Gizem yaz bekliyorm adam gibi konuşacagz
- +1 yıl
Gizemm bekliyorl sözünün eri biriysen yazarsın
- +1 yıl
Gizem yaz bekliyorm
Yakında kola falanda verirler bunlar
02 Yorumla- +1 yıl
Gizem
- +1 yıl
@Unknownistanbull yok katıştırdın galiba
+1 yılYerinde olsam eve almam
00 Yorumla
+1 yılVerilmez ek gıdaya geçmedi çünkü daha küçük
00 YorumlaOldu olacak iskender lahmacun da versinler
02 Yorumla
Soran+1 yılYakında dener kaynanam🤣
Abe kaynana ne yaptın
00 YorumlaKendi oğluna öyle mi yapmış
01 YorumlaSaçmalamayin özellikle ilk 6 sadece anne sütü.
01 YorumlaYalancı gizem yalancı gizem
00 Yorumla
+1 yılKaynana Atlasınlar da BinRahatlasa ŞunKadın Be
00 YorumlaOoff nefret ediyorum bu evlilklerdrn
00 YorumlaYazacakmısın yoksa her yerde paylaşammı profilini
03 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl bir manyaksin seninle konuşmuyorum deye kırk tane hesap açtın kırk yorum yaptin konusmak istemiyorum evliyim ben rahatsiz etme beni
Soran+1 yılGit basimdan
Gizli Üye(36-45)+1 yılsürekli buradasın?
eşin ilgi göstermiyor mu sana?06 Yorumla
Soran+1 yılGösteriyor ama doğal olarak işe gittiği için her insan gibi bende siteye giriyorum seni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılbence ilgi göstermiyor
eşinle alakadar ol
sonrasında üzülürsün ;)
Soran+1 yılOluyorum ben sen sıkıntı yapma oda bana ilgi gösteriyor işteki adama ne yapabilirim
- +1 yıl
Eşi ilgi göstermezmiş oda aldatırmış gizlemiş nickini @gizem19gizem ev adresinide biliyorm
+1 yılSen engelle ben açarım yalancı gizem
00 Yorumla
+1 yıl:D :D Eskiler işte.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki verilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşman basına böyle :D
00 Yorumla
+1 yılAştı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!