Yürüteç mi ilk adım arabası mı? Kızım 9 aylık yürüteçi bir akrabamız hediye etti fakat ilk adım arabası almayı düşünüyorum. Sizce hangisi? (Yürüteci herkes bildiği için görsele ilk adım arabasını koydum ) sevgiler 🙂
Kısa bir süre yürüteç kullandık da kullanmasak da olurmuş hani. Sürekli tutunmaya ve bir an evvel bizim gibi yürümeye hevesli bir kızım olduğu için herhangi bir aparat bize fazla geldi açıkçası. Çocuğu gözlemleyerek bunun kararını verebilirsiniz.
Evde yürüten var bundan almak istiyorum 😂Çünkü kızım koltukta yan yan gidiyor ama ayakta durmadan oturuyor hemen. Bunlar içinde hızlı gidiyor düşer falan diyorlar kafam karışık sizinkinin markası neydi
Doktorlar yürüteci kesinlikle önermiyorlar. Yürümenin doğal gelişmesini ve beyin gelişimi için emeklemesininde faydalı olduğunu söylüyorlar. Ama ben oğlum için açıkcası azda olsa yürüteç kullandım. Arada anne için kurtarıcı oluyor.
Bir okul önceci olarak kesinlikle ilk adım arabasını öneriyorum. Çünkü yürüteç kamburluğa neden olabiliyor ve o yaşta kemikleri çok hassas kullanmayın derim..
Bu gorseldeki urune benzer bir sey var bende ama bebegim asla yurumedi onunla düştü takıldi. Guvenlik kemeri var yurumeye baya yardimci ebebekten aldim tavsiye ederim
En İyi Cevaplar