Oğlum evde köpek beslemek istiyor, evde beslenebilecek en iyi cins köpek hangisi, neden?

Merhaba KScan,
Sana yine bir işim düştü. Eğer konu hakkında bilgi, tecrübe ve fikir sahibi isen yardım eder misin lütfen? Benim 8 yaşındaki oğlum tek çocuk. Zaman içerisinde dönem dönem bir kardeşi olsun fikri yaşadıysak da artık eşimle bu defteri kesin olarak kapattığımıza karar verdik.
evde köpek beslemek
evde köpek beslemek
Oğlum tek çocuk olduğundan uzun zamandır yanına arkadaş istiyor. Şimdiye kadar onu akvaryum, fanus balıkları, su kaplumbağaları, bahçe kedileri hatta muhabbet kuşumuzla oldukça uzun süre oyaladık.
Fakat artık oyalanamayacak noktadayız. Ben açıkçası sorumluluklarından korktuğumdan, yeni bir çocuk yetiştirmek zorunda olduğumun bilincinden konuya pek uzaktım ama artık oğlumun ve eşimin isteğine hak vermek durumundayım.
Bu noktada sizden yardım istiyorum. Evde beslemek için en uygun köpek hangisi, neden o cins? Artı ve eksilerine dair yorumlarınızla beraber yardımcı olur musunuz lütfen?
Şimdiden teşekkürler...
Oğlum evde köpek beslemek istiyor, evde beslenebilecek en iyi cins köpek hangisi, neden?