Gayrimeşru kürtajın çok olduğuna adım gibi eminim. Fakat tek anlamadığım nokta, evli kadınların eşinden habersiz kürtaj olması..Böyle bir durumda ne tepki verirdiniz? Kızlar sizlerde empati kurarak cebap verin, böyle birşey yapan hemcinsleriniz hakkında ne düşünüyorsunuz? #Ankaralı #AnneBebek
Eşiniz sizden habersiz çocuk aldırsa, öğrendiğinizde ne tepki verirdiniz?
Eğer erkek kadın istemeden yani eşi istemeden onun hamile olmasını sebep verdiyse yani herhangi bir korunma yapmadan yaptıysa buda çok büyük haksızlık kadın buna hazırolmadan bir anda kendini hamileliğin içinde buluveriyor bu çok kötü bir durum ilk çocuk belki sıkıntı olmaz ama ikinci veya düşünülmeyen hamileliklrrde sıkıntı o yüzden kadında gidip aldırmak isteyebilir. Ama birşey daha vardır Allah korkusu ve o bebeğin yaşama hakkını nasıl elinden alırım düşüncesi o durdurur kadını orada işte yapamaz :/ ama bu kesinlikle eş için değil
Evli insanların çok ciddi bir sağlık sorunu söz konusu değilse aldırmalarına karşıyım ben, heleki eşlerinden gizli yapana diyecek lafım yok öyle veya böyle ortaya çıkacak bir şey neden gizlenir? 🤦🏻♀️
Açıkçası kusura bakmasın böyle bir önemli konuyu bana denediği için kızarım ve ayrilirim ha o an çocuğumuz var ise çocuk büyüyene kadar esimle dururdum ama bir evde iki düşman gibi
Şu kızları anlamak zor soruya bir bakın erkekler nasıl çocuk aldırır hamile kalma şansı var mı ki hemen yorumları yazmışsınız da soruyu anlamamışsınız😊😊
boşarım direk ve mahkemeye veririm hiç affetmem hatta cinnetime gelirse canınıda yakarım asla kabul etmem böyle bir seyi, sağlık zorunlulukları hariç benim bebeğimi aldıramaz
Zaten bnde bu kadınları anlamıyorum ya. bir cana kıyan katiller demek istiyorum onlara. İnsan nikahlı kocasından olan çocuğu aldırır mı? ya.. O zaman korun canım..
Kusura bakma direk yazdım. 😂 Öyle bir şey yapmam babası olmasa dahi bakarım o çocuğa. Ama hem cinslerim zevklerine düşkün olabiliyor. Malum kendilerinin kanları nasıl akıyor bilmiyorum. 😏
İstemiyor olsa bile çocuğu bunu eşe bildirmek zorunda olduğunu düşünüyorum. Bebek doğurmak istemiyor olabilirsin, rızan dışı hamile kalmış da olabilirsin, hazır değilsindir falan ama tek başına alınacak bir karar değildir aldırmak.
2 sebep çocuk aldırmaya nedendir ya evlilikleri oturmamıştır ya da maddi sıkıntıları vardır ama bu 2 sebepte böyle bişeyin hakkını vermez ona Boşanırdım. Demekki bir gelecek görememiş ki bizde çabalamanın anlamı yok.
Onu tebrik ederim. Kendimi de tebrik ederim onu hamile birakabilmissem baya başarılı kizimdir
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben dogrdum Ve evlilik disiydi Dogrdum 8ay evde karnimi sakladim Simdi bir oglum var ve dogrdumada mutluyum. cok ama cok zor gunler yasatim kolay değil ama yapdin htanin bedelini odemem lzimdi
Kafa göz dalarım benim çocuğumu kimsin alacak onu aldiririm ve öyle kadınlara ister bekar ister evli olsun nefret ediyorum sefasını sürüyorsan cefasinida cekeceksin!!!
En İyi Cevaplar