Aslında süpriz olması daha güzel olur ama kimileri alışveriş falan için önce öğrenmeyi tercih ediyor :)
Peki sizin tercihiniz ne olurdu?
#Ankaralı
#AnneBebek

#Ankaralı
#AnneBebek

Ben 5 aylıkken öğrendim. Renkli ultrason olmasa hiç göstermeyecekti kendini. Ama o zamana kadar hep hazırlıklar Sarı ve fıstık yeşiliydi. Hatta bir çok kişi erkek olduğunu söyleye söyleye erkek ismi araştırmıştım. Kızım süpriz yaptı ve son aylarımda hep isim araştırdım. Bence hemen öğrenip ona göre hazırlık yapmalı.
Aslinda ögrensende bebek surpriz yapabiliyor 9ay oglum diye sevip bir prenses dogurabiliyorsun mesela😃
Hemen ögrenmek isterdim insan ona gore sever karnindayken kizim diye felan😊
Haklısın aslında :)
Cinsiyetten ziyade sağlıklı sıhhatli olup olmadığı benim için daha önemli olurdu herhalde.
süpriz olmasını isterdim ama dayanamazdım sanırım beklemeye...
Cevap
10Cevap
Belli olmuyor ki ultrasonda bana büyük ihtimal erkek demişler😑 Ama ona rağmen hemen öğrenmek isteyebilirdim😏
İmkân olduğu zaman herkes değerlendirmek istiyor. :)
Cinsiyetinin önemi yok sağlıklı olsun yeterli bebişim. Sadece genel sağlık durumu için baktırırım düzenli olarak..
Kız cocuk ile erkek cocuk yetiştirmek biraz farkli ve psikolojik olarak hazir olmak adına hemen öğrenmek isterdim
Ya şimdi hem isterim hemde heycan olsun diye istemem.. Supriz olsun da ama bir yandan herşeyi onun için hazırlamak isterim
Dayanamazdım ben sanıyorum erkek olacaksa eşim pipisini camdan sarkıtmalı, kız olacaksa ben de saçlarını (!)
Hamile olduğumuzu 9 ay geçtikten sonra öğrenemiyor muyuz
2. Ayda öğrenebilirsin en geç :)
Ben hamile oldugmu duyayim gerisi gelir bilsemde olur bilmesemde ;) saglik cinsiyetten önemli
Sürpriz sevmem hemen en kısa sürede öğrenmek isterim
Doğumda sürpriz olmasını isterdim ama o zamana kadar bekleyemezdim meraktan herhalde 😂😂
Ne süprizi ya asla dayanamam öğrenilebildiği ilk an öğrenirimki ona göre kıyafetler eşyalar alayım
hemen :) cünkü ona göre dolabini esyalarini o mutlulk o heycanla almaliyim
Ben bu cinsiyet balonlarından öğrenmeyi çok istiyorum eşimle ailemle harika bir anı bence😍
Fark etmiyor kız erkek hangisi olursa. Daha doğmamış bebişlerim onlar benim💙😁
Ben rüyamda görürdüm ve çıkardı yine görüyorum kızım olacak ama nezaman bilmiyorum
Hemen öğrenelim ki ona göre hazırlık yapalım eş dostta ona göre hediyesini alır gelir
Hemen öğrenmek isterim. Minnak eşyalarına ona göre alıcaz😊
Erken bilmek isterdim
Hımmm ;)
Banada sürpriz oldu :) tabi şaka bir yana önce öğrenmek daha iyidir
Son dakikada olur mu ya? Odası hazırlanacak, oyuncaklar alınacak. Hemen olmalı hemennnn
Doğuma kadar bekleyemem, öğrenirdim hemen..
Tabii ki de hamileyken bilmek isterim
Görme gibi imkanımız varken şov yapmaya gerek yok
dayanamazdim doguma kadar
Ben dayanamam ya. Hemen öğrenmek isterdim 😍
bı çılgınlık yapıp sürpriz olsun isterdim ben😜😂
Merak ederim ben. Bekleyemem.
Öğreneyim ona göre isim düşünürüm
6 aylık iken öğrenmiştim.
ben sabredememistim :)
hemen öğrenmek isterim ona göre hazırlık yapicam
Dayanamam ben hemen hemen hemen😂
sürpriz olmasını tercih ederim