Yurt dışında durum nedir bilmem ama bizde genelde evde ise baska bir oda geçilir. Yok eğrr dışarda ise bir örtü veya emzirme odaları kullanılır.
Son zamanlarda emzirmenin doğal olduğu söyleniyor. Elbette bu doğal. Ama biz ülke olarak bu konuyu pek uygun bulmuyoruz. Bence emzirme anne ile bebeğin en özel anlarıdır.3. kişilerin bunu görmesine gerekk yok.
Kendimi o annenin yerine koyup bu bir beslenme sekli desemde mucizevi birsey oldugunu bilsemde yine bir kadin gögsu fikrini aklimdan atamiyorum Belkide bu konuda daha fazla okumali ve bilgi sahibi olmaliyim.
Emzirmek neden ayıp olsun tabi ki değil ama ayıp değil diye de açıp memenizi ortalık yerde emzirmeyin mümkünse. Feminizme gerek yok bu eylemi özgürlük sınırları içerisinde göstermek demagojiden başka bir şey değil.
Sonuç olarak edep ve ahlakı bir kenara bırakırsak sütyen askısı gördüğünde hallenen adamlar ile aynı ortamda nefes alıyorsunuz
Bebeklerin çok tatlı maşallah. Allah bağışlasın bende mecburen dışarıda emziriyorum ama üzerimde emzirme önlüğüm oluyor yani göğsüm görünmüyor ki kapattığım halde insanlar bana ters ters bakışlar atıyor erkekler sapık sapık bakıyor. Yani birde böyle alenen emzirsem ne tepki alırım bilemiyorum. Bnce de emzirmek doğaldır ama insanların düşünceleri doğal değil.
emzırmek doğal bır ıhtıyaç ama mılletın ıçınde gogsunu açıp emzırmek yanlış bırşey tabıkı oda toplum orf adetlerı ahlakı değer ve kurallarıyla alakalı şimdi yaptıgınıda kınıyorum bır kadın olarak ya da anne olarak gelıp buraya ha gogsunu çıplak resmını atmışsın ha emzırırken fark ne? zaten dunya sapık var evde ya da daırede nerdeyse kapalı bır şekılde emzır ne yapıyosan yap bu şekılde davranman ayıp ve evlılıgı zedelıyen bır hareket :S
Tabiki degil ama gecen hafta avmde bir anne hic onlem almadan hop cikardi memesini verdi cocuguna buda yatsinmayacak kadar rahatsiz edici bence... Biraz edep yahu diyesi geliyor insanin... 🤔🤔🤔
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ne ayıp mı olur. Annesiniz sonuçta, Ama ikisi de birer emerken size de zor oluyordur. Annelik duygusunu o halini gören kimsenin açık olsa dahi görmeleri hiç bir anlam ifade etmez ve o şekilde de düşünen insan değildir bir kere. İnsanlar nedense Çocuğa bakmıyor da Senin göğüslerine bakıyor esas Ayıp olan budur.
göğüs aynı zamanda cinsel bir uzuv. erkek oraya bakınca ne hissettiği belli iken ortalık yerde çocuk emzirmek için bile olsa açmak teşhire girer. bunu masum göstermeye çalışmanın erkeklerin algısına en ufak etkisi yoktur.
Bencede ayıp değil doğal birşey ama herkesin içinde olması doğal değil emzirirken ona uygun kapatacak örtü var onunla sokakta dahi sıkıntı olmadan emzirebilirsin.
Eksileyen kötü birşey demedik. Normal birşey doğal birşey ama gogusunu herkes içinde açmak doğal değil kaparici şeylerden var alabilirsin ev dışında kullanmak için. Zaten eşin çocuğun ailenle sorun olmaz.
emzirmek ayıp değil neden olsun sadece göğüslerini sergilemek için bu yöntemi seçmek pek normal değil o kadar tabi sergilemek içn değil de sırf emzirmek için emzirmek ve emzirirken göğüslerinin görünmesi normal
Neden ayıp olsun ya dünyanın en kutsal hareketlerinden biri bence bir anne çocuğunu emzirirken Acayip tatlı buluyorum bundan doğal bu görüntüden hoş başka ne olabilir ki?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayip olan emzirmek degil mahrem yerlerin teshir edilmemesi alenen ortalikta degilde bir kosede ustune ortu ortulup yapilabilir kimsede ayiplamaz ama alenen ortalikta yapilirsa azicikta beni emzir diyeni bile duyabilirsin
4
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
görüşümü beğenmeyen arkadaş neresi ters geldi merak ettim.
Geçen gün kadın emziriyordu ama duvara karşı dönmüş kimse görmesin diye adamlar özellikle yakınınından geçip bakmaya çalışıyodu nasıl bir sapıksın dedim ya
@scil63 3 yasındaki çocuktan zevk alan erkeklerin olduğu, biseksüelliğin artıs gösterdiği bir toplumda yasıyoruz. Söylemek istediğimi anladığınızı düsünüyorum.
@Mylifezeyy O yönden haklısınız, ancak ben normal bir hayattaki erkeklerden söz ettiğini zannetmiştim. Örneğin ben görsem hiç o yönden aklıma gelmez. Ama millet Memenin ucuna kadar bakıp buraya yazmış...
@scil63 gecen haberlerde adam eşeğe tecavüz etmis afedersiniz, neden yaptın diyenlere 'karı yoktu o an ' diyor. Böyle bir toplumdayız. Siz kendinizi biliyorsunuzdur eyvallah ama insanların artık gözü insan, hayvan, çocuk, yaşlı vs bunları görmüyor. O an ellerine ne gecerse saldırganlıkla yapıyorlar bir syler. Sonrada bir kılıf buluyorlar 'cok acıktı nefsime yenik düstüm' vb ben bunu söylemek istemistim
@Mylifezeyy Sonrada mahkemeye ertesi günde kadının bacağı görünüyordu diyerek serbest kalıyorlar, bu kadar basit mi... Ama O kararı verenlerin akrabalarına yapacaklar bunu o zaman ne diyecekler merak ediyorum. Sırf bu yüzden böyle insanların olmasından burada yaşamak istemiyorum ama olmuyor işte.
En İyi Cevaplar