Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Knk aileler de gelip uygulamali ogretecek degil heralde. Normal peceteyle silmeyi ogrettiler mesela "bak kizim ilk once bir tane kagit alirsin sonra popona bu sekilde koyup silersin" falan mi dediler onu da kendin yapa yapa ogredin bu da ayni yani abartma
Poncik bu nasıl cümle Allah aşkına Ne demek elinle boku sıyırmak Sıç Eline tuvalet kağıdını al Kabasini sil Önden arkaya doğru su ile yıka Tuvalet kağıdı ile sil/kurula Ve kalkıp tuvaletten çık Elini lavaboda yıka Ve çık Hepsi bu
Bağasur ozellike meshane bölgesini eğer pis birakirsan silsen bile peceteyle hijyenik olmuyo o bölge terlediginde orada enfeksiyon birikiyo bir zaman sonra kaşıntı baslicak tatlı tatlı kasinacak ve bağasur baslicak
Klozete oturunca arkadan taharet musluğundan akan suyla sol elinle güzelce temiz olduğunu hissedene kadar yıkamalısın. Sonra peçeteyle kurulayıp ellerini güzelce sabunlamalısın..
Hayır ya önce normal peçeteyle hiç kalmayana kadar siliyorum sonra su tutuyorum ama elimi değdirmeden su tutuyorum sonra tekrar peçeteyle siliyorum sonra ıslak mendille siliyorum sonra bir daha kuruluyorum olmadı mı sence şimdi
Ben de hiç boq kokana rastlamadım ama iç çamaşırı pis çok adam gördüm özellikle askerde. Daha qötünü yıkamayı beceremeyen insanlar var. Temizlik apayrı bir şey. Hem çamaşırım yemiz olsun hem içim rahat olsun..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Knk aileler de gelip uygulamali ogretecek degil heralde. Normal peceteyle silmeyi ogrettiler mesela "bak kizim ilk once bir tane kagit alirsin sonra popona bu sekilde koyup silersin" falan mi dediler onu da kendin yapa yapa ogredin bu da ayni yani abartma
Cidden bilmiyor musun taharet ile temizlik yapmay
Bilmiyorum
Üzüldüm ama şaşırmadım. Maalesef aileler çocuklarına paradan başka bir şey vermiyor günümüzde.
www.google.com/.../dogru-sekilde-taharet-aldiginiza-emin-misiniz-hijyenden-odun-vermeden-taharet-alma-yontemleri-kadin-1272419
Buraya bak olur mu poncik
Eller cilde temas etmemeli diyor ama herkes eliyle boku sıyırdığından bahsetmiş
Poncik bu nasıl cümle Allah aşkına
Ne demek elinle boku sıyırmak
Sıç
Eline tuvalet kağıdını al
Kabasini sil
Önden arkaya doğru su ile yıka
Tuvalet kağıdı ile sil/kurula
Ve kalkıp tuvaletten çık
Elini lavaboda yıka
Ve çık
Hepsi bu
Ama elleriyle temizliyolar yoksa bunu biliyorum sol eliyle
Evet sol el ile
Asla sağ elle değil
Erkekler arkadan öne doğru temizler
Kadınlar önden arkaya doğru...
Suyla yıka sonra peceteyle sil bağasur olursun yoksa ben sana diyim
Basur neden olayım
Bağasur ozellike meshane bölgesini eğer pis birakirsan silsen bile peceteyle hijyenik olmuyo o bölge terlediginde orada enfeksiyon birikiyo bir zaman sonra kaşıntı baslicak tatlı tatlı kasinacak ve bağasur baslicak
O da olur klozette su orayı temizler sende sil bir iki kez
Ben araplar gibi taşa siliyorum. Sünnettir. Ben türbanlıyım sünnet olduğu için taşa silerim.
Ne yaparsan yap susuz tam temizlik olmak benim açımdan pis bir durum
Ailen sana öğrermiş
Çok zor bir şey değil öğrenmek
Sol elimle boku sıyıracağım ve su tutacağım öyle mi
Avucunu suyla doldurup hiçbir şey kalmayana kadar temizle ama boku sıyırmak zorunda değilsin önce peçeteyle al sonra kalmıştır diye yıka
Ahahahaaa
yeterisz bakteri olur
yeteri kadar temizliyorsan sorun yok
Niye musluktan akıyor yıka zormu
Elimle pohu ellemem mi gerekiyor bilmiyorum ki
Evett elinle yıka yanii musluğu acığ
Yıkamalısın. Peçeteyle olmaz
Nasıl nasil
Klozete oturunca arkadan taharet musluğundan akan suyla sol elinle güzelce temiz olduğunu hissedene kadar yıkamalısın. Sonra peçeteyle kurulayıp ellerini güzelce sabunlamalısın..
Yaaa ben tıksiniyorum
Ama şart bu. Alışmak ve yemiz olmak zorundasın
Islak mendille Siliyorum ben olmuyor mu Yani illa elimi mi sürmem lazım oraya
Islak mendile dışkı bulaşır ve akıp gitmez suyla bile ama elinle ovalayarak su pisliği alıp akıtır. Islak mendille olmaz. Anca bulaştırıp yayarsın
Hayır ya önce normal peçeteyle hiç kalmayana kadar siliyorum sonra su tutuyorum ama elimi değdirmeden su tutuyorum sonra tekrar peçeteyle siliyorum sonra ıslak mendille siliyorum sonra bir daha kuruluyorum olmadı mı sence şimdi
Umarım oluyordur
Mesela ben yalapşalap hızlı hızlı tuvalete giren çıkan insanların çiş koktuğuna şahit oldum ama b*k koktuğuna Hiç şahit olmadim 😂
Ben de hiç boq kokana rastlamadım ama iç çamaşırı pis çok adam gördüm özellikle askerde. Daha qötünü yıkamayı beceremeyen insanlar var. Temizlik apayrı bir şey. Hem çamaşırım yemiz olsun hem içim rahat olsun..
İğrenç
Pisliğin daniskası
Yok sen elini sürme gelir biz yıkarız şaka mısın sen
El boka sürülür mü allasen su fışkırıyo işte peçeteylede biz sileriz
Su fışkırtırsan her tarafa sıçrar yani iyice bularsın muhabbete bak😂
Önce kabasını peçeteyle sileceksin sonra yıkayıp peçeteyle kurulayacaksın mis gibi tertemiz olur popo yıkama eğitimi veriyoruz 😅
Kokuyorsundur sen
Yo kokmuyorum
Temizlik önemli
Nasıl alınıyor alaturkada
Taharet musluğu var su için kap var onu kullanarak
şimdi öğren o zaman