Sadece kusuyordu, gittim metpamid (bulantı kusma ilacı), pedifen (ateş ksci ağrı düş.), reflor (ishal ilacı) ve peditus verdi. Saydığım ikisi hadi tamam, ishal de başlar dedi reflor verdi başlamadı zaten başlamasın da tamam ama ama peditusun içinde kullanım kağıdı çıkmadı toplam 50 tl gömdüm dördüne diye atmayayım diye internetten araştırdım baktım kusmayla alakası yok hatta hastalığın süresini uzatıp ateş yapıyormuş doktor bunu neden verdi kullanım amacını paylaşıyorum fotoyla
Bir hafta önce oğlum kusuyor diye hastaneye gittim peditus verdi ama ne için kullanılır kısmında kusma yok?
ilaç mümessilleriyle anlaşan adii doktorlar malesef bunu tüm hastalara yapıyolar Bende iki gün önce parmağımı ağır şekilde yaraladım dikiş atıldı ama verdiği ilaçlar alakasızdı hatta eczacı bile şaşırdı başka ilaç vermek istedi almadım farklı eczaneye gittiğimde de aynı tepkiyle karşılaştım
Yorumları okudum da hayret ettim, be annesi doktorun verdiği ilacı kullanmaycaksan ve güvenmeyeceksen neden gidiyorsun? Doktor muayene etmiş nezle tanısı koymuş ilacını vermiş. Dediğin ilacı devlet ödüyor ücreti de 6₺. Eczaneye muayene parası falan veriyorsun milleti gaza getirme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
2ml geçmesin 3yastan ufaksa peditus eklem ağrısı ateş için verilen bir şurup,
Bak şimdi biseyler oluyorki biseyler tetikliyorki kusuyor durduk yere kusmaz insan bu yüzden vermstir mideyi usutmustur kimi usuttugunde ishal olur kimide kusar her bünyede farklılık gosterir
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Bir hafta önce oğlum kusuyor diye hastaneye gittim peditus verdi ama ne için kullanılır kısmında kusma yok?
En İyi Cevaplar