Anneler ne kadar da güçlü canlılar. En başından beri nelere göğüs geriyorlar, ne acılardan geçiyorlar. Ben biliyorum bizleri dünyaya getirene kadar ne çektiklerini, dünyalarını nasıl üzerimize kurduklarını. 1 aydan 9 aya kadar hatta daha sonrasını da. Hepsine şahit oluyorum. Ve şimdi sizi de anlık duygu durumlarına, acılarına şahit edeceğim.

Bu o büyük kavuşma anıdır ve hiçbir dilde, duyguda karşılığı yoktur

Ten tene temas denen bir şey var. Tüm sıcaklığın sevginin aktarıldığı ve bu temas tüm aidiyeti ile sizlerle

Yeniden aşık olmak zor değildir. İkiyi üç edeceksin hepsi bu. :)

İşte şu anda 20 kemik kırılır, geri birleşir ve o anda 57 desibel acıya maruz kalınır. Anneliğin mi acı eşiği yüksek yoksa annenin mi?

Annem sen misin şimdi? Babam da sen mi? O ilk bakış, ilk gülüş.

Ömür boyu kopmayacak olan o bağa ne demeli? Önce beslemekle görevli olan sonra sevgi ile pekişen

Bu rahatlamayı hiçbir durum tabir edemez. Çalıştınız çok mu yoruldunuz? Bir de doğurun, sonrasında konuşalım.

Ve işte bir anne doğdu. Kendi küllerinden, kendi acısından, azminden bir anne daha doğdu.

Velhasıl kelam annenizin kıymetini bilin. Birazdan doğuma gireceğim ve bu anların hepsine tanık olacağım. Bir bebek daha gelecek, bir bebek daha merhaba deyip hayata başlayacak. Bir anne daha huzur dolacak, umur dolacak. Benim görevim ise bana emanet ettiğini noksansız ona teslim edebilmek.
Sağlıklı günler dilerim. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar