Internetteki yorumlar ve araştırmalarım beni bu kulaklığa yönlendiriyor. Daha önceden marshall major ve major II bu kulaklık modellerini kullanan oldu mu? Gitar seslerini çok temiz çıkartıyormuş. Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Marshall'ı daha çok kulak içi kulaklıklarda beğeniyorum. Odyofil olanlar için tasarlanan çok güzel kulaklıklar var, lakin bir çok marka Türkiye'ye servis vermiyor. O yüzden burada bulabileceğin markalara odaklanmaya çalışayım:
Önerdiğin kulaklıklar pahalı kurban. :D Yinede teşekkürler. Sennheiser urbanite xl kullanıyorum şu an. Marshall sadece rock müzik severlere yönelik kulaklık üretiyor. Bu kulaklık 340 lira civarı fiyatı olduğundan cazip geldi. :)
Ben Sennheiser'dan vazgeçmezdim: Memnun değil misin, kötü bir kulaklık olmadığını düşünüyorum. Marshall'ın daha iyi performans göstereceğini de sanmıyorum - yani piyasada her şey ateş pahasınayken... bir kulaklığa sahipken diğerini almamayı düşünebilirsin.
Soruya dönersem, ülkede elektronik çok pahalı, üzgünüm. Önermiş olduğum kulaklıklar, kendi kalitesinde bütçeye uygun olarak geçiyorlar - Audio-Technica ATH-M50 en iyi f/p kulaklıklarından bir tanesi diye bilinir. Fakat Türkiye'nin alım gücü sebebiyle lüks ürünler sınıfına giriyor :/
Bu sırada Audio-Technica ATH-M30x çok pahalı değil, gerçi almayı düşündüğün kulaklıktan hala iki kat daha pahalı ama... neyse :/
Bir de artık kulaklık kullanmayı pek tercih etmiyorum, müziği yarı yalıtımlı bir odada dinlemek daha çok mutlu ediyor - dışarıya çıkarken de kulak içi kullanıyorum, Çin'den 5 liraya aldım :D
Sennheiser'dan inanılmaz memnunum. Hatta tüm müzik kategorilerinde başarılı diyebilirim. Rahat battı sanırım bana. :D Yedek bir kulaklık arayışına girdim. En fazla tutkusu olduğum şey kulaklık. Hastalık hastasıyım yani. :) Kulakiçi olarak da sennheiser mx 375 kullanıyorum.
Dolar kuru çok üst seviyelere geldi. Haklısın. Gereksiz bir harcama olacak gibi duruyor. Biraz merak unsuru oldu. İçimde kalmasın gibisinden. :)
Önerdiğin kulaklıklar en iyi kulaklık markaları zaten. Jbl ile sennheiser markasını da ekleseymişsin kadro tamamlanacakmış. :)
Müzik konusunda çok hassasım. Profesyonel müzisyenler gibi en ince ayrıntıları duymak istiyorum nedense. Gündelik hayatta aldığım en büyük haz sevdiğim parçaları kaliteli bir kulaklıkta dinlemek.
Ne varsa Çinlilerde var ya. Cüzdan dostu adamlar. Alman markası kullanıyoruz. Cüzdan boşalıyor. :D
En İyi Cevaplar