Kasiyer deyip geçmeyin, o markete tekrar gidip gitmeyeceğimi genelde onlar belirliyor. Ben güler yüzlü ve insanın yüzüne bakan biri olmasını tercih ederim.
Hicbirşey beklemiyorum Allah yardımcıları olsun poşetlerimi bile ben dolduruyorum üç kuruş haketmdeiği maaşlara çalıştırıyolar herkes ahkam keser kasiyer işte ortalık şirketlerde devlet daireleinde daha iki kelimeyi bir araya getiremeyen üç bin dört bin maaş alan adamlarla dolu diceksinizki sınavla girdi haketti sende çalışsan hehe girdi ben 80 le giremedim ama o 65 memur oldu üzülmeyin arkadaşlar ebur tarafta hesaplaşacaz
hos ve kibar olmali bidee ben kararsizlasiyorum ve markette neyin nerde oldugunu pek bilmiyom iki saat ariyorum yardimci olmalii hayatimda sadece 2 kez markete gittim😜😂
Eğer sadece parayı hesaplıyor da ürünlerimi " durun yardım edeyim " tarzından bir şekilde paketlemiyorsa derhal çıkarım ordan ve çıkıştan sonra da 10 volüm homurdanırım.
Benim de aynı şekilde. Güler yüzlü olması çok önemli. Bir de teşekkür etmeyi ihmal etmem hiçbir zaman ve ben teşekkür ettiğimde hiç cevap vermeyen umursamayan kasiyerler oluyor çok sinirleniyorum.
Marketten mal alıyorum, kasiyer değil. Ucuz olan marketin kasiyerleri benden doğal olarak daha az para alır. Ve ben o az para alan kasiyerleri daha çok severim.
Ek olarak şunu belirteyim; bazı insanlarımızda marketlere, mağazalara gittikleri vakit karşılarında bir insan olduğunu onunda bir ailesi olduğunu belkide çocuklarının olduğunu unutmadan davransın. Bunu sizi tersleyenler için yardım etmeyenler için söylemiyorum :) tabiki herkes iyi bir hizmet almak için geliyor ve para ödüyor. Karşılık bekler lakin hergün öyle insanlarla karşılaşıyoruz ki al böyle yerden yere vur. Görgüsüz, edepsiz vs... beni dinlediğiniz için teşekkür ederim :)
Bim de kasiyer olarak çalışıyorum maalesef sapıklardan artık bıktım ne arayabilir bir tüketici saygı ve güler yüz den başka 26 yaşında bir adam inadına her gün aynı saatte gelip prezervatif alıyor alırken de gözlerimin içine bakıyor şerefsiz
Adamın geldiği saati söyle bende onun gözünün içine bakarak prezervatif alayım empati yapmayı öğrensin, gerçi bana bile hallenir başıma gelmeyen şey değil 😄
Prezervatif aldığımda yüzüme bakıp baştan aşşağı incelemesine ayar oluyorum bende sürekli aynı marketten ve o kızdan almaya özen gösteriyorum :) içinden ne diyor aceba çok merak ediyorum
İlgili olması, güler yüzlü olması ve ses tonu hanımefendi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Genelde gömleğinin üst 2-3 düğmesi açık olsun dilerim. Hele ki üstten ve ya düğme aralarından sütyen ve ya meme frikiği veriyorsa benim favori kasiyerimdir ondan başkasına gitmem :)
En İyi Cevaplar