+1 yılUygun Fiyatlı Alışveriş Siteleri Hangileri?
İnternetten online alışveriş yapmak hem zamandan hem de paradan tasarruf sağlıyor. Online alışveriş yaparken, güvenli sitelerden yapmak sonradan yaşanması muhtemel durumları baştan engeller.
Ucuz alışveriş siteleri hangileridir?
1- Hepsiburada

en uygun alışveriş siteleri Şu ana kadar hepsiburada'dan yaptığım alışverişlerden hiç şikayetçi olmadım. Hep istediğim gibi geldi ürünler. Kargo ulaşımında da bir problem olmuyor. Tavsiye ediyorum yani. Ayrıca güzel indirim kampanyaları oluyor. Onları yakalarsan gayet ucuza alırsın ürünleri.
2- Amazon

en ucuz alışveriş sitesi Amazon benim en sevdiğim online alışveriş platformudur. Bugüne dek hiç kötü bir ürünleriyle karşılaşmadım. Ayrıca o kadar güzel kampanyalar yapıyorlar ki müthiş uygun oluyor. Teknolojik aletlerimi Amazon'dan alıyorum genelde. Ulaşım konusunda da bir sıkıntıları olmadı sağolsun. Benim için uygun alışveriş siteleri listesindedir.
3- Gittigidiyor

en ucuz alışveriş siteleri Gittigidiyor da sıkıntılı bir site değil ama teknolojik ürünleri oradan almamaya çalışıyorum çünkü bazı kötü yorumlara rastladım. Defolu ürün gönderimi yapabiliyorlar diye. Bu nedenle farklı ürünleri oradan sipariş ediyorum.
4- Morhipo

en güvenilir alışveriş sitesi Morhipo'yu şu açıdan çok seviyorum. Klasik giyinen insanların imdadına hemen yetişiyor. Çok nefis parçaları oluyor. En ucuz alışveriş sitesi olabilir.
5- N11

en güvenilir alışveriş siteleri Kargo konusunda bazı sıkıntılar yaşadım kendileriyle ama onun haricinde hiçbir problemim olmadı. İndirimlerini kaçırmazsan çok uyguna alışveriş yapabilirsin.
6- Boyner

en kaliteli alışveriş sitesi Boyner biraz daha orta kesim insanına hitap ede bir alışveriş platformu. Fiyatları çok uygun olmuyor ama eğer sürekli müşterileriysen güzel indirimler kapabiliyorsun. Boyner'de de ne ararsan bulabiliyorsun. Parfüm alışverişimi hep Boyner'den yapıyorum.
7- Trendyol

en ucuz alışveriş sitesi Trendyol indirimlerini bilmeyen yoktur artık. Gerçekten şahane indirimleri oluyor. Hele sanal market kurmuşlar. Market ürünlerini çok uyguna alabiliyorsun. Kaçırmayın derim.
8- 1v1y

ucuz alışveriş siteleri Bu siteler dışında 2. el ürünlerin satıldığı site ve uygulamalar da bulunuyor.
- ModaCruz
- Gardrops
- Dolap
- LetGo
bunlar da ucuz alışveriş sitelerinin sonuncularıydı :) Bu arada ucuz diye sosyal medyadaki satış sayfalarına dikkat et. Haberlerde çokça duyuyoruz siparişi yerine farklı şeyler gelen insanları. Bilindik sitelerden şaşma bu yüzden :) Keyifli alışverişler.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
ben trendyolu öneririm :) çok ucuza ve çok hızlı alabiliyorsun ama biraz aceleci olman gerekiyor hatta sık sık e-mail lerini kontrol deip intirimleri takip etmen ve beğendiğin butiğin açılacağı zaman sabahtan 7 gibi siteyi açmanı öneririm valla kapış kapış gidiyor ben 150 tl lik All star converse yi kargo dahil 65 tl ye aldım. Bu arada gitti gidiyorda çok süper ben yine bir başka conversemi Orginal tabi bunların hepsi %% tl ye aldım kargo dahil. birde gittigidiyorda 2. el ürünlere de bakabilirsin mesela kızın biri 2 defa giyilmiş harley davidson çizmeyi 60 ya da 70 tl e satmıştı :)
40 Yorumla
ben genelde bu söylediğin büyük sitelerden alışveriş yapıyorum bir sıkıntı yaşamadım. bir çok kerede küçük sitelerden alışveriş yaptım hepsinde sorun çıktı. o yüzden bildiklerinden şaşma derim. n11 bile sorun çıkardı şikayet ettim. parandan olma derim. ya istediğin ürünü göndermiyolar ya para sıkıntısı çıkıyo. bildiğin sitelerden şaşma bence
51 Yorumla
+1 yılen ucuz ürün bende gittigidiıyor:)gerçi bayan ürünü artık satmıyorum cünki senin sordugun gıbı baynalara3-5 tl lık ürünler lazım oda benı bozar .en guzel müşterı erkek müşterı bkıyo okuya cart dıye alıyo .bende barbara buı derı mont vardı frandasan gelmıs buradakı fıyatı 2000 tl .o monta 300 tl yazdım bayanlardan 5000 soru ama alan yok .alacakları ürün 30 t l lık verdıklerı stres 200 tl lık.hyatta en son satacagım ürün grubu bayan gurubudur :)
70 Yorumla
Alışverişimi genelde iki siteden yaparım:
Hepsiburada. com
Hizlial. com
Alacağım ürün için ikisine de bakarım ve hangisinde ucuzsa oradan alırım. Genelde HızlıAl daha ucuz olur.20 Yorumla
gittigidiyor hepsiburada n11 de olabilir ama ilk ikisi daha iyi.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
1 yılKafanızdan büyük markaları atın hepsiburada, Trendyol, gittigidiyor vs. Hepsini unutun hem her ürünü güzel her malı kaliteli belki marka değil ama fabrika fiyatına satış yapan çok güzel modaya uygun her tarz alabileceğiniz tek site güvenilir ve hızlı kargo hepsinden hızlı bursada bir fabrika ürünleri çocuk bayan erkek her şey var ayakkabı çanta takı parfüm kırtasiye her türlü kıyafetleri ile sitenin adı www. modamizbir. com tek dez avantajı ise 1000 TL yi aşan alışveriş de yapsanız 70 TL kargo parası alıyor ama gözünüz onu görmez 50 ye 70 e de ben tişört aldığımı biliyorum 2023 kış ayında 131 TL ye pamuklu kürklü gibi kapşonlu uzun kollu sweat aldığımı biliyorum ve hala renginde ne malında bozulma oldu ilk günkü gibi inceleyin milletin bu sitelere ihtiyacı var... her şey çorap fiyatına çok komik rakamlarda hele ilk açıldığında site çorap fiyatına çocuğa ayakkabı almıştım hep giydi ayağı büyüyene kadar müthiş kaliteli malı var. Trendyol gibiler esnaflar ile anlaşıp onların malını satıyor bize ama ne çıkacak belli değil ama bunlar sadece kendi mallarını satıyor ve muazzam... Eğer bu tür siteleri bilen var ise lütfen yaygınlaşması için birbirinize bildirin bu ekonomide can suyu gibi geliyor... Üye olun yeter hayatım boyunca 1500 TL ye uzun zamandır ilk defa 23 parça ürün aldım diyebilirim...
10 YorumlaGiyim ayakkabı vs sitelere nasıl güvenebiliyor sunuz ? hani mağaza gidip denemek varken, resimde gördüğünüz ürün ya istediğiniz gibi durmazsa üstünüz de ? ya da kumaşı dandikse (: bu eleştiri olarak değil mantıken olumlu gelmiyor bana. 2-3 tane giyim üzerine kurulu sitelerin web tasarımı yapıyorum (: bakıyorum resimlere güzeller kaliteli gibi duruyor ama fiyatı ucuz, bilemedim (:
22 Yorumlahep pazaryerinden bakıyorsanız sıkılmanız çok doğal. markalar pazar yerlerine ürün ekleseler de yeni ürünlerini veya her indirimlerini eklemezler. bence direkt marka sayfalarına bakın. uygun ve kaliteli arıyorsanız da LC Waikiki ye bakmanızı önerebilirim.
00 Yorumlaoutletim.com var da outlet ürünler yani
Avatara bakıp soruyu okumayan beyler artılasın50 Yorumla
+1 yılBu avantaj sitelerinin sunduğu fırsatlara ek olarak nakit iade kartlarını da kullanabilirsiniz mesela...
- Param Kart
- Tosla
- Money Pay
Paycell gibi aklıma gelmeyen daha bir çok karttan birini seçip kullanabilirsiniz. Ben aktif olarak tosla ve param kartlarını kullanıyorum. param kartta avantajlar bu ara oldukça fazla bilginiz olsun.
20 Yorumla
+1 yılOlur butik kaliteli uygun ve Allah korkusu olan bi firma hep ordan yapıyorum alışveriş bi kere eksik yoladılar diye ağzıma geleni saydım gene alttan aldilar 2 güne eksik parca kapima geldi. Korkmadan alışveriş yapıyorum içm rahat
00 Yorumla
+1 yılson dönemdeki baskın reklamlarından dolayı çiçeksepeti extra'ya yöneldim. uygulamayı indirince ilk alışverişte 30 lira indirim veriyorlar. sonrasında da kupon toplayıp indirim yakalayabiliyorsunuz zaten. günün fırsatları kısmında da kaçmıcak indirimler görüyorum. tavsiye ederim kesinlikle
play. google. com/.../details
bunun dışında amazon da hep elimin altındadır prime özelliği ile:)11 Yorumla- +1 yıl
play. google. com/store/search? q=ciceksepetiuygulama&c=apps
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaKazıklanmak istiyosun galiba,ayakkabı kutusunun içinden oyuncak ayı çıkmasını istemiyorsan bilindik sitelerde takıl
30 Yorumlakıyafet konusunda soruyosan uygun ve kaliteli grimelange (https://www. grimelange. com. tr/) tavsiye ederim. market konusunda ise trendyol (https://www. trendyol. com/s/hizli-market) kaliteli hizmet sunuyor onu tercih ediyorum. duruma göre bazende üçler marketi (https://www. uclermarket. com. tr/) kullanıyorum.
00 Yorumla
+1 yılaynı ürünü farklı siteler daha ucuza satabilir. burada yapman gereken ürünün ismini veya kodunu aratıp yanına ucuz ekleyip çıkan bir kaç sayfa boyunca tüm sekmelere bakman.
00 Yorumla
+1 yılGiyim için net üzerinden alışveriş yapma eksik, yanlış, bedeni uymayan ürünler geliyo ayrıyeten ucuz olmaz zaten teslim bedeli ürünün üzerine ekleniyor git kendin al daha iyi
01 Yorumla
Gizli Sorançok haklısın da bakınıcam yıne de :D
sateen defolu ürün gönderebiliyor şimdiden söyliyim o tip yerlerde ayrıca mağazalarındaki fiyat netteki fiyattan daha düşük olabiliyor genelde.
00 Yorumlawww.alnealirsan.com favorim
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPek begenmedim ya
Gizli Soran+1 yılTam bakmadim gerci :)
+1 yılgittigidiyor -- çamaşırım .com bence buralarda uygun
12 Yorumla- +1 yıl
ıyıde esınız aldatt dıye ordan alan her kadın aldatıcak dıye bır kural yok bılememkı ben böyle durumları yanı güzel seyler var orda
giyim bilmem de yakala.co'yu seviyorum. adamlar kamil koç'ta biletime %80 indirim yaptı ya ilk defa pamukkaleye ihanet ettim :D
00 YorumlaModamızbir bu sitede güvenilir ve güzel gayette uygun bakanilirsin
00 Yorumla
+1 yılWebdenal
Ucuzlukcu
SanalMarketim
Nelerneler
Aynıgünkargo
Smallman00 YorumlaBant giyim, hepsi burada, n11, zelyum gibi sitelerden istediğin tarzda değişik ürünler bulabilirsin.
00 Yorumladiğerlerini bilmem de n11 den aman ha aman uzak durun derim
10 Yorumlaİndirimleri takip et deri.. Morhipo ve hepsiburada sağlam siteler bence bunlardan al biz hiçbir sorun yaşamadık
00 Yorumlareklamı yapılmışş daha çok talep edilen sitelerden tercih yapp
00 Yorumla- 04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKapida odeme veya havale secenegi var mi
Gizli Soran+1 yılTesekkurler :)
+1 yıln11. com guzel ama bazi siteler var %50 indirimli urunler var takip etmelisin surekli
00 YorumlaTrendyol ve markafoniye bakıyorum sürekli ama bir türlü güzel bir mont bulamadım :)
00 Yorumladegisir kapanyaya gore misal.
boyner hafta sonlari kisin ayakkabi yonunden. uygun oluyordu.
netvairum var bir de marka takintim yok diuyosan. uygun urunler bulabilirsin.00 Yorumlagiyim sitesi yazınca çıkıyor bir sürü site. bu arada bu da profil fotoğrafın için gelsin :
https://www.youtube.com/watch?v=5cwlDFuK66k00 Yorumladesenli. com var gerçekten çok ucuz fiyatlara ürün satıyorlar 25 TL ye tişört almışlığım var kargoda çok hızlı geliyor. İade süreçleride çok iyi, kapıda ödeme ile alıyordum güvendiğim için kredi kartıylada alıyorum artık.
13 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim buradan bakıcam bende artık
- +1 yıl
aynı adres neresinyanlış ki
+1 yılalibaba aliexpres felan dene çinden 1 ayda gelir ama cidden güzel şeyler var
alişveriş yapacaksan elmas altin gibi satiş yaptıkça kazandıklari bir şey var onlara bak00 Yorumla
+1 yılhttps://www.ebay.com/
burdan00 Yorumla
+1 yılgittigidiyor güvenli. eşya eline geçmeden ödeme yapmıyorsun. herşey senin onayına bağlı.
00 Yorumla
+1 yılAkakce. com a gir sana sorunun cevabını hemen versin..
00 Yorumla
+1 yılwish gayet güvenilir ne sipariş verdiysem geldi ve çok ucuz sadece 30/35 günde geliyor
00 Yorumla
+1 yıl- Hepsiburada
- Amazon
- Gittigidiyor
- Morhipo
- N11
- Boyner
- Trendyol
- 1v1y00 YorumlaŞu sıralar benimde çok fazla alışveriş yaptığım btmmoda yı tavsiye edebilirim. Ucuzluğun dibi resmen. Kapıda ödeme var iade de sorun çıkartmıyorlar, hemen iade alıyorlar :)
00 YorumlaTrendyol gerçekten çok iyi. Maaşımı emanet edebilirim o derece.!
00 Yorumla
+1 yılHepsiburada kesinlikle guvenlik acisindan kalite acisindan hele
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. alışverış yaptığım addax ve sateen vardı. istebuayakkabı. com ayrıca.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılucuzdan ziyade güvenilir site güvenilir satıcı olmalı.
00 Yorumla ben gitti gidiyor u ve sahibinden com u tercih ediyorum
00 Yorumlaİstediğin şeyin en ucuzunu bulmak için akakçe ve cimri gibi siteleri kullanabilirsin.
akakçe=
Cimri=
00 YorumlaBenim kullandığım genelde fazlasiyla alış-veriş yapip güvendigim MODAMİZBİR sayfasi instagramda da var ürünleri kaliteli ve ucuz
00 Yorumlagrupmarket. com a bir bakin bence , çok değişik ve uygun fiyatlı ürünler var. Kargolama süreleride çok hızlı bana 2 günde geldi kargo
01 Yorumla- +1 yıl
Güvenilirmi cok merak ediyorum kac gundur sparis edicem fakat korkuyorum lutfen cevap ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiyim kategorisi çok zengin değil ama da güzel ve uygun fiyatlı şeyler var
00 Yorumla
+1 yılseni en ucuz bulacağımız yer neresı peki onu söyle bende sana alışveriş yeri söyleyeyim :D
00 Yorumla
+1 yılprofılı degıstır bacım
61 Yorumla
+1 yılAlnealirsan sitesi ^^
10 Yorumla
+1 yılTozlu var, beleş... ama iyi şeyler yok...
00 YorumlaTrendyol'u seviyorum ben
00 Yorumla
+1 yılN11 daha ucuz sanki diğerlerine göre
00 Yorumla
+1 yılAddax ı öneren oldu mu ki?
00 Yorumla
+1 yılAli express çin sitesi ama güzel
00 YorumlaUcuzmu bilmemde
Hepsi burada saglam site00 Yorumla
+1 yılGüzel ve ucuz hmmmm yok klfsfsfs
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:D :D
+1 yılal express ful çakma ama :)
görür işini..00 Yorumla
+1 yılebay dan bak 95 usd ye kadar vergisiz...
00 Yorumla
+1 yılDeal Extreme var ve ne ararsanız var...
00 YorumlaN11 var güvenilir ama ucuz diyemem 😊
00 Yorumla
+1 yılbayan giyimse buraya bak
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım