Aradığınız her şeyi bulabildiğiniz, güvenilir, en hızlı kargolayan ve bir sorunla karşılaştığınızda en hızlı geri dönüş yapılan en güvenilir internet alışveriş siteleri hangisidir? En son Markafoniden alışveriş yapmıştım taa 10 gün sonra geldi. Online alışveriş sitesi olarak siz ne kullanıyorsunuz, en iyi online alışveriş sitesi hangisi? En iyi alışveriş siteleri hangileri sizin deneyimlerinizi bekliyorum. en iyi alışveriş siteleri hangileri?
En İyi, En Güvenilir İnternet Alışveriş Siteleri Hangileri?
Selamlar. Son yıllarda iyice arttı internetten alışveriş yapmak. Birçok site var hem ikinci el hem de sıfır ürün alışverişi yapabileceğin. Çok böyle indirim dönemlerinde değil de genel olarak yıl içinde alışveriş yaparsan kargo gecikmez. En güvenilir internet alışveriş sitelerinin can alıcı noktası burada. Yani ürünü satan kim? Bununla ilgili bana yardımcı olacak mı site o çok önemli. Ama belli indirim dönemlerinde kargolarda yığılmalar oluşuyor ondan sorun yaşamışsındır.
internet alışveriş siteleri
Benim severek ve güvenerek alışveriş yaptığım sitelerden örnekler vereyim.
1- Trendyol
Ürünler nasıl görünüyorsa kesinlikle öyle geliyor. Alış veriş yaptığın zaman para karşı tarafa hemen geçmiyor. Kolay iade diye bir buton koymuşlar siparişlerim sayfasına. Buradan, eğer ürün eline geçmezse teslim süresince hemen iade edip paranı alabiliyorsun kimseyle muhatap olmadan. Kadınların en çok alışveriş yaptığı siteler sıralamasında ilk sırada gelir. Çünkü her çeşit marka burada bulunmakta ve çok güzel kampanyaları oluyor. İstediğimiz beden ve istediğimiz ürünler de oluyor. Bundan iyisi Şam'da kayısı zaten. :)
En güvenilir internet alışveriş siteleri dediğinde herkesin ilk aklına gelenlerden. HB ürün yelpazesi çok geniş bir site. O nedenle çok fazla ürün bulursun. Uygulamasının kullanımı kolay ve gerçekten çeşit çok. O nedenle tercih edebilirsin. Güvenilir alışveriş siteleri denilince ilk akla gelenlerdendir. Bugüne dek aldığım hiçbir alışveriş ürünümde sıkıntı yaşamadım. Size de tavsiye ederim.
güvenilir alışveriş siteleri
3- GittiGidiyor
Bunlar hep rakip siteler aslında. En popüler alışveriş sitelerinden biri de GG. Ebay şirketi olduğu için güvenmeme gibi bir şey olmaz bence. İyi bir site. Kargo ve teslimat konusunda çok güvenilir bir alışveriş platformu. En çabuk gittigidiyor'dan geliyor zaten ürünler. Müşteri Hizmetleri de çok anlayışlı. Ne zaman arasam çok güzel bir şekilde ilgileniyorlar sağolsunlar.
en güvenilir alışveriş sitesi
4- Sahibinden
Bu arkadaşlarda daha çok otomotiv, emlak gibi şeyler var. Yani küçük tefek şeyler değil de daha büyük parça satımı için insanlar Sahibinden'i kullanıyorlar. Erkeklerin göz bebeği bir sitedir. Benim babam günden en az bir saatini burada geçirir. Hem araba hem de evlere bakar. En iyi alışveriş siteleri arasındadır. Bu siteden rahatlıkla otomotiv ve emlak satın alabilirsiniz. Aynı şekilde satabilirsiniz de. :)
Modagram.com - Genelde kıyafet ayakkabı üzerine bir site. 2 günde yolluyorlar aynı gün kargoya veriliyor. Çok anlayışlılar ve hızlılar. Çokta kaliteli bir site.
Trendyol.com - güvenilir ama 1hafta 10 günde yolluyor. Pek hızlı değil.
Limango - 2 kez sipariş verdim 25 günde yolladılar! Artık bakmıyorum bile.
Hepsiburada.com - iyi ama arada istisnalar çıkıyor. Acil olarak belirttiğim ve stokta var gözüken bir sipariş 20 gün beklettiler. Aradım yardımcı olmadılar. 4 gün banka onayı beklediler bide. En sonunda iptal ettim. Müşteri hizmetleri kötü
Gittigidiyor.com - satıcısına göre değişiyor. Alışveriş yaptığım satıcılar gayet iyi sürekli iletişimde olup haberdar ediyorlar.
1v1y - fiyatları biraz sallıyor. 100 tllik ürüne asıl fiyata 200 tl yazıp indirimde gibi gösteriyorlar. Birçok kez denk geldim soğudum.
daybuyday - alılşveriş yapanlar memnun değil çok şikayet var hiç yapmadım.
zizigo - ayakkabı çanta üzerine bir site. Çantalar çok pahalı ama ayakkabılar güzel. 2 günde kargoya veriyorlar. Özenli hazırlıyorlar siparişi.
Yani genel olarak değerlendirirsem modagram ve zizigo en iyileri. :)
Tüm markalari satan degil de ben genelde LTB'den alisveris yaparim ama bir tek ltb urunleri satiyor tabii ki. Kargosu hizli ve ben bedende ayrica urunlerde sorun yasamistim. Ucretsiz kargoladim, urunlerin bedenlerini ve istediklerimi de diger urunlerle degistirdiler. Hatta 1 lira eksok olmasina ragmen bir tisort de hediye ettiler. Cok memnun kalmistim.
Kızlar merhaba, geçenlerde ben dahidukkan. com adlı bir site ile tanıştım. erkek arkadaşım burdan ajanda aldım, müşteri hizmetlerinden berk bey sağolsun çok yardımcı oldu. hatta 15:00 dan sonra verdiğim siparişi aynı gün kargoya yetiştirerek beni çok memnun etti bende buraya yazayım dedim, diğer standart sitelerde yaşadığımız maduriyeti umarım bize yaşatmazlar.
bu arada sitede sadece ajanda yok araç içi tutacaktan doğrama cihazına kadar mutfak gereçlerine bir sürü şey var bir bakın derim çok başarı ürünler var. kolay gelsin kızlaaar.
aa bak bugün gardrobs diye bir site keşfettim çok iyi üye oldum ama henüz pek bir aktiflik sağlayamadım. Artık giymediğin ya da yeni aldığın ama giymediğin falan kıyafetlerin eşyaların varsa satabiliyorsun ayrıca başka ürünler satında alabiliyorsun.
ositede kullanıcılar birbirlerine ürünleri satıyor. O yüzden ürünü satın aldığın üyeyle karar veriyorsunuz onu. İsterseniz bulusupda bile ödeyebilrsiniz
Hiç bulaşma kanka bağımlıkık yapıyor. Her zaman aynı ürünler dönüyor dışardakinden pekde ucuz değiller hani %90 na varan indirimler yazdıklarına bakma ha illa girmek istiyorsan markafoni,trendyol,daybuyday,morhipo kullan 1v1y var sakın bulaşma ... bu yazdığım 4 tanesi en güvenilir piyasada..
ben olsam ürünü görmeden ödeme yapmayı tercih etmem. ayrıca mevcut yasalara göre kapına ödeme yaptığın ürünü 1 ay içerisinde nedensiz iade hakkın var. bu sebeple kapıda ödeme imkanı sunan siteleri tercih etmelisin ki hemen hepsi bu hizmeti sunuyorlar.
ucuzagidiyo sitesi fiyatlar çok ucuz türkiyenin en düşük fiyatlı mağazalarından birisi diyebilirim. Ürün kategorileri ve çeşitliliği çok fazla adeta içine girdiğinizde kaybolup gidiyosunuz. Bir sorun yaşadığınızda telefonla arıyarak veya soru sorarak anında destek merkezinden yardım alabiliyorsunuz anında sorununuzu çözüyorlar diyebilirim. Türkiyenin en iyi mağazalarından birisi diyebilirim ayrıca 100 tl ve üzeri alışverişlere kargo bedava.
hepsiburada iyice kendini bozdu, 2 defa alışveriş yaptım, birisi kırık diğeri yanlış ürün geldi, ekranda görünen ürünün fiyatını ödediğinizde, firma fiyata zam yapacaksa size yanlış ürün gönderip size para iadesini yaptıktan sonra, sizden yeni ürünü yeni fiyatı ile almanızı istiyorlar, karaborsacı gibi yaklaşıyorlar.
gittigidiyor da markanın kendi fabrikasından gelmiyo öyle alışveriş sitesini seçme. Hepsiburada ürünü kendi fabrikasından getirtiyo mesela başkada öyle alışveriş yapmadım zaten...
meşur sitelerden al güvenli olarak diorsan eğer iletişim bilgilerini doğru vermişler teleofn ve adres varsa telefonu aradığında eğer çalışma saati içinde yanıt geliyorsa güvenlidir.
0
1 Yorumla
Gizli Soran
Oralara baktım bulamadım istediğim gibi birşey artık aklıma site gelmiyor..
Kesinlikle kanatlibutik. com kızlar, 3 gün içinde ürün elinde, gizli paketleme de yapıyorlar. İç giyim hastalığı olan varsa kesinlikle kanatlı butiği tercih edebilirsiniz
trendyol :) kesinlikle harika ben genellikle ordan alışveriş yapıyorum kargo da 7 gün içerisinde kesin geliyor markofoniden yapmıştım 9-10 günde geldii :S
En İyi Cevaplar