Ülkemizde üretilmeyen birçok ürünü kullanıyoruz. Bundan dolayı da bir takım fırsatçılar yüzünden belli başlı ürünlerde fiyatlar ateş pahası olabiliyor. Ya da üzerine binen vergilerden dolayı almak güçleşebiliyor. Amazon'dan ucuza alınabilecek ürünleri sizlerle paylaştım. İçinden sizin ihtiyacınıza en uygunu seçmeyi unutmayın :)
İPhone 7 kulaklık maalesef diğer modellerden farklı olduğu için kulaklığını bulmak bir hayli zor. Türkiye'de 100 ₺'ye yan sanayi ürün alabilecekken Amazon'da orijinal kulaklığı 100₺ ye alabilirsiniz.
Bahar şenliklerinin vazgeçilmezi kamp çadırları Türkiye'de 100-150 ₺ arasında değişirken Amazon'dan yaklaşık 50₺'ye kamp çadırı alabilirsiniz.
Sony VR sanallaştırma açısından bir hayli iddialı bir oyun konsolu. Türkiye'de fiyatları 1700₺'den başlayıp yukarılara kadar çıkarken Amazon'da yaklaşık olarak 900₺
Amazon'dan daha ucuza alınacak 3 ürün. Sen hangisini alırdın?
Türkiye'ye gönderim bulunmamaktadır ibaresine aldırış etmeden devam edin. Sepetinizde ürünün Türkiye'ye gönderilebildiğini göreceksiniz.
#DahaUcuzaAl #Amazon #Bıyıklı
İPhone 7 kulaklık maalesef diğer modellerden farklı olduğu için kulaklığını bulmak bir hayli zor. Türkiye'de 100 ₺'ye yan sanayi ürün alabilecekken Amazon'da orijinal kulaklığı 100₺ ye alabilirsiniz.
Bahar şenliklerinin vazgeçilmezi kamp çadırları Türkiye'de 100-150 ₺ arasında değişirken Amazon'dan yaklaşık 50₺'ye kamp çadırı alabilirsiniz.
Sony VR sanallaştırma açısından bir hayli iddialı bir oyun konsolu. Türkiye'de fiyatları 1700₺'den başlayıp yukarılara kadar çıkarken Amazon'da yaklaşık olarak 900₺
Amazon'dan daha ucuza alınacak 3 ürün. Sen hangisini alırdın?
Türkiye'ye gönderim bulunmamaktadır ibaresine aldırış etmeden devam edin. Sepetinizde ürünün Türkiye'ye gönderilebildiğini göreceksiniz.
#DahaUcuzaAl #Amazon #Bıyıklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar