5 er dk ara ile aynı ürünün farklı renklerini sipariş ettim 2 siteden. İki ürünün de satıcısı kendileriydi. Hepsiburada ürünün sayfasında aynı gün kargo yazmış olmasına rağmen 2 gün sonra kargoya verebildi. Hepsiburada mı Amazon mu? Sonuç mu?Amazon vs Hepsiburada kargo kutularıNot: Amazon her ihtimale karşı kutu hasar görürse diye içine bir sürü kağıt sıkıştırarak ürünü korumaya çalışmıştı :)
Böyle büyük firmalar güvende hissettiriyor tüketiciye. Hepsiburada'dan aldığın ürünler bozuk da çıksa, eksik de gelse iade söz konusu olmuyor. Amazon ve muadili firmalar koşulsuz iade garantisi sunuyorlar, bundan sonra burayı tercih edeceğiz..
@_Forlorn_ Aldığım klavye mouse setinin faresi 3 gün sonra bozuldu, iade etmek üzere yolladım ve iade talebim reddedildi. Ürün geri geldiğinde klavyenin ayaklarını da kırmışlardı. Tekrar geri yolladım, klavyede hasar yokken onu da kırmışsınız dedim, tekrar reddedildi. Üstelik bunlar 7 günü geçmeden yapıldı, koşulsuz şartsız iade yok Hepsiburada'da. Bal gibi de iade etmiyorlar.
Hepsiburadadan cok fazla alisveris yaptim asla ezik kutu gelmedi. Kedinin vitamin macunu, konservelerini bile sararak yolladilar. Kirilacak cam esyalar+ avize+ ayakkabilik gibi seyler bile aldim hepsi cok duzgun şekilde geldi.
En İyi Cevaplar