Alışveriş & Hediyeler Bu kolye sizce nasıl almalı mıyım? Azat69 Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arnavut/Türk arkadaşıma bu kolyeyi hediye olarak alsam, harfsiz ve gümüş olanından sizce sevinir mi? Güzel bir hediye mi? Not: Türkiye yi en az Arnavutluk kadar seviyor odasında her iki bayrak da var yani bu kolye yi taşırken hakkını vererek taşıyacağından eminim. Bu kolye sizce nasıl almalı mıyım? Cevapla Hediye Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kardeşim kolye güzelde arnavutların hepsi Kalleştir, onları sevmem 0 1 Yorumla Azat69 +1 yıl genelleme yapmayalım kardeşim.. her ırk da olduğu gibi bunlar da da var o dediğin den bizim millet de de var.Bu çocuk birçok Türküm diyene rest çeker acayıp karakterli biri Yorumla
MOPYorhan Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Arkadaşına hitap eden bir hediye, seveceğini umuyorum. 1 0 Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Güzel fakat gümüş olsa daha iyi olurmuş. 1 2 Yorumla Azat69 +1 yıl gümüş olanı alacağım zaten 😅 Yorumla 7_Kocali_Hürmüz +1 yıl Sonradan okudum 😁😁 Yorumla
Shqiptarr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 62% +1 yıl Bende Arnavut’um, kolye güzelmiş nerden aldın? 1 1 Yorumla Azat69 +1 yıl henüz almadım kardedim sipariş edecem daha site şu : https://baysilver.de/shop/damen/k2035/ Yorumla
_ghost_gril_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 39% +1 yıl Guzel al bence ne kadar zarif bir davranis 😊 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar