Alışveriş & Hediyeler Bu kolyeleri alacağım nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üçü kargo dahil 27 tl tutuyor indirim kuponu kazanmıştım diye normal üçünün fiyatı da 107 tl üçü de 60 cm uzun ben bu tarz şeyler seviyorum sizinde fikrinizi almak istedim nasıl arkadaşlar? Güncellemeler+1 yıl 28 tl değil 19,80 tl tutuyor bedava djsjsns Bu kolyeleri alacağım nasıl? Cevapla Kargo Soruları İndirim Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Güzelmiş al bence ama 3 ü de aynı klasmanda hitap ediyor farklı şey bakabilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu tarz şeyler satılıyor alacağım yerde ortadakini çıkarıp viking baltası ekledim fksmaka Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Blfkljlhktm iyi etmişsin Yorumla
limos__ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl beleşe alıyorsun al 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Fiyatı değil güzelliği önemli başka yerden aynı fiyata da alabilirim yani sadece oraya özel değil indiririm ben baktım bunlar güzel gibi Yorumla limos__ +1 yıl Bence de güzel en çok ortadakini beğendim ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzelmiş al bence ama 3 ü de aynı klasmanda hitap ediyor farklı şey bakabilirsin
Bu tarz şeyler satılıyor alacağım yerde ortadakini çıkarıp viking baltası ekledim fksmaka
Blfkljlhktm iyi etmişsin
İlki güzel diğerleri kötü
beleşe alıyorsun al
Fiyatı değil güzelliği önemli başka yerden aynı fiyata da alabilirim yani sadece oraya özel değil indiririm ben baktım bunlar güzel gibi
Bence de güzel en çok ortadakini beğendim ben