Sizce En İyi Kedi Maması Markası Hangisi
Royal Canin
Acana
Pro Plan
La Vital
Hills
N&D
Britcare
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce En İyi Kedi Maması Markası Hangisi
@sibirlibiber profilinde gayet reklam yapıyor. Ks ye reklam parası veriyor mu hdhd @canfk
Tam bir yavru kedi köpek delisi biriyim PET SHOP işletmeciliği yapıyorum. http://www.kurumama.com/ yatıp kalkıyorum diyebiliriz.
Yanlış anlamazsanız bir şey sormak istiyorum. Yorumunuzda kedi köpekleri yavruyken yani en şirin en sevimli oldukları halleriyle sevdiğinizi belirtmişsiniz. Bende tam bir kedi delisiyim. yavruyken alıp hala evimde beslediğim 8 yaş erkek,5 yaş dişi, 2 yaş erkek ve sokaklarda besleyip sevdiğim sürüyle kedi var. Ama büyüyüp sevimlilikleri gitse de, hala ilk günkü gibi seviyorum. Sizde böyle misiniz, yoksa sevimlilikleri gittikten sonra sokağa atanlardan mısınız. Gerçi siz petshop cusunuz. Sizde cins kedi harici sokak kedisi bulunmaz. Onları da muhtemelen satıyorsunuz dur. Size o zaman şöyle sorayım satmaya kıyamadığınız çok severek beslediğiniz kedi ya da köpeğiniz var mı?
Orijen, Acana, N&D, Taste Of Wild, instinct. go bunlar en iyiler ama fiyatı baya yüksek mamalar. Purina ürünleri ve royal canin iyi gibi görünen kötü para tuzağı mamalar.
Cevap
0Cevap
Ben perfekt katze yi kullanıyorum hem uygun fiyatlı hem kaliteli
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar