Alışveriş & Hediyeler Manevi Degeri olan, emek sarfedilmis ve anlam iceren hediyeyimi tercih ederdiniz yoksa pahalı bir hediyeyimi? Azat69 Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazi insanlar emek verilen hediyelere daha fazla sevinir bazılarıda pahalı hediyelerden hoslanır.Ben emek sarfedilmis ve anlamlı hediyelere daha cok sevinirim.. pahali olanı bende alırım sonucta.Ya siz hangisini tercih edersiniz?#HediyelendinYeagg Manevi Degeri olan, emek sarfedilmis ve anlam iceren hediyeyimi tercih ederdiniz yoksa pahalı bir hediyeyimi? Cevapla Hediye Soruları Sevgi Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cikolatalicilek11 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 57% +1 yıl Pahalı şeylere sevinmem, emek vermiş olsun yeter. Hatta hediyeye hiç gerek yok bir sıcak sarılması seni seviyorum demesi tüm hediyelere bedel 1 0 Yorumla
Mireya Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Tabii ki emek sarfedilmiş, manevi değeri yüksek olan hediye. Sadece maddi olunca insanın hediyeyi kabul edesi bile gelmez. 1 0 Yorumla
AsiPaçi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Emek verilerek alinmis ya da yapilmis bir hediye tercihimdr cunku karsi taraftaki degerini belirler bu 1 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 978 cevap paylaştı. emek verılmıs hedıye şık bır kazaksa olurbunun dısında pek sevmıyorum. 1 0 Yorumla
___GK___ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 53% +1 yıl Düşünüp hediye edildikten sonra ne fark eder ki. 1 0 Yorumla
İamEdylineBitches Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Maneviyata önem veririm ama iphone x fena olmaz 1 0 Yorumla
laf_olsun Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Paha ile isim yok benim.. emek isterim herseyde... 1 0 Yorumla
Jelibonnnnnnnn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl tartışılır 😒 1 16 Yorumla Azat69 +1 yıl tartısalım :P Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl ben kazanırım söylim 😌 Yorumla Azat69 +1 yıl mühim olan galibiyet degil ahbap mühim olan dalasmak hahahhaha :P Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl 😀😀😀 hey senin derdin ne dostum ahbap 😂 Yorumla Azat69 +1 yıl :D derdum sensun nabacasun Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl laz mısuuun uşağum 😀 Yorumla Azat69 +1 yıl heee lazum üc harflu oda carptummi oturursun asagaa :P Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl ben o dili bilmiyom 😔 anlamadım ne demek istediğini 😔 Yorumla Azat69 +1 yıl dil degil ki sive o :P Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl işte ondan anlamıyom ben 😔😔 Yorumla Azat69 +1 yıl anlatirim sana sorun degil ahbap :D Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl sen anlat karadeniz 😂😂😂😂😂 Yorumla Azat69 +1 yıl hahhahahhahha bu iyidi. tam yerinden vurdun seyrettigim dizi birde :o Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl canım ben her zaman ki halim 😁 Yorumla Azat69 +1 yıl :D jelibonlugun tuttuysa demek haha Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl hee 😜😁 Yorumla
Vrlipk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Manevi degeri olan hediyeyi tercih ederim herzmn 0 0 Yorumla
AYCASVN Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 48% +1 yıl İçine sevgi katılan Emek sarf edilen en güzeli 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar