Wed'ze markasının kayak montları nasıl. Genel olarak işçilikleri nasıl. Ne kadar iyiler. Soğuğa karşı nasıllar.
www.decathlon.com.tr/...e-300-mont-id_8398206.html
www.decathlon.com.tr/...e-300-mont-id_8398206.html
Ben genelde decathlon'dan alışveriş yaparım özellikle spor aktiviteri için burayı tercih etmemin en büyük sebebi ise ayakkabı konusu idi. Benim ayaklar normal değil o yüzden çok zor durumlara düşerdim ayakkabı ararken :D fakat sonra buranın müptelası oldum. Benim işimi görüyor. Hem kaliteli ürünleri de var. Garanti ve iade olayı da çok kolay bu yüzden tercihim hep burası oluyor.
Ayakkabıların da su geçirmez ibaresi ne seviye'de. Çünkü piyasa'da yer alan waterproof ayakkabılar basınçlı su ile temasta su alıyor. Burada satılan ayakkabılar'da waterproof onlar'da aynı mı yoksa gore-tex yan ürünü olmasına rağmen waterproof olarak satmaya devam mı ediyorlar.
Kullanan biri olarak siz daha iyi bilirsiniz büyük (10 metre) su birikintilerinden geçerken ya da dereden geçerken su alıyor mu?
Sağ olun. Gidip görmem gerek sanırım o su direnciyle ilgili net bilgi yok.
Tamamı polyester kumaş. Beklenti ne düzeyde bilmiyorum ama tekstilci olarak söylemeliyim ki model olarak iyi ama koruma olarak zayıf. Ana malzeme polyester dolgu malzemesi 80 gr elyaf, astar olarak da polar tercih edilebilirdi. Bunun dolgu malzemesinden astarına hepsi polyester. Tavsiye etmem açıkçası.
Cevap
6Cevap
Diğer popüler outdoor markaları ile kapışacak kalitede. Fiyatları da performans kalite oranına göre düşük.
Yani kaliteyi ucuza sunan iyi bir firma doğru anladıysam.
Hahahahaha böyle link atarak Miami’de olmadığın ifşa oldu kuzucuk
Nerede kullanacağına göre değişir ama fazla spor geldi bana
Zaten spor bir mont.
Karlı ve yağmurlu havalarda spor yaparken
Cümlenin devamı.
İyiler
Tanisalim seninle ara beniozle gel canilo
Çok kötüler kız ayool
Neden? Neye göre yazarsan sevinirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar