Kız arkadaşıma (3 senelik ılıskı) dogum gununde el yapımı derı canta almayı dusunuyorum sızce nasıl olur modeller asagıda yorum bırakırsanız cok sevınırım lütfen yardımcı olun
😓Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi lütfen yardım? 😞?
Benim çok tarzım değil bu çantalar ama kendisi seviyorsa böyle şeyleri 4. fotograftaki güzelmiş makyaj yapıyorsa çok pahalıya kaçmadan makyaj setide alabilirsin kızlar bayılır
ÇAnta alma fikri hoş ama. Bence mac den birsürü ruj al, oje, eyeliner, dipliner, highlighter, allık, pudra, rimel, göz kalemi, far al daha çok sevinecek aha yazdım. buraya
Ya geçen sevgilimle buluştuk makyaj yapsan da sorun yok ama yapmaman çok hoşuma gidiyor dedi çok güldüm dudak renginde ruj sürünce ve goz kalemi surmeyince anlamıyonuz 😂😂😂üstelik pudrayi zaten anlamazsiniz
Makyajı belli etmemek için demiyoruz biz ona aşırıya kaçmayan makyaj diyoruz keşke o aklıyla senin gibi zevksiz birini değil de zevkli birini bulsaymis aminakodumun pici
Ee bana almayacagını biliyorum zaten de sen farkında mısın bilmiyorum detaya "sizce nasıl olur modeller" diye sormuşsun onun cevabını veriyorum ben beğenmedim
En İyi Cevaplar