Hah şöyle gel :) spor bol özellikli saat olabilir (çok kaba olmamalı) . Güzel bir çakı olabilir. Sivildeki yaşamına göre de seçebilirsin benzer şekilde. Abartı seçimlere gerek yok. Sade olsun ama ömürlük olsun.
Klasik hediyeleri boşver, bana gel. 😄 Ben kişiye özel defter yapıyorum. Bütçeye göre de çalışıyorum. Hatıra defteri olarak da kullanılabiliyor, günlük de. İçine fotoğraf, kurutulmuş çiçek, biletler vs koyabilmeleri için farklı alanlar da oluşturuyorum. İçini zamanla anılarınızla doldurursunuz, nasip olursa ilerde de evinizin bir köşesinde durur. Ömrü boyunca saklayıp seni anabileceği harika bir hediye bence 🤩 gereksiz klasik şeylere para dökmektense benim gibi el emeği güzel şeyler yapan insanlara destek olsanız 🥺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendi elleriyle yapacağı bişeyler mesela emek ve değer verdiğini gösterir
Yani emek iscilik dahada önemli diyosun
Aynen emek önemli
Kişiye özel sorularda yorum yapmak saçma
Sonuc olarak ortaya fikir atiyosun nesi saçma
Çok fazla seçenek var
Işte bi kaçını sun diye koyduk soruyu
Sen azıcık detay versen kişi hakkında. Ne yapar ne eder meslek ne falan fşka.
Teğmen
Hah şöyle gel :) spor bol özellikli saat olabilir (çok kaba olmamalı) . Güzel bir çakı olabilir. Sivildeki yaşamına göre de seçebilirsin benzer şekilde. Abartı seçimlere gerek yok. Sade olsun ama ömürlük olsun.
Bıçak hayranlığı var bakacam valla sağol yaninada bir saat
bıçak için güzel markalar var. Rast gele görüntü olanları alma
ya da özel el imalatı da yaptırabilirsin.
Netten alırım dersen taktik bıçak diye ara
Özel imalat dersen
https://www.sefacabuk.com/tr/products/bicak
http://gokhanbakla.blogspot.com/?m=1
Bunlara bir yaz
Tamam bakıyorum
Hiç sevgilim olmadı be abla
Sevgili ne alaka olum hediye vercez iste bizde
Sevgilim olsaydı hediye alırdı bende söylerdim :(
Şık bir saate istemem diyecek erkek yoktur..
Bütçen ne kadar
200-400
Klasik hediyeleri boşver, bana gel. 😄 Ben kişiye özel defter yapıyorum. Bütçeye göre de çalışıyorum. Hatıra defteri olarak da kullanılabiliyor, günlük de. İçine fotoğraf, kurutulmuş çiçek, biletler vs koyabilmeleri için farklı alanlar da oluşturuyorum. İçini zamanla anılarınızla doldurursunuz, nasip olursa ilerde de evinizin bir köşesinde durur. Ömrü boyunca saklayıp seni anabileceği harika bir hediye bence 🤩 gereksiz klasik şeylere para dökmektense benim gibi el emeği güzel şeyler yapan insanlara destek olsanız 🥺
Ahh bebekim cok tatlısın ama sevgilime almıyorum. Komutanima alicam. Ve hediye konusunda iyi degilim ama bu defter olmamalı üzgünüm
Kocaman sarılmak