Saat, yüzük, tesbih vs vs vs bunlar sizce de çok klasik ve sıradan değil mi? En sevdiği müzik grubunun albümü, tuttuğu takımın maçı için bir bilet, daha önce tiyatro deneyimi yoksa iki bilet alıp keyifli vakit geçirmek, en sevdiği kitabın ilk baskısı, onun için önemli olan saçma sapan da olsa bir objeye çerçeve yaptırmak gibi manevi değeri yüksek hediyeler her zaman favorim olmuştur
şık bir kol saati, tabi sportif giyinen biriyse spor saati alman mantıklı.. Şık bir çakmak, veya anlamlı bir bileklik.. Sexsi bir baxsır da olabilir :)
Bahsi geçen erkek bir sevgiliyse kız arkadaşının kendi elleriyle ördüğü bir aktı en güzel hediye olacaktır. Eğer arkadaşsa o zaman alınacak hediye bu arkadaşın karakterine göre değişebilir. Oyun sever biriyse konsol oyunları, iş adamıysa dolmakalem, fanatik biriyse de maç bileti veya bir forma gibi. Ayrıca zippo ya da sigara tabakası da düşünülebilir.
Bana göre eğer arabalara ilgisi varsa maket veya uzaktan kumandalı rc arabalar. Orjinal lisanslı olacak ama oyuncak arabalar. Eğer inancına bağlı biriyse de cübbe çok iyi olur bana göre şahsen bana biri cübbe hediye etse onu ölene kadar unutamam.
Ne yapalım, paketlenmiş bikinili çıtır ancak filmlerde olur diyorsun bari pes 2018 oynarım :) Aslında varya çok para olacak, işte o zaman değil filmlerde ki, daha iyisini bile yaşar insan. Yeter ki para olsun...
Tamam da para olmazsa nasıl yapsın ki? Yani bu süpriz hediye için bir kız tutacak olsa nerden baksan 1000 TL den aşağı para istemez belki daha fazla ister
Sen beni anlamadın ki. Tamam sevdiğim kızın pakete falan girmesine gerek yok, onun yanımda olması, önceden plan yapmadan bir gün gelip bana hadi herşey hazır pikniğe gidiyoruz demesi bile çok büyük hediyedir benim için. Benim hediye paketinden kastım başka. O çok çılgınca bir hediye çünkü sevdiğim kızın beni, paketteki çıtırı bana sunabilecek kadar çok seviyor olması farklı bir şey :)
Benim için en güzel hediye benimleyken haya edep huşu içinde olsun haramsız günahsız sevgi saygı sunsun o zaten benim ALLAH huzurunda en güzel hediyemdir
şu an saate ihtiyacım var en çok saat alınması hoşuma gider. Yani birine bir hediye alınacağı zaman ihtiyacı olup olmadığı da göz önünde bulundurulmalı bence.
En İyi Cevaplar