" :) " bu emoji kullanan insanları samimi bulmuyorum. Bu mesaj böyle mi atılır. Der ki;
Siparişiniz teslim edilmiştir, afiyet olsun, iyi bayramlar. Tüm istek, öneri ve şikayetlerini bu numara üzerinden bildirebilirsiniz.
Ayrıca firmanın numarası firmanın logo amblemini içeren bir profil fotoğrafı olur. Sadece iş için kullanılan bir numara olur. O zaman gerçekçi bulunabilir. Erkeklere de bu mesajı attıklarını düşünmüyorum.
Aslında şöyle, sitede bile bir sürü görüşte denk geliyorum. Kızın birisi görüş atıyor altına mavili yazıyor, " bence de öyle canım yaa :) " Yani nasıl deyim karşındakinin yürüdüğünü anlıyorsun, klasik abaza itemleri olarak görüyorum "canım" ":)" bunları.
Tabi kullanım yerine göre farklılık göstermekte, ben en son teşekkür edip gülümsedim. Yani sesteş kelimeler gibi düşün emojiyi. :D
Aha spam bildir diyor, normal değil hemen dondurayım o hesabı asd. Karşında öz kuzenini spam şikayet etmiş biri var whatsapp'tan.😂(Gıcıklık parayla mı?)
Ciddiyim valla bana virüslü link attı, içeriğe dokunmadım çünkü reklamlı bişi ve karşıdan belli oluyor. Direk spam bildircem lan seni dedim, olur dedi. 😂
yemeksepeti vs gibi yerlere zaten numaranı veriyorsun. Bu da demek oluyor ki olası bir durumda bana ulaşabilirsiniz ama siparişle-adresle ilgili bir sıkıntı olmadıkça sana kimsenin bir şey yazmaması lazım. Bu tarz bilgileri kapıya gelen kurye vermeli.
En İyi Cevaplar