Çokzel bir ayakkabı gördüm fiyatı 500 TL civarında bir yanım al derken bir yanım ne gerek var dedi ama çok da hoşuma gitti. Siz bir ayakkabıya o kadar para verir misiniz? En fazla ne kadar harcarsınız?(Görsel temsili..)
Ya ben mi anormalim anlamadım. 35-50 tl arası aldığım ayakkabılar ben de 1,5- 2 sene gidiyor (her yere onunla gitmem ama baya da kullanıyorum-özellikle okul-). benim ayakkabıma benzer spor ayakkabılara 150-200 tl verenleri görünce keriz mi desem yazık mı desem bilemiyorum. Sence de pahalıya almamış mısın diye de soramıyorum. Çünkü artık herkes için normwl bir şey olarak görünüyor bir ayakkabiya fazla para vermenin-ki bence halq normal değil- Bir de övüyorlar knk çakması gibi değil iki sene gidiyor diye. Ulan zaten moda değişti diye iki ay sonra aaayyy bayıldım yeni çıkan modellere deyip bir 150 de oraya veriyorlar. Yazdıklarımdan anlayacağınız üzere vermem. En fazla 60 tl lik ayakkabılarımla hem mutlu hem de gayette rahatım
Mürdüm ayakkabı aradım koskoca İzmir'de bulamadım gittim özel dikim olarak 700 tl'ye yaptırdım 1kere tek giydim kuzenime 500 tl'ye sattım 200 tl zarar ettim derken kız bana 200 tl'lik elbise aldı ödeştik asdfg yani 1 ayakkabıya 700 tl verdim ama hiç zarara girmedim. 😂😂
Hoşuma gideni alıyorum. Zaten kadınlar gibi çeşit çeşitte almıyorum.
Değeceğini düşünüyorsam 300-400 lira veririm. Bu güne kadar bu kadar para verdiğim olmadı ancak vermekten çekinmem.
Kimi ayakkabıyı da beğeniyorum, bunun ederi en fazla şu diyorum kafamda. Kuruş fazlası olsun vermiyorum.
Bunu belirleyen bir çok kriter var. Kullanım yerine göre, kalitesine göre, tarzına göre vereceğim fiyat tabi ki değişir. Değmeyecek bir ayakkabıya da 5 lira dahi vermem.
500 TL, bu ülkede 10 günlük asgarî ücret. Asgarî ücretli bir çalışan olsan, o ayakkabı için 10 gün çalışır mısın? Hesap ortada, yap tercihini... 150 TL vermiştim bot için.
Spor ayakkabıya veririm parayı acımam. Çünkü her gün giyiyorum rahat kaliteli olması önemli. Ama genelde indirimden alırım 250yi geçmez. Topukluya fazla para vermem özel gün olunca alıyorum 1 kere giyip kenara kaldırıyorum. Ümraniyeden 60 tlye falan alıyorum
Spor ayakkabıysa yok kumaş olsun sert kalıp olursa kırılma olur felan fişban şeylere dikkat ederek alırdım tabi. Bir ayakkabı alsam şimdi 50-60 lira 1 ay dayansa tekrar almak zorundayım haliyle peşin veririm uğraşmam.
En son 100 tl verdim 4 sene önce. Halen daha giyiyorum. 100₺den fazla vermem. Hatta o bile çok. Ayrıca defactodan 20₺ye yazlık ayakkabı aldım 2 sene oluyor. Halen daha giyiyorum😃 bir 2sene daha falan ayakkabı almayı düşünmüyorum
500 veririm. Ayakkabı bu sonuçta. Bir de ayak 47, düz taban 😭 New Balance almıştım, 2016'nın başları sanırım. Hala giyiyorum çok da rahat. Sonra gidip aynısının siyahından aldım 😂 İkisini de giyiyorum kıyafete göre.
980 vermiştim bundan 3 sene önce çizmeye pişman da değilim ayak sağlığı ve beğenmem önemli ayaklarım ufak zaten genelde ya özel yapım oluyor ya da zor buluyorum
Enine boyuna düşünmek lazım. Hevesle alıp 1 kez giyceksen hiic gerek yok bosver. Ama zaman zaman ve rahatça kullanabilcegn biseyse çok yakıştırdysan kendine al gitsin.
30 TL LCW den alırım yırtıldı çizildi derdi yok çokta rahat delikli mavi bez ayakkabı. azcık rengi atınca at çöpe yenisini al ooh dert yok bişey yok :D
300 sınırım oda verirsem ulan zaten hangisini giyersen giy aynı işlev diğerlerinin ekstra fonksiyonu mu var uçuyor mu napıyorda o kadar para veriliyor :D
Bu resimdeki ayakkabıya 500 tl veren açık söylüyorum enayidir. Üstündeki deri olsa. Bir koyunu 750 TL'ye alıp bir sürü insanın karnını doyurup o derinden de bunun gibi 20 tane ayakkabı çıkar.
Bir ayakkabıya para tabiki vermezdim ama bir çift için kalite, kullanışlılık, estetik ve fiyat özelliklerini markayı hesap dışı tutarak değerlendirir ve en fazla 250 lira verebilirdim
Bir ayakkabıya 1000 dolar da veririm, marka önemli, ama görseldeki ayakkabıya 50 lira bile vermem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben 428tl verdim spor ayakkabıma ama kalite olarak inanılmaz bişey yani fiyatını hak ediyor. 100tl ye aldığım diğer ayakkabı da 2 yıl içinde köreldi gitti
bir spor ayakkabıya vermiştim 270 TL ama her zaman kullanabileceğim birşeydi ve hakediyordu gerek tasarımı gerek rahatlığıyla. Ama kastınız abiye ayakkabısıysa kesinlikle bu paralar verilmemeli.
459 verdim maksimum. O da daha bugün elime ulaştı. Ama böyle iki gram malzemeden üretilmiş konforsuz bir ayakkabı değil. Böyle ayakkabılara 100 liradan fazla çıkmaz benden.
En İyi Cevaplar