AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1600 e sipariş verdim geçende. İçim acıdı ama zaten en kötü ayakkabılar 1000 den başlıyor marka aldın mı. Ee gencim marka bir şey almak istiyorum haliyle.
5 Ay önce aldım 2500 e spor bir tanede gezmelik giymek için beyaz spor tarzı 2000.. maksimum 5000 veririm fazlası benden çalışmaz
Ayakkabı konusunda limit en fazla 5 k ayak için önemli bence
En son 2500 süperstar aldım ama bu zamana kadar en pahalısı 12.000 lira
Şu ana kadar en fazla 4000tl verdim, biraz daha fazla da verebilirim
2-3 veririm en fazla
İlerisine gerek yok
500 falan
knk diger yorumlara baksana kendimi fakir hissetim egaowbwohs
Ya sen boş ver onları sonra da ekonomi kötü diye konuşur dururlar e madem kötü sen de uygun fiyatlasını al gidip kredi çekip borçlanmanın ya da zengin olup ekonomiyi eleştirmenin ne anlamı var haksız mıyım? Bu arada ben de fakirim sjskks böyle sorular sorunca hep yüksek meblağlarda paralarla geliyorlar yoruma 😂
şahqoshqpsjqosjwod haklısın bu arada
Hepsi plaza bebesi mk jdjksks
evet cidden nerden buluyolar parayı anlamyorum shwksbakns
Demek ki zenginler ya da ilerisini düşünmüyorlar günübirlik yaşıyorlar ben olsam paramı altına yatırırım böyle çar çur etmem çünkü orta gelirli bir aileden geliyorum zengin aileden bile gelsem o kadar şımarmam ya maddiyatla kafayı bozmuşlar 5000 liralık arabayı giyince noluyor ayakların hiç ağrımıyor mu su toplamıyor mu onunla mı yatıyorsun hayret bir şey ya
shwosbwoshwosjwosw gercekten asırı gereksiz bi ayakkabyıa o fiyatlar
Sen kaç vercen max
max 700
Hmm ben geçen aylarda 350 aldım Lumberjack indirimden
bende lumberjack aldım 700 e shwosjwojsks
Zamlanmis o zaman ama ayağımı çok acıtıyor evet tipi güzel olabilir ama keşke konfor da olsaydı
evet ya hiç rahat degill
Biz zengin değiliz ki bende çakışan biriyim aylık 25 /30 bin maaşım var.. gelirin varsa giderinde çok oluyor maalesef.. yanlış anlamayın elimdeki telefon 23 bin tl. Ben ilk arabamı 26 bine almıştım.. şimdi ucuz bir şey yok ama her şey gelire bağlı ekonomi iyi değil ama daha kötü olacak ben 30 bin alıyorum diye 5 bin tl ayakkabı ya vermem zenginlik değildir bence
Daha uygun fiyatlı ayakkabılar var marka takıntın yoksa uygun bir şeyler de bulursun
Marka mi bilmiyorum aldığım marka ne bir nike ne bir Adidas.. ayağıma rahat olan sağlam bir şey aldım 2500 tl.. bir tane de gezmek için aldım 2000 4500 tl 2 ayakkabıya verdim.. bana kalırsa bu para çok.. ekonomi bence çok kötü dahada kötüye gidiyor bakalım ne olacak sonumuz
Evet ekonomi çok kötü zaten ben de ona uygun bütçede bir şeyler alma taraftarıyım ama dersen ki bir tane ayakkabım pahalı olsun tamam ama diğerini de ucuz al bari tüm yatırımı ayakkabıya yapma
Sadece ayakkabı değil ki yatırım geçen sene 250 bine araba aldım 2010 model şu an bu araba 550/700 bin oldu.. arabamı değiştirme düşüncem var 700 bine araba alacaktım o araba oldu 1trilyon ben 300 bintl arabaya yatirsam emin ol banka o parayı vermiyor artık. Ayakkabı ya da başka şeyler yatırım değil ben 1500 tl monta verdim para ama ayakkabı desin 10 bin gene veririm ayak kadar önemli hiç bir şey yok çünkü .. ayakkabı ayağı bozarsa sonradan acısı çekilir. Ben neden o kadar para verdigimi de söyleyim ayakkabı ya. 1 düz tabanım.. 2. cisi trafik kazasında sol ayağım sakatlandı ameliyatlı bu yüzden markadan çok kaliteli ve genelde ortopedik tabanlı ayakkabı gitmek zorundayım yoksa günde 1saat ayakta durdum mu 2 gün ağrıdan ölüyorum
Geçmiş olsun
Teşekkür ediyorum benim düşüncem gelire göre gider olur bu zenginlik değil yani . şimdi ben anne babamın bütçesine kalsam alacağım maksimum limit 500hadi en fazla 1000 olsun. Ama ailemden 1 tl bile almam çalışırım alırım hayat böyle işte ekonomi bu değildir maalesef hepimiz için önce sağlık diliyorum.. gerisi hayat ne gösterir bilemeyiz
Aile konusunda ben de yaralıyım para vermiyorlar
Ben alıyorlar ama borç işte geçen arabam a sigorta çıktı 3500 tl.. annemden alım bugün 500 geri verdim.. çocukken arkadaşlarım günde 5 tl harcardi ... ben ayda 5 tl.. şimdi kendi kazancimda işte kimseye hesab vermem. Alırsam kafa keyfime göre olanı alıyorum işte. Çalışıyorsan özgür olabilirsin alacağın şeyde
4 ayakkabım var toplam değeri 2 maaş kadar oluyor
4k max
1500