Merhaba ;
biliyorsunuz yeni yönetmelik'ten sonra artık binalarda ısı yalıtımı zorunlu oldu bu nedenle araştırmalarım sonucu Xps , strafor taş yünü ve ytong ürünlerini buldum ve bunun yanında hazır ısı yalıtım sıvası manto plate bu diğerlerinden farkı normal sıva gibi uygulaması var %50 den fazla enerji tasarrufu bulunuyor konu hakkında bilgisi olan duyan uygulayan kişilerin yorumlarını bekliyorum
biliyorsunuz yeni yönetmelik'ten sonra artık binalarda ısı yalıtımı zorunlu oldu bu nedenle araştırmalarım sonucu Xps , strafor taş yünü ve ytong ürünlerini buldum ve bunun yanında hazır ısı yalıtım sıvası manto plate bu diğerlerinden farkı normal sıva gibi uygulaması var %50 den fazla enerji tasarrufu bulunuyor konu hakkında bilgisi olan duyan uygulayan kişilerin yorumlarını bekliyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiçbir şey anlamadım :0
Neyi anlamadın ? konu hakkında hiç bilgiye sahip olmadığını var sayıyorum. Yoksa anlatımım okadar da kötü değil :)
Evet konu bilgim yok :P Güzel anlatmışsın da ısı yalıtımı falan çatıya onun yerine güneş enerjisi taktır ;)
Güneş enerjisi hakkında pek bilgim yok onu araştıracağım ama bizim 3 tane daire var 3 katlı yani 3 katında ısınma enerjisini sağlayabiliyor mu ki ?
Bildiğim kadarıyla oluyor ama 1 güneş paneli bütün daireye yetmez sanırım ?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!