Cekim acisindan cok kucuk gorunuyor ama genis tabi bu yatagin bir buyugu daha vardi o baya genisti ama odam kucuk benim esyalar tiklim tikis olurdu. Sagol
@RuhuDar yanlış anlamayın lütfen demek istediğim eşinizinde odası orası sonuçta onun dinlenmeye geldiğininde yattığı yere ait hissetmeli kendini yani anlatabildim mi bilmiyorum ama eşiniz oraya burası benden şeyler taşıyor burası benim odam diyorsa sorun yok tabi
Benden birseyler taşıyor nedir ya? Yattigin yer senden bisey tasimiyorsa uyumuyor musun? Esim icin esyalar boyle bir onem tasimiyor. Uykusu varsa uyur, dinlenesi varsa dinlenir ne tani aaa bu oda cok kahverengi degil ben burda dinlemem mi dicek? Simarik asolist gibi :D
kedi çok sevimli gözlerinide kapatmış simsiyah mırıltı modunda :D yatağın rengi felan güzelde şu demirmi ne başındaki şeyler hoşuma gitmedi bana küçüklüğümü hatırlatıyor benden kaynaklı oda sanırsam kötü anılarımdan olsa gerek
Bende sizin adiniza uzuluyorum. Hayvanlari mikrop yuvasi, öcü gibi goren, icinde hayvan sevgisi bulunmayan birinin yetistirdigi cocuktan hayir gelmez... Dunyada masum kalan seylerden biridir onlar. Islami olarakta kedi evde beslenmesi caiz bir bir hayvandir ve sunnettir. Islamda, muslumanlarda kedi özel bir hayvandir. "Kediyi sevmek imandandir." Hadistir. Bence ona buna aciyacagina kendine aci, cehalet en kotu seydir
Din bellidir. Senin isine gelmeyenler uydurma olmuyor. Aksini ispatlarsan burdayim. Ha ben musluman degilim diyorsan senin bilecegin is ben bilgi verdim. Ek olarak sağlık acisindan hicbir sikintisi yoktur. 1-2 ayda bir ic ve dis parazit tedavileri gorurler. Yillik asilari vardir. Kilindan kist olur sehir efsanesidir. Bu sartlardaki bir kedinin kilindan hasta olmazsin. Bir kediden toksoplazma kapma riskin, iyi yikanmamis sebzelerden hastalik kapma riskinden fazla degil. Simdi daha fazla canimi sikmadan yuru konumdan. Bilip bilmeden ona buna uydurma deyip uydurmanin alasini yapip birde arastir diyorsun. Ben onlari arastirali cok oldu. https://m.youtube.com/watch?v=UTL7HunKiG4
Ispatlayabiliyomusun aksini? Dedigin hadis uydurmadir diye ispatla ben kabul ederim. Yok arastir, yok bilgilen. Sen neyi arastirdinda bilgilendin pardon? Hangi bilgiyi suraya koyabildin ve arkasinada kaynak koyabildin su tartismada? Hic :) anca uydur uydur yaz. Sagdan soldan yarim yamalak duydugun seylerle biliyormuş havasi yapma bana. Kendin bir drfa arastirmis olsan saglik konusunda neyin ne oldugunu zaten bilirdin.
Aksini ispatlayamiyorsan kafana gore yalanlamayacaksin. Bu hadisle ilgili "yalandir" iddali tek birsey bulabildin mi? Ama "kedi islamda ozeldir" yazarsan bircok kaynak bulursun. Onuda ben yazmiyim istersen. Saglik konusuda bakiyorum kaynadi arada cevap gelmiyor farketmedim sanma :)))
kist için risk yok demiyor.. yok denecek kadar azdır diyor.. o riski ben göze almam. islamda tek kaynak kurandır.. hadis falan bunları geç.. binlerce hadis var her konuda nerden bilelim uydurma olmadığını
En İyi Cevaplar