Vestel, ülkemizin yerli markalarındandır. 1984 yılında üretime başlayan Vestel, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbaz gibi beyaz eşya grubunun yanında küçük ev aletleri, cep telefonu ve tablet üretimi gerçekleştiriyor. Manisa'da 1,1 milyon metrekare devasa alanda üretim yapan Vestel'in 2018 yılında açıkladığı net geliri 371 milyon TL.
Vestel City
Zorlu Holding bünyesindeki Vestel, televizyon satışlarında Türkiye pazarında ilk sırada. Beyaz eşyada ise Türkiye'nin en büyük 3 üreticisinden biri. Üretimini yaptığı ürünlerin büyük kısmını ihraç ediyor. Ayrıca Avrupa bölgesi pazarındaki pazar payı %35 civarında. Dünyaca kabul görmüş bir markamız yani.
Vestel beyaz eşya yorumları
Vestel beyaz eşyalar oldukça beğeniliyor. Sadece beyaz eşyalar değil hemen hemen tüm ürettiği ürünler beğenilerek kullanılıyor ki satış rakamlarından da bu açıkça belli oluyor. Ürün ürün inceleyecek olursak en başta televizyonları en çok beğenilen ürünlerinden. Bir de televizyonların üretimini Manisa'daki Vestel City'de gerçekleştiriyor.
Vestel televizyon
Buzdolabı ürünleri ise tam bizim kültürümüze uygun. Geniş iç hacimli, raf aralıkları büyük büyük karpuzların sığacağı şekilde yüksek, buzluk kısmı ise kışlık erzağı alacak kadar geniş. Çamaşır makineleri de aynı şekilde. Annelerimizin yorgan, yastık, perde yıkamak gibi hobilerine gık demeden karşılık verecek düzeyde geniş, dayanıklı ve güçlü. Belki bilirsiniz, ağır yükler yıkadıkça makinenin dengesi bozuluyor, zamanla sarsıntı başlıyor. Vestel'in çamaşır makinelerinde öyle bir sorun olmuyor.
Vestel çamaşır makinesi
Vestel'in bulaşık makineleri de yine biz gibi yedirmeyi, içirmeyi seven kültürdeki insanları üzmeyecek şekilde geniş ve çok fonksiyonlu. Üst sepetlerin yükseklikleri ayarlanabilir özellikte olanları hayat kurtarıcı. Fırın, ocak ve davlumbazları da gayet kullanışlı. Özellikle siyah ankastre ürünlerini ben çok seviyorum. Çok cool duruyor.
Vestel beyaz eşyaları hakkındaki yorumlarımı yazdım. Umarım faydalı olmuştur karar vermende. Burada da küçük ev aletleri konusunda bir paylaşım var. Ben çok değinemedim ama buradaki bilgiler sana yeterli olur.
Alınmaz. Servis konusun da çok kötüler. Gelmiyorlar. Durmadan arayıp sormak zorun da kaliyorsunuz. Ürünleri şans işi sanırım fırın çok iyi çıktı. Ama buz dolabı çok kötü. 2 yıl olmadan arizalan di. Şikayet var da çok sayıda servis şikayeti var. Bence dikate alın servis önemli. Sizi çok mağdur ediyorlar. Olumsuz bir durum yaşarsanız aldığınız ürün de servis ile sorununuz ikiye katlanır. Biz servis yüzünden bundan asla Vestel almayız.
En İyi Cevaplar