Her zaman yapılan süprizler kolay kolay beğenilmez. Hediyenin veya süprizin parası söz konusu olmaz. Yeter ki düşünmüş olsun. İndirimde de olsa alması incelik ve size değer verdiğini gösterir. Bence fazla sorun etme derim. Siz söyledikçe çiçek gönderiyorsa , hiç göndermesin daha iyi. İlişkide baskın olmaya çalışıyorsun; bu da hayatındaki insanın zamanla senden uzaklaşmasına neden olabilir. Bence çok şikayet etme kıymetini bil. Sevmiyorsan da devam etme ilişkiye.
Onun yerinde olsam senin gibisine bir çöp bile almam. Koyarım g. tüne tekmeyi.
Hayat size güzel tabi anasnı satayım. Daha çok göndermişmiş. Onun ölüsü 50 lira. Ayda 2 kez gönderse 100 TL. Kaç kere gönderecek. Tabi senin böyle derdin yok erkek için ota b. oka para harcamıyorsun. Bir yere oturduğunda elini cebine atmıyorsun. Hatta menüde fiyatlara bile bakmıyorsun.
Seni ucuza getirmiş, belli önemsemiyo seni. büyük ihtimalle desırf yakasındandan düş onu sıkma diye zoraki almıştır onu da. Ayda bir almış onada özen gösterme gereği bile görmemiş, indirimdekini almış gelmiş. Bilemiyorum. kırıcı ve küçük düşürücü senin açından. üzüldüm.
Aç mısın ya görgüsüzlük yapma akıl edip yollamış ne doyumsuz insanlar var benim sevgilimde böyle kekli kalpli bişeyler yollamış bende açıp baktım 80 tl gibi bir fiyatı vardı sinir olmuştum ne gerek var diye
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
80tl yine iyi ya bu 50tl lik yollamış çok sinir oldum
ahahha.5 yıllık sevgilim bana satın çiçek almadı daha, bahçeden koparıp getirir. Ama onu çok seviyorum kurban olurum ona onun sevgisi yeter :) Hediyelere şartlanma bence ve ona bana çiçek al deme, soğur senden zamanla.
Düşünmesi önemli değilmi neden begenmiyorsun ki onu bulamayanlarda var yani :-) benim aldigim çiçeği görsen tek bir tane Gül ama anlamlı ondan gelmesi anlamlı mutlu olman lazım senin ucuz diye begenmemezlik ayıp yani
Ya sen nasıl birisin sevgilin düşünüp hediye almış susup oturacağına indirimden almıl araştırdım diyosun ne diyim bunları arayacak duruma gel inşallah.
oha ne görgüsüz mal insansin be bana sevgilim böyle bisi alicak ben havalara uçarım be aksine ben sevgilime hediyelik hazırlıyorum. bulmuşsun da umuyosun yuh yani.
valla çok doğru demişsin ya. ne görgüsüz ucuz insanlar var. Benim sevgilim bana bir çöp bile almiyo 😢 aksine ben ona değer verip kendi imkanlarimla bisiler yapmaya calsiyorum hediye etmek için. böyleleri de buluyo da umuyo
Kizlara ne yapsan yararlanamazsin zaten. Hediyenin fiyati degil seni dusunmesi onemlidir. Ama siz gibi zihniyetsizler fazla oldugundan asla gercek aski bulamazsiniz
Keşke yetiştiği yere baksaydın belki kendi evinde saksıda yetiştirip çiçek sepetine satmıştır ilk önce. Teallaam ya sevgilim bana böyle dese bir daha çiçek yüzü göstermem ona be
Ben sevdiğime en güzelini gönderirim ama sen gibi yaparsa sektir git parası olana derim nokta
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hey Yarabbim yaa sen onu bile hak etmiyorsun bence zihniyete bak hemen arayıp bulmuş indirimdeymiş daha sık yolla diyormuş sen daha sık çiçek yollanmayı hak edecek ne yapıyorsun acaba
Belki cocugun parasi yok. Sen fiyatina ne bakiyosun dusunmus seni onemsemis gondermis. Yilmaz Guneyi dedigi gibi 'cebimizde yoktu yuregimizden verdik'. Senin onun arastirman bile abes. Neyse...
Bana bir dal çiçek bile almadı ama önemli olan sevmesi yeter bana çok seviyorum onu. şartlar uygun olsa herkes göndermek ister krizantem orkide ama yoksa yok para için değil o olduğu için sevmeli
Bir de daha sık istiyormuş lan kendini ne bok sanıyon acaba? Kendin erkek arkadaşına neler aldın ki şimdiye kadar? 5 paralık hediyeyi bile hak etmiyorsun Allah sizin gözünüzü parayla kör etmiş... Umarım senin gibi bir kız arkadaşım olmaz ya. Her kız böyle değildir de böyle olmayan bize denk gelir mi acaba merak ediyorum. Ulan çok fena sövesim geldi de neyse tek bir küfürle yetiniyim ve senin gibi insanların a*ınakoyim.. tabi senin de a*ınakoyim...
En İyi Cevaplar