İnsanlar yazı icat edildikten sonra yazmaya başladılar. Bunun arkasında kafiyeler çıktı ve ilk şiir oluştu. Sonra edebiyat gelişti bunu zaten hepimiz biliyoruz. Ancak bu şiirler kimi insanlar için normal yazılar olarak kalırken kimileri için ise oksijen misali hayatı devam ettirmek için gerekli oldu.-Peki şiirlere çok düşkün birisine ne hediye alırdınız? #Şiir#Şair#Bıyıklı
Şiirlerle yaşayan birine en sevdiği şairin kalemini örnek alarak yazılmış bir şiir armağan ederim reis. Gerçi benim zaten şiirlerim hazır duruyor da. Kişiye özel olsun diye yazıveririm yeni bitane nolucak
duygusal manevi hediyeleri sever onlar şiir kitabı diycem çok klasik olucak bence şey yap sevdiği şiirleri güzelce yaz hep saklayabiliceği bir hediye olur ya da ona bir şiir yaz ama şiirden soğutma:)
Çok güzel defterler var, değişik, siyah beyaz alıntıların olduğu defterler.. Onlardan alabilirim veya güzel şiir kitapları içeren bir seri. Karşımdaki kişiye bağlı.
Ben şiirlerle yaşayan biriyim ve böyle karton kapaklı eski duran defterlerden alıp için güzle güzelşiirler yazsan mest edersin beni ama alacağin kişi sever mi bilmem
En İyi Cevaplar