Bugün masalımız başlayalı tam 1 yıl oldu.❤️ bu da hem ilk sorum olsun hem de Balımmm'a küçük bi yıldönümü sürprizi olsun hem de burdan sevgili mi olur diyenlere cevap olsun. İyi ki biz sevgilimm❤️❤️

Bugün masalımız başlayalı tam 1 yıl oldu.❤️ bu da hem ilk sorum olsun hem de Balımmm'a küçük bi yıldönümü sürprizi olsun hem de burdan sevgili mi olur diyenlere cevap olsun. İyi ki biz sevgilimm❤️❤️

Şiir özel bir hediye değildir. Zaten şiir zamanında birisi için yazılmış, söylenmiş. O duygular ona aittir yani sana veya sana ithaf edene değil. Ben sevdiğine şiir vermeyi basite kaçmak olarak görüyorum. Gidip bir tane çiçek bile koparsa daha anlamlı en azından yerden kopardığı 1 papatya bana özel olur. Ama şiir bana özel değil zaten
Basite kaçmadım, bi edebiyat öğretmeni için başkasına yazılmış olmaktan çok daha fazla şey ifade ediyor bence.
Hayatımın en güzel en anlamlı hediyesi oldu bu... 02.01.2023... Hayatıma güneşin doğduğu gün oldu... Bu site canimdan öte canımı benle buluşturan yer oldu... 1 yıldır hep diyorum ya sana iyi ki o gece bulmusum seni... Iyi ki cevap vermişsin bana... Iyi ki hayatında bi yer açmışsın benim icin... Iyi ki varsin... Iyi ki benimlesin... Iyi benimsin... Rabbim bana sensiz bi ömür nasip etmesin... Ben senden razıyım, Allah da senden razı olsun... Cok ama cok seviyorum seni ❤️❤️❤️
Kış ortasında baharı getirmekti seninki, karanlıkta ışığı açmaktı, güneşin önünden bulutları çekmekti ❤️ iyi ki biz olduk. Seni her şeyden çok seviyorum ❤️ gölgen üstümden eksik olmasın sevgilim ❤️❤️
Ne güzel sevgili olduğunu gizlemiyorsunuz, umarım güzel şekilde hep böyle devam edersiniz.🌼
Şiirden güzel hediye olur, hiç değilse benim gibi Edebiyat severlere.❤️
Niye gizleyelim ki, burada tanıştık biz, 1 yıldır da çok güzel giden bi ilişkimiz var. Teşekkür ederim güzel dileklerin için 🙏🌸
Öyle oluyor genelde, gizlemeyin Allah daim etsin.🌼
Amin, teşekkürler 🌸
Cevap
3Cevap
Bence olabilir
Yukardaki siire bayıldım😍olur ama yavan kaliyor yaninda bir çiçek buketi ya da kolye daha tamamlayici olur
Şiiri hediye ettiğim söylesin madem ☺️Yavan mı kaldı hayatım ne diyosun @S1F1R-B1R
@S1F1R-B1R hayatımda yaptığım en kötü kurabiyelerdi. Her zaman yaptığım tarifi tutturamamıştım, yenisini yapmaya da vaktim olmamıştı aslında. Hiç bozuntuya vermedin, benden ne gelse bi kağıt parçası dahi olsa sakladın. ölsem unutamam ❤️
Vay be aşka bak bu devirde boyle sevmek imrendim ne yalan soylim inşallah hep boyle kalir🌺🙏🏻
@S1F1R-B1R canımın en içi ❤️
Amin amin aminn 🩵🌸
Amin maşallah😀🙏🏻
Olur hatta çok daha anlamlı olur benim için...
Kesinlikle 🌸
çok sürmez. merak etme. dönüp bakma bu mesaja.
Çok da sürer, güzel de olur.
Hayırlısı
@S1F1R-B1R sene sonunda tekrar bakalım. O kadarda ömür vermiyorum.
10 sene sonra da bakabilirsin. Birilerinin ömür biçmesine açık bi konu değil bu
:) Göreceğiz.
Umarım haksız çıkarım.
Tabi ki de olur. Illa ki somut bir nesne olacak diye bir şey yok
Aklın yolu bir
Burdan sevgili olunur ciddi düşünülmez sevilmez aşık olunmaz hala o düşüncedeyim.
Çifte göre değişir bence
Bunlar muhattabına göre değişiyor aslında, hayır hiç korkmuyorum çünkü gerçek bi ilişkideyiz biz. Ben onun gerçekten hayatındayım o da benim hayatımda. Burdan ibaret değiliz yani
Korkarsan hiçbir şeye başlayamazsın diye düşünüyorum ben genel anlamda. Teşekkür ederim 🌸
Olur neden olmasın.
hem de çok güzel olurdu
Bence olur
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?