arkadaslar benzin lpg li otomobil
aldık,siz hangi istasyonlari
kullaniyosunuz ? Avantajları nedir
aldık,siz hangi istasyonlari
kullaniyosunuz ? Avantajları nedir
Opetten online yakıt alııyorum %5 veriyor %5 te akbank veriyor toplamda 500 liralık alıyorum her ay 50 TL ' lik bedavaya geliyor ama sadece mazot ve benzinde kullanabilirsiniz. lpg de olmuyor.
benzin alacaksan şhelll den al lpg alıcaksan total lpgyı totaldan aldınmı araba cok pıs ucuyor performans artıyor ama benzinide shell den al
Çoğunluk opet demiş ama benim Shell takıntım var puanımı ne birikiyor money kartı ile avantajlar kredi kartıyla ilgili genelde
opet.105 lira alınca para mı birikiyo kartta bişey oluyo :D
Cevap
23Cevap
son dönem pepsi benzin indirim kampanyasını da düşünürsek opet açık ara önde opet yani
fiyat a aldanmadan almalısın.sonuçta arabanın da sağlığı önemli. bulunduğunuz şehirde kurumsal olmayan petrollerde olabilir. oradaki kullanıcılardan öğrenmek daha iyi olabilir diye düşünüyorum
herkes opet diyor opet hava basıyor milangaz ucuz ve saglam.
Harbi mi usta ya ona göre alacağım
opette kaç lira lpg? bide milangaza bak ? opette zaten milangazdan alıyor kazanç saglamak için iraz pahalı satıyor adı üstünde kalite diyor :D kalite bumu cok aldırınca kartta puan oluyormus musterı cekme cabası kardeşim kimse parasını sokakta bulmuyor kmise keriz degil para veriyorsan hakkını alacaksın.
Harbi mi ya usta ? Neye güvenerek söylüyorsun acaba nereden biliyorsun
bende passat vardı ankaradayım ben. milangazdan aldıgımda 400 km yaparken opetle 350 km yapıyorum.
opet aygaz-
benzin mazot içinde shelll haftalık denetimi var. sağlamdır.
opette de var mi bu denetim
kardeş tecrübelerime dayanarak aygaz euro lpg + shel gaz şaşma bunlardan
Total'den alıyoruz genelde biz avantajı var mıbilemiyorum ama babam opetten aldığında içine hava basıyorlar diyor.
opet iyi ancak shellde iyidir, starpet lukoil gibi yerler berbatt
2010 2.0 Accord kullanıyoruz, Opet Aygaz dan şaşma.
opet kullanıyorum paro puan sistemi de var
hiç değiştirmeden bp alıyorum gayet güzel .
Su,pepsi yerine göre bira.
OPET SHELL BP DIŞINDAKİ BÜTÜN FİRMALARA GİT
Neden usta
türk mali olan hangisi ? Hangisini öneriyorsun
total türk mali mi
Opet aygazı tek geçerim
benzin OPET
LPG TOTAL
hangisi denk gelirse :>
opet iyidir, kalitelidir.
fark etmez hangisi uygunsa ondan alıyorum
Opet candır cannn :D
milangaz ve opet hariç farketmez
Opet!
opet aygaz al
Opet benim tercihim
shell gayet iyi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar