Yemek sepetinde birkaç hafta önce bir puan kazanma şeysi başladı, kullananlar bilir. Yaptığın her alışverişten puan kazanıyorsun, puanların birikiyor... filan.
Bu iş ilk başladığında bilgi veren bir pop-up çıktı ama ben elbette ki okumadım. Şimdi de ne olup bittiğini anlamıyorum haliyle. Yani orada birikmiş puanlar görünüyor falan. Ben bunları kupona falan çevirip kullanabiliyor muyum ya, var mı öyle bir şey? Ay lütfen olsun çünkü! Yemek sepeti puanları yemeğe çevrilir mi?
Sitede bilgi bulamadım, bileniniz var mı? yemek sepeti paunları yemeğe çevrilir mi?
Yemek Sepeti'ndeki yeni puan kazandırma sistemini yemeğe çevirebilir miyim ben?
Hiçbir işe yaramaz yemek sepeti puanları. Yemek sepeti puanları sadece sitede daha görünür olmanı sağlıyor. Yani yemek sepeti sitesinde. Rozet sistemi var yemek sepeti sitesinde. Her rozet için belirli bir puan var. Atıyorum 100 puana muhtar rozeti alıyorsun gibi. Yemeksepeti puanları yemeğe çevrilir mi sorusunun cevabı da şu şekil. Hayır yemeğe çevrilmiyor. Yemek sepeti puanları ne indirim sağlar ne de bedava yemek sağlar. Bu yüzden puan toplayacağım diye uğraşmayın. Puan sayınıza göre listeleniyorsunuz o kadar. Tamamen oyun oynamak diyebiliriz bu sistemem. Şahsen ben hiç takılmıyorum bu yemek sepeti puanlama sistemine ve rozetlerine. Size de aynısını tavsiye ederim. Detaylı bilgi için bu içeriğe tıklayabilirsin.
yemek sepeti puanları ne işe yarar?
Yemek Sepeti Puanlarıyla Sipariş Verilebilir mi?
Hayır yemek sepeti puanlarıyla sipariş verilemez. Yemek sepeti puanları sadece sipariş veren üye listesinde üstlerde gözükmeni ve rozet kazanmanı sağlar. Puan biriktireyim böylelikle sipariş vereyim düşüncesinde olmayın yani. Çünkü puan sistemiyle sipariş verilmiyor maalesef. Keşke böyle bir sistem getirseler ama. En azından indirim yapsalar güzel olurdu. Yemeksepeti puanlarıyla sipariş verilir mi sorusunu da hallettiysek gelelim diğer konuya.
yemek sepeti puanlarıyla sipariş verilir mi?
Yemek Sepeti Puan Kasma Nasıl Yapılır?
Bol bol sipariş vererek, yemek sepeti'nin düzenlediği kampanyalara katılarak, yarışmalara katılarak, sosyal medyada düzenledikleri yarışmalara katılarak. Sosyal medya hesaplarını yemek sepetine bağlayarak puan kasabilirsiniz. Ayrıca restaurantlara yorum yaparak yemek sepeti puan kasma işini halledebilirsiniz. Getiren kuryeye oy vererek, sipariş verdiğin restaurantlara oy vererek da yemek sepeti için puan kasabilirsiniz. Bu arada kredi kartı ile ödeme yaptığında da puan kasabiliyorsunuz. Kapıda nakit ödemekten ziyade karttan ödemeyi tercih ediyor yemek sepeti.
yemek sepeti puan kasma nasıl yapılır?
Yemek Sepeti Puan Kasma Hilesi Var mı?
Hile yok bu işte. Ama dilerseniz yemek sepeti sitesine girip tek tek restaurantlara girip yorum yazabilirsiniz, oy verebilirsiniz. Yemekler için yorum bırakabilirsiniz. O zaman sipariş vermeden puan kasmış olursunuz. Yani olay yorum yapmak ve oy vermekte tamamen. Yemek sepeti puan yükseltme hilesi bu kadar basit. Kolay bir şey, hemen halledersiniz. :)
Ya o tek başıma fazla geliyor bana, en fazla 10 liraya kadar iniyor ya. Ama çok kişiyken, hele de sevdiğim bir restorandan geldiyse, çocuklar gibi şen oluyorum :)
Hiçbir işe yaramaz yemek sepeti puanları yemek sepeti puanları sadece sitede daha görünür olmanı sağlıyo yani yemek sepeti sitesinde rozet sistemi var yemek sepeti sitesinde her rozet için belirli bir puan var atıyorum 100 puana muhtar rozeti alıyosun gibi yemeksepeti puanları yemeğe çevrilir mi sorusunun cevabı da şu şekil hayır yemeğe çevrilmiyo yemek sepeti puanları ne indirim sağlar ne de bedava yemek sağlar bu yüzden puan toplıcağım diye uğraşmayın puan sayınıza göre listeleniyosunuz o kadar tamamen oyun oynamak diyebiliriz şahsen ben hiç takılmıyorum bu yemek sepeti puanlama sistemine ve rozetlerine size de aynısını tavsiye ederim
Hiçbir işe yaramaz yemek sepeti puanları yemek sepeti puanları sadece sitede daha görünür olmanı sağlıyo yani yemek sepeti sitesinde rozet sistemi var yemek sepeti sitesinde her rozet için belirli bir puan var atıyorum 100 puana muhtar rozeti alıyosun gibi yemeksepeti puanları yemeğe çevrilir mi sorusunun cevabı da şu şekil hayır yemeğe çevrilmiyo yemek sepeti puanları ne indirim sağlar ne de bedava yemek sağlar bu yüzden puan toplıcağım diye uğraşmayın puan sayınıza göre listeleniyosunuz o kadar tamamen oyun oynamak diyebiliriz şahsen ben hiç takılmıyorum bu yemek sepeti puanlama sistemine ve rozetlerine size de aynısını tavsiye ederim
Ya şaka maka, sadece puan toplatmak pazarlama açısından ne derece aksiyon alır merak etmiyor değilim. Sipariş vermeyeni sırf muhtar olacağım diye siparişe başlatırlarsa, vallahi tebriks :)
Valla tüketmesem göbek yerine six pack olabilirdi şaka değil :)) Haklısın pek işe yarayacağını sanmıyorum, aslında klasik pazarlama kampanyaları daha kullanışlı oluyor en azından işimize yarıyor yoksa seninde benimde muhtar olmaya hevesli olduğunu sanmıyorum :)) Bu yolla olanda yerinden kalkamaz biz ziyarete gideriz :)