Camaro SS 67 model çok zor bulunur. Bu üçü arasında benim görüşüm tartışmasız ve açık ara önde Dodge Challenger olur hele ki Hellcat ise tadından yenmez 😁 Konuşulacak çok şey var ama Dodge Challenger der konuyu kaparım hocam 😂
Merhaba soru hakkım kalmadığı için ve burada araba bilgisi olanları olduğu için buraya yazayım dedim acil bir durum var. Sürmeyi yenş öğreniyorum araba üzerinde pratik yapıyordum ve kontak kapalıyken direksiyonu çevirdim zateb dönmüyordu ama birazcık da dönderince çıt etti ve kitlendi sanırım Bi şey olur mu geri açılır mı kolayca lütfeb yardım edin kontağı çalıştırınca direksiyon açılır mı geri
Bunun suçlusu hep hızlı ve öfkeli filmi, onda ki arabalar bunlar :D Eğer eski ve sağlam araba derseniz getirme şansınız varsa ford gt derim, bunlardan daha iyi. Tabi bekleyeyim derseniz onun 2017 kasası çıktı, yakında Türkiyede olur
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
bende bu hastalik cocukken basladi ilk 67 model mustang ile girdim bu isin icine :D amerikan arabalarinin hepsini seviyorm
120 bin dolar arabada hic bir ozellik yok sadece motor. :D camlar bile otomatik degil radyo bile antika gerisini sen dusun. klasik araba tutkunlarindan baska kimse vermez o parayi o arabaya. o paraya porsche carrera veriyorlad :D
Amerikada benzin galon fiyatından hesaplandırılıyor, normal, güzel bir araba alıyım deseniz 15-20 bin $ a buradakilerden kat ve kat güzel arabalar var :D
En İyi Cevaplar