merhaba arkdaşlar 24 senelik tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim. yıpranmış saçlar hakkında bahsedicem. solda sağlıklı bir saç teli sağda ise yıpranmış bir saçteli görüntüsüdür. yaklasık 20.000 den fazla büyütülmüş bir foto olması saçların net ne oldugunu anlatmaktadır. saçlarımız aslında kalın ince dalgalı ya da düz olmasında tek ortak nokta bütün saçların kamış ( pipet ) şeklinde olmasıdır içi boş olan saçlara tabiri cazi kelimemizdir sağlıklı saç ise ( çubuk makarna) misali sert ve doludur. yaz aylarında yıpranması hızlanan saçlarınızı benim size tavsiyem. bu görmüş oldugunuz harika ufaklık argandır. argan yagı alırken dikkat ettmeniz gereken özellik ise görmüş oldugunuz agaçtır resim kötü ama marka sorunu olur diye koyamadım üzerinde bu resim amlemi yoksa almayınız gerçek argan degildir argan yaginin içinde bulunan özellikler saymakla bitmez ama en basit olarak şunu söyleye bilirim 4 6 hafta içersinde düzenli kullanıldıgınında yüzde 85 oranında onarma özelligi vardir. argan yagını bulamadıysanız sizlere bir diger önerim hakiki olarak yanı başımızda bulunan ve en dogal yiyecek olan zeytin yagını tavsiye ederim hakiki zeytin yagi saçlarda ve vücütta inanılmaz ölçüde besleyecegi özellige sahip oldugunu biliyormuydunuz. kullanımı olarak ta bilgilendireyim sizleri.
Arga yagı kullanımı: saçlarınızı yıkadıktan sonra ( kremsiz ) şampuanla havlu ile iyicene suyunu alınız 3 damla saç fırcanıza sıkınız daha sonra devamlı saçınızı tarayınız fırçaya dökme sebebimiz fırça yassı oldugundan saçarınıza daha eşit miktarda yayması saglanacaktır.
Zeytin yagı: saçlarınızı yıkayıp iyi bir şekilde kurutunuz tamemen kuruduktan 10 dakkika sonra saçlarınıza zeytin yagı ile dip uç olmak üzere iyi bir şekilde yediriniz masaj yapınız daha sonra saçlarınızı bir boneye sarınız 20 dakkika beklettikten sonra ise yıkama zamanı Lütfen buraya dikkat çogu insan direk su tutar ama yagın donmasına 7 8 şampuan yapmanıza sebeb olur yaglı bakımlarda ise yag hic su vurmayınız öncelikle saçlarınıza güzel bir şekilde şampuan ile yagı bocalayın iyi bir şekilde yedirdikten sonra su ile arındırın 2 şampuanınız normal herzaman yıkadıgınız gibi yıkayınız tarayıp kurutunuz ( kesinlikle bakımlardan sonra fön ya da düzleştirici maşa ) kullanmayınız.
davınes kuru ve yıpranmıs saclar sampuanı kullanıyorum sizce nasl davınes. bıde sacımı cok boyattım artık sac özellıgını kaybettı saman gıbı kestrmekte ıstemyorum. sacımı duzlestrdıkten snra argan yagı suruyorum durulamıyorum. argan yagı nashi marka kullanıyorum. daha ucuzlarını alsam kalıte olarak cok farkeder mı. sacı duzenlı kestrmek hızlı uzamasını saglar mı
Hanim efendi bahsettiniz sampuani duymadin nashi dunyada ilk ve tek argandir. muhtesemdir. kestirmediniz surece sac canlanmaz duzenli kesim. icin soyle anlatim size. misal temmuzda kesim yaptirdinizda 2 ay sonra eylulde daha sonra kasimda daha sonra subatta kesim yalilir birdahada kesilmez sac agustosa kadar hepsinde yarim cm kestirmeniz size 17 cm far eddirecektir.
Dökülen saçları ne yapacağız biz ya 😔 kullanmadgm ilac sampuan kalmadi. Saclarim okadar ciliz ki kisacik kestiriyorum hep. Gurlesmesi icin ne yapabilrim.
üzgünüm dökülmeye bir çözüm malesef yok size bir anı anlatayım izlinizle hem gülersiniz bir firmanın tanıtımı için davet edildim ismini vermicem bir dünya markası sözde saç showları vs hersey bitti tanıtıma döndü olay ürünler tanıtılıyor ( ki kolay kolay ikna olmam ) bir dökülme için klasik şampuan ve serum önerisi geldi adamlardan dünyaca ünlü bir professonel bilim adamı üretmis adam çıktı kürsüye sanarsınızki 100 karat elmas buldu şöyle böyle anlatıyor sonunda soru cevap kombinasyonu basladı herkez övüyor adamı ben hiç soru sormıcaktım ama dayanamadım beyfendiye sorum var diyerek ayaga kalktım MADEM BU ÜRÜN SAÇ DÖKÜLMESİNİ en gelliyor ise NEDEN BEYFENDİDE İŞE yaramadı dedim :) kimse ses seda çıkmadı bir anda herkez ğüldü evet demeye başladı ( adam dünyaca ünlü ama yası 33 ve ben tanımıyorum) kimse adamı tanımıyor ne ünlüsü ne ürünü dökülme dur duramazsınız. kanmayın inanmayın sadece var olanı kurtara bilirsiniz.
zeytinyagı sampuana atılmaz kesik dedigimiz parcalanma olur kullanılmaz hale gelir gürleşmeye bir çözüm olmaz genetik olarak insanların saçları 1.17 yas arasında oturmus olur zaten daha sonrasında dokulmelerden dolayı azalma olur ama. çogalma olmaz
ben genelde tuzsuz şampuanları öneriyorum atılmama sebebi şampuan içine koydugunuz yag herzaman uzerinde kalacagından saçlarınızı daha fazla kir toplamasına sebeb verecekdir
şöyle söyleye bilirim kuaförünüzde sadece KERATİN bakım yaptırın keratin bakım ise önce saçlarınız yıkanır nemli iken sürülür aşırı keskin kokusu vardır zaten sonra ısı verirlir taranır sonra özel şampuanıyla yıkanır onların haricindeki ürünlere pek ğüvenmeyiniz
Tamamdir cok tesekkurler :) bide bisey daha sorucam kuafor gozuyle bakarsaniz sizce kullu koyu kumral bana olur mu profil fotografimdaki benim. olmaz derseniz nasil bir renk tercih etmeliyin