Alışveriş & Hediyeler Nurtuba sitesinden alışveriş yapan var mı? gökçeGkç Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birşeyler almak istyorum Ama daha önce bu siteden almamıştım o yüzden malları iyi mi bilmiyorum alan varsa yardımcı olabilir mi? Nurtuba sitesinden alışveriş yapan var mı? Cevapla Alışveriş Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Eliz57 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Evet ikikere aldim 1 10 Yorumla gökçeGkç +1 yıl Ne aldn nasil di bn abiye almayi dusunuyomda Yorumla Eliz57 +1 yıl Dugun icin abiye almistim , ilkinde sorun yasamadim, ikinci siparisimde dugunde elbisesiz kaldim Yorumla Eliz57 +1 yıl Ama telfi ettiler Yorumla Eliz57 +1 yıl Wattsap ile iletisimde olursaniz takip edebilirsiniz. Urunler kaliteli Yorumla gökçeGkç +1 yıl Yok suanlik acelesi yok ta bnim icin sadece mali iyimidir bioemedim Yorumla gökçeGkç +1 yıl www.nurtuba.com.tr/gamze-polat-orkide-abiye-lila Bunu almayi düsnym bir bakar msn kötü ckar mi? Yorumla Eliz57 +1 yıl 2 tne almistim ikiside kalitesi cikti aaten bu model de tasarimci modeli, kumsinda sorun cikcagini sanmiyorum Yorumla gökçeGkç +1 yıl Sence almali miyim? Yorumla Eliz57 +1 yıl Ona karisamam ki, kendin bilirsin Yorumla gökçeGkç +1 yıl Tskkrlr canım Yorumla
ÇapkınAdam45 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl tunik mı 0 6 Yorumla gökçeGkç +1 yıl Abiye bide etek Yorumla ÇapkınAdam45 +1 yıl sefa Merve var Yorumla gökçeGkç +1 yıl Ordakileri bgnmedim Yorumla ÇapkınAdam45 +1 yıl moda selvim bak Yorumla gökçeGkç +1 yıl Baktm onlari blym ama orda istedgm gbi bulamdm Yorumla ÇapkınAdam45 +1 yıl git salı pazarı ns Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet ikikere aldim
Ne aldn nasil di bn abiye almayi dusunuyomda
Dugun icin abiye almistim , ilkinde sorun yasamadim, ikinci siparisimde dugunde elbisesiz kaldim
Ama telfi ettiler
Wattsap ile iletisimde olursaniz takip edebilirsiniz. Urunler kaliteli
Yok suanlik acelesi yok ta bnim icin sadece mali iyimidir bioemedim
www.nurtuba.com.tr/gamze-polat-orkide-abiye-lila
Bunu almayi düsnym bir bakar msn kötü ckar mi?
2 tne almistim ikiside kalitesi cikti aaten bu model de tasarimci modeli, kumsinda sorun cikcagini sanmiyorum
Sence almali miyim?
Ona karisamam ki, kendin bilirsin
Tskkrlr canım
tunik mı
Abiye bide etek
sefa Merve var
Ordakileri bgnmedim
moda selvim bak
Baktm onlari blym ama orda istedgm gbi bulamdm
git salı pazarı ns