Gün içinde telefonu 3 kere düşürdüm, bir kere de tuvalete düşürmüştüm :/ ondan mıdır nedir bilmem arka kamera çalışmıyor. HTC kullanıyorum. Yeni bir telefon almak istiyorum. Ne önerirsiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılÖncelikle kullanım şekliniz nasıldır , ona göre özellikleri olan cihaz belirlemek lazım. Düşme gibi olaylarda hepsinde sorun yaşanabiliyor. Kamera odaklı ise Sony düşünülebilir. Ayrıca su geçirmez. İşletim sistemi stabil ve korunaklı olmasını istersenizde apple iphone serisi uygundur. Kamera tatmin eder. Şarj süresi canınızı sıkabilir onuda belirteyim.
18 Yorumla- +1 yıl
Yani fotoğraf çekmeyi seven bir insan değilim ama yine de şimdiki gibi arka kamera olmaması moralimi bozuyor :) o yüzden über kaliteye gerek yok kamerada. Facebook instagram kullanan bir o de değilim uygulamam çok yok ama arada dizi falan indirebilirim ya da oyun, şimdiki telefon onu kaldırmıyor mesela.
- +1 yıl
Android bir cihaz alıcak olursanız 3 gb ram ve en aşağı 32 gb hafızaya sahip olsun. Oyun için sıkıntı yaşamazsınız. Bütçe nedir?
- +1 yıl
Bütçe; yok😅 taksitli almayı düşünüyorum. Fark etmez o yüzden :)
- +1 yıl
Haa ponçik bir telefonmus.
- +1 yıl
İşlemci hızı tek çekirdek bakımından düşük olsada ram ve hafıza güzel görüntüsüde hoş. Siz yine de yorumlara bakın cihazın uzun kullanımda ne yaşattığı önemli
- +1 yıl
Hahhaa evet pembiş
- +1 yıl
bir telefon
En İyi Cevaplar
Bende hep htc kullandım.
Şu an 620g modelini kullanıyorum kasma yaşadığım için bende değiştiricem.
Samsung j5 prime ya da j7 almayı düşünüyorum.
Hızlı, camerasi iyi teknik özellikleri donanımı yeterli.
Htc kadar da sağlam cihaz görmedim kullanmadım.
Lg ya da yine htc al derim.14 Yorumla- +1 yıl
Aldığım düşük bir model galiba ya da hepsi mi böyle bilmiyorum. Telefonda 2-3 uygulama var fotoğrafları günlük temizliyorum yine de hafıza dolu. Hafıza kartı kullanmıyorum ama zorluyor beni.
- +1 yıl
Benim kullanmakta olduğum cihazın fiyatı 700 Tl nakit almıştım 1 yıl 1 ay doldu. 16 gb hafıza bilindik uygulamalar yüklü, bende herhangi bir uygulama yüklemeye çalışırken bir şeyler silmem için yönlendiriyor.
Ne kadar resim var önemli hafıza kartı kullanmadan kendi deposu uygalamalar ile birlikte 1000 e yakın ya da biraz daha üst rakamlar da resim vb yer almalı eğer o kadar bile yoksa cihaz hafıza dolu diyorsa cihazına kendin format at power+ ses kısma tuşuna bir kaç saniye basılı tutarak, cihaz önce tamamen kapalı olmalı denemekte fayda var :)
Dilersen fiyat söyle istediğin fiyata uygun en iyi cihazı öneriyim. :) - +1 yıl
Ben de aşağı yukarı aynı fiyata peşin almıştım 1-2 sene önce galiba. 1000 fotoğraf değil daha az var. Ki bundan önceki telefonum s3tü içinde binlerce fotoğraf vardı, ironik :)
Taksitli alacağım, önemli değil fiyatı. - +1 yıl
J5 prime alma onu geçtim resimler de aşağı yukarı inerken görünmüyor.
Samsung galaxy C5 ben bunu da almayi düşünüyorum kararsizim sadece :)
Ekran: 5,2 inç 1080p Super AMOLED
İşlemci: 1,5 GHz 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 617
RAM: 4 GB
Hafıza: 32 GB dahili, 128 GB’a kadar microSD
Kamera: 8 MP ön, 16 MP çift LED flaşlı arka kamera
Batarya: 2600 mAh
İşletim sistemi: Android 6.0.1 Marshmallow
Ortalama fiyat: 1200 TL taksitle 1500 TL'yi bulur
Ram camera hafıza şarj süresi bence sana yeterli bana da yeterli :)
General mobile de güzel ayrıca.
Vestel casper asus vb marka önermiyorum.
+1 yılKesinlikle iphone. Ben iphone 5s kullanıyorum mesela. Uzun süredir kullanıyorum. Kaç kere yere düşürdüm, suya düştü hiç bişeyi yok çok şükür. Bundan önce Not 2 ve Not 3 kullandım. Not 2 imi parkta düşürdüm ve ekran paramparça oldu. Not 3 üde odamda yatağımın üstünden ekranın üstüne düştü ekran gelmedi. İphonedan çok memnunum tavsiye ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
Benim de aklımda iphone var aslında. Normalde şişirilmiş bir telefon olduğunu düşünüyordum hala da düşünüyorum ama en mantıklısı o gibi. Bakalım :)
+1 yıl2015 eylülde note 5 almıştım ben. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım, samsungun en iyi telefonudur bana göre. İPhone ve htc kullandım, ama samsungun telefonları içerik olarak çok daha anlaşılır ve rahat. Tavsiye ederim.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
36Cevap
+1 yılZaten tuvalete düşürüpte kullanmaya devam etmeyi düşünüyorsan düşünme. :) Casperler sağlam oluyor ama kamera falan kötü.
Ben huwai p9 lite kullanıyorum çok beğendim çok güzel. Parmak izi falanda okuyor. Ama gitti gidiyor dan al. Vatanda falan 1400 sitede 1150. Tabi pahalanmadiysa14 Yorumla- +1 yıl
Yoo devam ettim😅
- +1 yıl
Bide kız olucan ben kızları temiz bilirdim. Bari telefobcuya satma başkasının gunahina girme :))))
- +1 yıl
Temizledim ama😋
- +1 yıl
Temizlemiş miş git ya :)) vallahi 5 bin TL lik telefonum düşse onu alipta kullanmam sen eyy yavrum eyy :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütçene göre değişir. Ama işini görecek telefonlar 1000-1500 tl arasında şu an. Eh biraz son model olsun, markası olsun diyorsan 2000-3000 arasında değişir. Bütçe nedir tam olarak, o önemli tavsiye verebilmem için :)
14 Yorumla- +1 yıl
Fark etmez bütçe ya taksitli alicam her türlü😅
Cevap sahibi+1 yılsamsung s7 edge derim o zaman ya da biraz daha bekle note 7 de yapılan hatayı telafi etmek için note 8 fırsat olacaktır büyük ihtimalle çıkarken ( ya da s8)
Bir şeyi yeni çıktığında alıp 3,4 sene kullanamıyorsan alma ama yazık olur parana :P
S7 edge şu an android tarafında ki en iyi kameraya sahip. Bayanlara genelde önemser diye belirtiyorum ^^ hoş diğer donanımsal özellikler olarakda zirvede.- +1 yıl
Çıks ben kamera kullanmam :/ ama edge in kenarları kıvrık ben sevmem öyle sinirlerim bozulur 😅
Cevap sahibi+1 yıls7 al düz :P
Hiç android telefon kullanmadım hayatımda yıllardır iphone kullanıyorum, gayet memnunum.
12 Yorumla- +1 yıl
Amcamın telefonunu kendiminkinden sık kullanıyorum, onunki de iphone. Ama ışte oyun falan oynarken iyi de mesaj yazamıyorum geri tuşu yok kafam karışıyor. Fakirim galiba :/
- +1 yıl
Ilk iphonemi 5 yıl önce felan almıştım sanırım. O zamanlar iphone dedin mi akan sular duruyordu, masaya koyduğun zaman havalı oluyordun. Ondan önce kaydıraklı telefonum vardı, neyse telefonu aldım tek bir tane orta tuşu var milleti arayamıyorum felan geri gelemiyorum, 2/3 gün cahil gibi gezdim ortalıkta :/
Tuvaleti düşürdüğün telefonu kullanıyorsan zaten...
Notüç al22 Yorumla- +1 yıl
Kullanıyorum, eni pırablım? Ben telefonu tutturmadim mi sana ya bir bahaneyle vereydim keşke... ahshs
😱😱 yaşadığına şükret ben bir kere merdivenlerden düşürdüm ekran hakkın rahmetine kavuşmuştu ama LG ya da SAMSUNG hem dayanıklı hemde çok kullanışlı
10 YorumlaElimdekinden memnunun ama şikayet eden de çok bilmiyorum ki önersem mi. Ben hiçbir sıkıntısını görmedim daha
19 Yorumla- +1 yıl
Bunun altından bir şey çıkacak gibi hissettim, 3310 falan demeyeceksin Dimi😒
- +1 yıl
Hıı saka yaptım anneeem :/
- +1 yıl
Bilmem ki anlasam sormam burda 😅
- +1 yıl
199.90 kuruş, tam reklamcı😅
İpHone dan şaşma derim, bende düşünüyorum. Android bir yerden sonra kasiyor, İos her zaman 1-0 öndedir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 ay önce LG aldım 850 TL'ye hiç donma, kasma gibi şeyler olmadı, modeli K10 du. Ben 800-900 TL den fazla para vermeyi sevmem telefona ama samsung almada ne alırsan al. :)
14 Yorumla- +1 yıl
Lg sevmiyorum ben :/
Cevap sahibi+1 yılBende sevmiyordum :D Iphone güzel ama geri tuşu yok o sıkıntı :/
- +1 yıl
Evet ben de onu sevmiyorum :/ ama kullanan nası kullanıyor, o da var😅
Cevap sahibi+1 yılAlacak olursan Teknosa, Carrefour burlardan alma ımeı kayıtsız ya da kaçak telefonları satıyorlar. :)
Bu kadar sık düşüren birine ancak 3310 önerebilirim.. :)
20 YorumlaSamsung a7 kullanıyorum 1 yıldır, memnunum şuanlık 😄
20 Yorumla
+1 yılelimde 3 senedir kullandığım Nokia lumia 1320 vardı şimdi huawei p9 var onu deniyorum şu an için bir sıkıntısı yaşatmadı çok seri makine ama uzun kullanmadan bişi demiyim
10 YorumlaLG güzel. iphone de güzel ama android olmadığı için çok sıkıntı.
10 Yorumlahtc nin en güzel ve sağlam telefonu m 8 dir iphone dan sonra en iyi telefon not 5 dir... bence
10 Yorumla
+1 yılIphone 6S gayet güzel veya Samsung Note 5 bu konuda gayet iyi
10 YorumlaiPhonedan şaşmamak lazım, alışman zor olur başta ama sonra ben diğer telefonları telefon diye nasıl kullanmışım dersin 😬
10 Yorumla
+1 yıl3310 kullanuşlılığını hiçbirinde bulamadım :D
3310 geri dön... :D10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeneral mobile sizden birşey isteyeceğim nickimin baş harfini söyleyin
13 Yorumla- +1 yıl
Niye 😅
Cevap sahibi+1 yılgizli kullanıcıları görüyorsunuz ya merak ettim :D
Cevap sahibi+1 yılanladım gizlilik politikasına uymak zorundasın bari özelden yaz nickimin baş harfini :D
+1 yılOha ya okadar hangi telefon olursa olsun öyle olur yani tuvaletten sonra yani
10 Yorumla
+1 yılİphone 7 alacaksın düz modeli iPhone ayrı bır tlf dan dıgerlerı 2. Sınıf
10 Yorumlaİ phone tabikide 😅 50sefer düştü hala çalışıyor 🙏
10 Yorumla
+1 yılTelefon kullanmaya karşıyım =/
14 Yorumla- +1 yıl
Neneney?
- +1 yıl
Elime yapışıyor, ben mi onu kullanıyorum yoksa o mu beni kullanıyor bilemedim ve ayrıldık. (Mobilden yazdığım belli oluyor mu?)
- +1 yıl
Haha yok olmuyor, çakal😅
- +1 yıl
asdfgk
Htc one m9 baktınmı çok iyi bir şeye benziyor
12 Yorumla- +1 yıl
Htc kullandığım ve çok da memnun olmadığım için Çıks bakmadım. Ama o üst modellerden biri bakabilirim :)
Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,6b cevap paylaştı. Iphone tabsiye ederim adminim ☺
14 Yorumla- +1 yıl
Hangi model süper modum :)
- +1 yıl
Tisikkirlir modum😌
Telefonun birseyini biramadin ki 😂Çalısmaz tabi.
10 Yorumla
+1 yılLG 4C
13 Yorumla- +1 yıl
birde o telefon tuvallete ne ariyo😅😅
- +1 yıl
Arka cebimdeydi, düştü😅
- +1 yıl
🙈🙈
+1 yıllg gayet kullanılır bir telefon
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİphone yüz kere düşürdüm bişey olmadı
10 Yorumla
+1 yılsonny ya da iphone al
10 Yorumla
+1 yılA5 kullaniyom cok iyi
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsen ayfon 6 7 falan alma o zaman :D
10 Yorumla
+1 yılkaçak s 4 çok iyi çin malı
10 Yorumla
+1 yılJ7..
20 Yorumla
+1 yılmaddi durumunuz iyiyse ıphoneden vazgeçmeyin.
10 Yorumlaiphone 7 plus 6-5s
10 Yorumla
+1 yıl3310 çok sağlam😂😂
10 YorumlaLenovo Vibe P1 PRO
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSamsung
14 Yorumla- +1 yıl
Ucu fazla açık olmadı mı :)
Cevap sahibi+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Samsung da samsung ne? Model istiyorum ben.
Cevap sahibi+1 yılBende galaxy on 7 var memnunum alabilirsin
+1 yılsamsung 1205
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİphone iyidir
10 Yorumla General mobile kanka
10 Yorumla
+1 yılSony 😂
10 Yorumla
+1 yılİphone
10 Yorumla
+1 yılipone 6 al
10 YorumlaLG 5
10 Yorumla
+1 yılS6 edge
10 Yorumla
+1 yılAyfon
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılApple
10 Yorumla İphone
10 YorumlaSamsung Galaxy A5
14 Yorumlaİphone...
10 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!