İnternet & Teknoloji Kullanılabilecek en iyi telefon sizce hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor iPhone Samsung Oppo Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kullanılabilecek en iyi telefon sizce hangisi? Cevapla Telefon Soruları En İyi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
canarkan Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Android telefonlar bana göre her zaman daha avantajlı. 0 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Iphone derim ben 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Gereksiz pahalı geliyor Yorumla HollandEUnl +1 yıl Dogrudur pahali ama hak ediyor fiyati bence Yorumla Soran +1 yıl Yani orası öyle ama pahalılık sadece burada yurtdışında okadar değil Yorumla HollandEUnl +1 yıl Burasida oyle pahali geliyor burada da Yorumla Soran +1 yıl Pöff Yorumla HollandEUnl +1 yıl Hayirdir neden pofledin? Yorumla Soran +1 yıl Öylesine Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. samsung 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bi süre sonra kasıyor ya Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl iPhone 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Ona da o kadar para vermek istemiyorum Yorumla Gripin34 +1 yıl Ama inan arkadaşlarım geçiş yaptı android ye çok pişmanlar Yorumla Soran +1 yıl iPhone 11 iyi mi sence Yorumla Gripin34 +1 yıl şu an benim kullandığım model Yorumla Gripin34 +1 yıl Çok memnunum 4 ten 11 e kadar kullandım Yorumla Soran +1 yıl Ya bilmiyorum çok kararsızım Yorumla Gripin34 +1 yıl Bence 11 alma şansınız varsa kaçırmayın derim Yorumla Soran +1 yıl Bi beklicez bakalım yapcak bişey yok alcaz artık Yorumla Gripin34 +1 yıl Siz bilirsiniz kutu faturası olan garantisi devam eden ve face id çalışan bulursan kaçırma derim Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl HUAWEİ 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kullandım daha önce Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl tek geçerim. Yorumla Soran +1 yıl Yanii sayılır Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl samsung kullandım yıllarca başka markaları kullandım. apple hariç. apple için farklı bir bütçe lazım. apple hariç tüm telefonlar arasında en iyisi HUAWEİ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İphone 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Çok pahalı ama ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalite ucuza olmaz ama Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle tabi de bilemiyorum bütçeyi de düşünmek lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç ki ilerleyen yaşlarda alırsın iphomeni Yorumla Soran +1 yıl Ya 22 yaşındayım 2 ay çalışsam alırım zaten de bilmiyorum çok pahalı geliyor a Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben aldım 11 mutluyum😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Allah daim etsin ya ben bir de çok güzel kullanamıyorum sakarım şimdi parası da değil alırım önemli dğeil de hemen kırılır diye korkuyorum znsnsns Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahaha teşekkürler dkxlcoov yok be iphonen olunca 10 tane kılıf birden takmak istiyo insan Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum sjsjjsjw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jaksoxoco canın sağolsun gel bendeki iphoneyi sana veryim heves at bikaç günlüğee Yorumla Soran +1 yıl Hahhahaha sağol ya sjjsjss Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkayım mı dkslxoco ozelden konusuruz belki😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Vercem mi iphonenu ansnsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett fkxlclv cıkayımı gizliden Yorumla Soran +1 yıl Şaka yapıyorum ha yanlış anlama tamam sen bilirsin skssks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sjısıxococ çıktım takip atsana Yorumla Soran +1 yıl Attım kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kabul et yazıyım dxkıc Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. İphone. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gereksiz pahalı geliyor açıkçası Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Android telefonlar bana göre her zaman daha avantajlı.
Iphone derim ben
Gereksiz pahalı geliyor
Dogrudur pahali ama hak ediyor fiyati bence
Yani orası öyle ama pahalılık sadece burada yurtdışında okadar değil
Burasida oyle pahali geliyor burada da
Pöff
Hayirdir neden pofledin?
Öylesine
samsung
Bi süre sonra kasıyor ya
iPhone
Ona da o kadar para vermek istemiyorum
Ama inan arkadaşlarım geçiş yaptı android ye çok pişmanlar
iPhone 11 iyi mi sence
şu an benim kullandığım model
Çok memnunum 4 ten 11 e kadar kullandım
Ya bilmiyorum çok kararsızım
Bence 11 alma şansınız varsa kaçırmayın derim
Bi beklicez bakalım yapcak bişey yok alcaz artık
Siz bilirsiniz kutu faturası olan garantisi devam eden ve face id çalışan bulursan kaçırma derim
Tamam teşekkürler
HUAWEİ
Kullandım daha önce
tek geçerim.
Yanii sayılır
samsung kullandım yıllarca başka markaları kullandım. apple hariç. apple için farklı bir bütçe lazım. apple hariç tüm telefonlar arasında en iyisi HUAWEİ
İphone
Çok pahalı ama ya
Kalite ucuza olmaz ama
Orası öyle tabi de bilemiyorum bütçeyi de düşünmek lazım
Yaşın kaç ki ilerleyen yaşlarda alırsın iphomeni
Ya 22 yaşındayım 2 ay çalışsam alırım zaten de bilmiyorum çok pahalı geliyor a
Ben aldım 11 mutluyum😂😂
Allah daim etsin ya ben bir de çok güzel kullanamıyorum sakarım şimdi parası da değil alırım önemli dğeil de hemen kırılır diye korkuyorum znsnsns
Hahahaha teşekkürler dkxlcoov yok be iphonen olunca 10 tane kılıf birden takmak istiyo insan
Bilmiyorum sjsjjsjw
Jaksoxoco canın sağolsun gel bendeki iphoneyi sana veryim heves at bikaç günlüğee
Hahhahaha sağol ya sjjsjss
Gizliden çıkayım mı dkslxoco ozelden konusuruz belki😂😂
Vercem mi iphonenu ansnsjs
Evett fkxlclv cıkayımı gizliden
Şaka yapıyorum ha yanlış anlama tamam sen bilirsin skssks
Sjısıxococ çıktım takip atsana
Attım kanka
Kabul et yazıyım dxkıc
İphone.
Gereksiz pahalı geliyor açıkçası